Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Tendințe în 2022 în mobilarea dormitoarelor (P)

GALERIE
tendinte-dormitor-2022
  • tendinte-dormitor-2022
- +

Dormitoarele reprezintă mai mult decât spații funcționale în care amplasăm un pat și dormim câteva ore în fiecare noapte. Ele ne oferă oportunitatea de a crea o „lume” separată de restul casei, în care ne putem relaxa citind o carte bună sau ascultând postul de radio preferat, detașându-ne astfel de rutina zilnică.

Iar pentru a crea o astfel de “lume”, în acest articol îți spunem care sunt cele mai importante tendințe în 2022 în mobilarea dormitoarelor.

Scaunele si fotoliile transforma dormitoarele in spații multi-funcționale

Fotoliile tip bean bag (sau puf), umplute cu perle din polistiren și având cele mai diverse design-uri sau forme (pară, minge, scoică) sunt perfecte pentru dormitoarele în care tu sau copiii vă relaxați alături de prieteni.

Un scaun “de epocă” pus în fața măsuței de toaletă poate amplifica tonul elegant al încăperii, conferindu-i aspectul unui dormitor de lux.

Un scaun cu design ergonomic și potrivit cu stilul de decorare al dormitorului te ajută să îți protejezi spatele când lucrezi la biroul amenajat în această cameră.

Cu cât spațiul dormitoarelor este mai generos, cu atât ele pot găzdui mai multe elemente de mobilier pe care te poți așeza ori cuibări.

Însă există soluții și pentru dormitoarele de dimensiuni mici, cum ar fi un fotoliu pentru citit, compact, care va face orele petrecute în compania cărților să pară minute. Important este să identifici, în configurația dormitorului tău, o zonă pe care scaunele ori fotoliile o pot transforma într-una de relaxare, studiu sau socializare și să o mobilezi corespunzător.

Tăbliile și panourile de pat sunt punctele centrale ale dormitorului

Deși tăbliile și panourile de pat sunt prezente în mobilarea dormitoarelor de ceva vreme, 2022 este anul în care acestea au devenit punctele centrale ale camerei. Design-urile elaborate ale acestora le transformă în elemente de artă de sine stătătoare, care desăvârșesc aspectul dormitoarelor.

Tiparele și print-urile îndrăznețe, excentrice uneori sunt elementele esențiale ale acestor tăblii și panouri, confecționate nu doar din material textil, lemn sau piele, ci și din materiale surprinzătoare pentru un dormitor, cum ar fi mozaicul.

Prezența elementelor 3D, formele și dimensiunile variate în care sunt disponibile acestea vor atrage cu siguranță privirea oricui intră în dormitor.

Paturile “pe comandă” pot mobila orice dormitor, indiferent de dimensiune

Un pat pe comandă poate fi personalizat pe dimensiunile dorite de tine, astfel încât să poată fi amplasat cu succes și într-un dormitor mic. Spațiile inteligente de depozitare cu care pot fi prevăzute aceste paturi transformă un dormitor de dimensiuni reduse într-o încăpere primitoare, intimă, confortabilă. În plus, atunci când patul este realizat pe comandă, el poate fi transformat într-un amestec somptuos de țesături, tonuri și texturi suplimentare, permițând stratificarea în culori diferite.

Să ai în dormitor un pat de o singura persoană, confecționat conform dorințelor și nevoilor tale conferă încăperii un avantaj estetic și funcțional remarcabil.

Mobila multi-funcțională rămâne în tendințe și anul acesta

Privită ca răspuns la o nevoie – de a lucra de acasă ori de a economisi spațiu, de exemplu – mobila multi-funcțională îți poate oferi mai mult decât atât. Ea se poate transforma într-un element care conferă mai mult stil dormitorului tău. Altfel spus, dacă tot trebuie să investești într-un birou care se transformă, la finalul zilei de lucru, într-o măsuță cochetă de toaletă, de ce să nu alegi un model care să completeze și nu să contrasteze cu stilul decorativ al încăperii?

Ofertele de mobilă multifuncțională sunt extrem de variate. Te invităm la cel mai mare magazin cu mobilă de dormitor din Baia Mare pentru a găsi elementele care se potrivesc cu stilul în care este amenajat dormitorul tău și cu tendințele acestui an.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri