anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Test cu asasinarea lui Kennedy şi conspiraţii

GALERIE
Patratel MARTI, 21 noiembrie - 1Patratel MARTI, 21 noiembrie - 2Patratel MARTI, 21 noiembrie - 3
 • Patratel MARTI, 21 noiembrie - 1
 • Patratel MARTI, 21 noiembrie - 2
 • Patratel MARTI, 21 noiembrie - 3
- +

* Mâine se împlinesc 54 de ani de la asasinarea fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy, iar teoriile conspiraţioniste înfloresc. Oficial, Lee Harvey Oswald ar fi tras pe geamul unui depozit de manuale şcolare, dar cine mai crede versiunile oficiale? Într-o lume de conspiraţii cum vă situaţi? Avem un test:

01) După părerea voastră, cine l-a asasinat pe J.F. Kennedy?

a) Cel care a tras în el şi l-a împuşcat, deşi unii zic că JFK trăieşte pe o insulă, cu Michael Jackson, Ceauşescu şi Fidel Castro / b) Agenţii americani, care au executat un ordin / c) George Soros şi multinaţionalele.

02) După părerea voastră, de ce l-a asasinat?

a) Anume ca să-l împuşte, altfel nu se explică / b) Fiindcă a vrut să retragă trupele din Vietnam, de exemplu / c) Ca să destabilizeze SUA şi să ajungă pe mâinile lui Soros şi ale multinaţionalelor.

03) În România s-ar putea întâmpla aşa ceva?

a) Au fost asasinaţi Burebista şi Alexandru Lăpuşneanu, cum am învăţat la şcoală / b) Nu, că n-avem manuale şcolare, aşadar nici depozite din care să se tragă / c) Nu, că tot ce-i românesc nu piere, spre deosebire de Soros!

04) Care mari politicieni români au fost împuşcaţi?

a) Se zvonea că Văcăroiu, Băsescu şi Tudose ar fi fost văzuţi umblând împuşcaţi / b) Mareşalul Ion Antonescu, de exemplu / c) Tovarăşul Nicolae Ceauşescu, că era bun şi dădea oamenilor case şi locuri de muncă.

05) Cine şi de ce conduce, de fapt, lumea asta?

a) Senatorii, deputaţii, primarii şi preşedinţii CJ, să aibă leafă şi maşină de serviciu / b) Lumea e condusă de legile fizicii: atracţie, gravitaţie etc. / c) De Soros, masonerie şi multinaţionale, ca să-l condamne pe domnul Liviu.

06) Credeţi că există extratereştri?

a) Mulţi dintre oamenii politici români par ca picaţi de pe altă planetă, iar Tudose are şi o frunte ciudată / b) La câte galaxii sunt în Univers, e normal să existe / b) Soros şi cei de la multinaţionale!

07) Ce ne-au lăsat strămoşii noştri daci?

a) Autoturismele Dacia, camioanele DAC şi portul popular, cu geacă, blugi şi opinci chinezeşti / b) Viezurii, berzele şi alte preparate tradiţionale / c) Civilizaţia, tunelurile de sub Bucegi, Facebook, laserul etc.

08) Ce se întâmplă, de fapt, în Triunghiul Bermudelor?

a) Cică dispar vapoare şi avioane, dar eu nu cred, că nu le-a văzut nimeni după ce au dispărut, ca să spună că aşa e / b) S-au inventat bermudele, pe care le port, vara, cu tricou / c) Acolo e sediul lui Soros şi al multinaţionalelor!

09) Au ajuns americanii pe Lună, în 1969?

a) Nu, că n-am văzut, noaptea, reclame luminoase pe ea, cum ar fi fost normal / b) Sovieticii au lansat zvonul că n-au ajuns şi că totul a fost o înscenare / c) Da, doar că înaintea lor ajunseseră ungurii lui Soros şi multinaţionalele.

10) Există Guvernul Mondial din umbră?

a) Doar vara, când bate soarele; iarna, guvernul pleacă din umbră undeva, la căldură / b) Există şi sigur a fost copiat după guvernul nostru, la ce brambureală e în lume / c) Normal că există: Guvernul Soros şi al multinaţionalelor!

* În concluzie, pe tema asta nu putem trage concluzii, mai ales că, evident, suntem cu toţii urmăriţi. Nu de servicii, de Soros ori de multinaţionale, ci, în cazul nostru, al românilor conduşi de PSD-ALDE, urmăriţi de ghinion.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ioan Alexandru TOFAN

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ceea ce lipsea, acum 145 de ani, învăţământului superior românesc, era o veritabilă comunitate academică, o formă vie de interacţiune şi dezbatere între membrii breslei învăţătorilor. Cam asta lipseşte şi acum. Suntem prieteni între noi, ne sunăm şi ne vedem din când în când, mai organizăm conferinţe şi colocvii, scriem în aceleaşi reviste şi, rar, ne recenzăm cărţile. Tot din prietenie, mai degrabă. Dar instituţiile unde ne petrecem mare parte a zilei, Universităţile patriei, nu par a se hrăni, cum ar fi normal, din prieteniile noastre.

opinii

Nebuna de la Rhornfield Hall

Codrin Liviu CUȚITARU

Nebuna de la Rhornfield Hall

Meritul „intertextului” lui Jean Rhys este acela de a reconfigura un personaj schematic (în forma sa iniţială) şi de a-i conferi dimensiune psihologică. Fantoma lunatică „Bertha” devine, în acest roman postmodern, sensibila şi nevropata „Antoinette”, victima unui univers rigid şi extrem de neconcesiv cu inadaptaţii.

Criză majoră de încredere în politicienii români

Dan TAPALAGA

Criză majoră de încredere în politicienii români

Lipsa cronică de încredere în liderii politici şi în actualul sistem de partide nu anunţă nimic bun. În momente de criză economică majoră, în situaţia în care inflaţia va muşca şi mai tare din puterea de cumpărare, pe fondul stării generale de iritare amplificate de războiul din Ucraina, este nevoie doar de o scânteie şi butoiul cu pulbere riscă să sară în aer provocând explozii sociale în lanţ.

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Ioan STANOMIR

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Nici o altă întrebare nu este mai obsedantă în istoria intelectuală a Rusiei decât cea care priveşte propria ei identitate. De trei secole, din clipa în care Petru cel Mare a acordat Moscovei hlamida imperială, Rusia se află prinsă în acest dialog frenetic cu Occidentul. În această oglindă pe care i-o întinde civilizaţia pe care o imită, dar şi pe care o detestă, Rusia îşi poate contempla propriul chip.

pulspulspuls

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Aşadar, numai ce s-a vorbit la Şcoala politică de vară de pe Bahlui despre şansele fostului premier MRU la candidatura pentru funcţia supremă în târg, că au şi apărut două căi divergente în parcursul său ipotetic. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.