Tensiune maximă într-o localitate din judeţ între consilierii USR PLUS şi cei ai PNL
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 20.01.2021

Tensiune maximă într-o localitate din judeţ între consilierii USR PLUS şi cei ai PNL

GALERIE
USR and PNL
  • USR and PNL
- +

Ștefan Tanasă, liderul consilierilor USR PLUS în Consiliul Județean, reclamă faptul că consilierii PNL Mircești sabotează şedintele de CL din comună. El a trimis presei un comunicat în care se plânge de situaţia ivită în localitatea mai sus amintită. Mai jos redăm comunicatul integral.

 “Joi, 07.01.2020, consilierii PNL Mircești au continuat să saboteze ședințele de Consiliu Local, lipsind pentru a două oară consecutiv nemotivat de la acestea. Este un act de iresponsabilitate crasă din partea aleșilor locali PNL! Lipsa acestora de la ședințe duce la neîndeplinirea cvorumului, iar acest lucru blochează proiectele primarului USR PLUS de dezvoltare a comunei.

În ședința programată în data de 7 ianuarie, se avea în vedere aprobarea anexelor necesare cu scopul obținerii unei finanțări de 77.000 euro pentru materiale sanitare, destinate unității de învățământ Vasile Alecsandri. Lipsa consilierilor PNL de la această ședința face că obținerea finanțării acestui proiect să fie pusă sub semnul întrebării.

“Interesele cetățenilor trebuie să primeze, iar aleșii locali ai PNL trebuie să înțeleagă că acțiunile domniilor lor duc la sabotarea în mod direct a cetățenilor! Țin amintesc și faptul că, în urmă cu aproximativ o luna de zile, la alocarea celor de 876 milioane de lei din fondul de rezervă bugetară, primăriei Mircești nu i s-a alocat niciun leu din acest fond, celelalte două primarii cu primari USR PLUS, Rediu, respectiv Movileni, primind sume insignifiante, raportat la sumele alocate U.A.T urilor conduse de către primari PNL. Aceste acțiuni sunt condamnabile, iar aleșii PNL ar trebui să trateze lucrurile cu responsabilitate, să-și îndeplinească datoria morală pe care o au față de cetățeni și să nu uite că au un jurământ făcut față de aceștia”, declară Ștefan Tanasă, liderul consilierilor USR PLUS în Consiliul Județean”, se arată într-un comunicat remis presei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Acord controversat, moment controversat

Lucian DÎRDALA

Acord controversat, moment controversat

Am avut parte de o dovadă elocventă a modului în care guvernul de la Berlin exercită leadership-ul politic în Uniunea Europeană: atent să inspire acţiunea Comisiei, priceput să creeze coaliţii de sprijin largi, capabil să ofere justificări pragmatice şi, mai ales, mereu atent să nu perturbe liniştea unui cadru instituţional comunitar atât de favorabil pentru companiile germane capabile de expansiune.

Filmuletul zilei

opinii

Un măscărici toxic

Florin CÎNTIC

Un măscărici toxic

Una dintre marile probleme ale Evului Media în care trăim o reprezintă idolii de carton. De regulă caraghioşi, dar, câteodată, toxici. Donald Trump va rămâne neîndoielnic în istorie, însă nu cum ar fi dorit.

Politrucii vechi și politicienii noi

Radu PĂRPĂUȚĂ

Politrucii vechi și politicienii noi

(reflecţii în urma unei audienţe)

„Când te ascult, mi se deschide inima” (II)

Alex VASILIU

„Când te ascult, mi se deschide inima” (II)

Anii frumoşi, mulţi, încărcaţi pentru Viorica Cortez de succese pe cele mai prestigioase scene ale lumii, ar putea fi ilustraţi numai prin reproducerea, chiar fragmentară, a listelor cu teatrele, partenerii, dirijorii cu care a realizat spectacole şi concerte, ale revistelor şi ziarelor ce au adăpostit cronici laudative. Lectura documentelor impresionează. Fotografiile înfăţişând-o în roluri diferite, alături de stele ale scenei lirice, stârnesc admiraţia.

pulspulspuls

Nervozitate mare pe samsarii de la cumătrie. Cu ce îi mai abureşte Peni?

Nervozitate mare pe samsarii de la cumătrie. Cu ce îi mai abureşte Peni?

Tergiversările în desemnarea celui de-al doilea vice, dar şi întârzierile în găsirea unei majorităţi care să-i sprijine viziunile edilitare şi nu numai, auzim că ar fi creat mare nervozitate în ultima perioadă în rândul şmenarilor imobiliari care, fiecare după posibilităţi ori interes, au pus umărul sau teşchereaua la dispoziţie pentru realegerea premarelui lor. 

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.