anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

duminica, 05.02.2023

Teritex România – producător local de tricotaje pesonalizate. Noi tricotăm imaginea ta! (P)

GALERIE
teritex_ pozateritex4made_in_romania
  • teritex_ poza
  • teritex4
  • made_in_romania
- +

TERITEX România este o firmă în parteneriat mixt UK-RO ce activează pe piața tricotajelor de peste 20 de ani,  oferind partenerilor produse tricotate personalizate într-o gamă diversificată,  cât și confecții textile în sistem lohn dedicate unor domenii din industria de camping și life-saving.

Activitatea principală a companiei este fabricarea de fulare adulți și copii, fulare auto, căciuli diverse modele, veste, pulovere și alte articole similare,  tricotate din fire 100% acrilice cu o bogată paletă coloristică și design-uri atractive. 

Toate aceste produse pot fi personalizate în funcție de  cerințele clientului cu imaginea sau logo-ul prezentat de parteneri.

Această personalizare se poate realiza prin tricotare directă sau brodare, aplicare patch-uri, ecusoane piele / plastic cât și diverse tipuri de embleme.

Clienții noștri ne aleg și apoi ne recomandă datorită atenției pe care o acordăm detaliilor fine, calității produsului final, fiabilității cât și respectării termenelor de livrare.

Am fost alături de  colaboratorii noștri pe stadioane la competiții sportive naționale și internaționale de prestigiu, în sălile de sport alături de copii și profesorii lor, în sedii de companii, târguri și evenimente sociale prin intermediul produselor marca TERITEX România.

Comenzile onorate ne reprezintă mereu cu succes în țară cât și pe plan internațional fiind apreciate ca și produse fabricate în România.

În toți acești ani compania s-a extins și a reușit să intre pe mai multe piețe de desfacere naționale și internaționale: UK, Germania, Italia, Finlanda , Franta, Suedia, Olanda, Canada și USA.

 

TERITEX România vă invită să vă alăturați listei de parteneri onorifici pentru a vă ajuta să vă construiți o imagine de succes prin intermediul produselor fabricate de noi.

Vă așteptăm și pe voi să construim împreună imaginea care să vă propulseze numele și sucesul!

 

TERITEX România

Telefon/Fax: 0232.276.291

Mobil :  0723.204.599, 0740.008.025

www.teritex.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.