Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Testează Noul Range Rover Sport la Casa Auto Iași

GALERIE
RRS web
  • RRS web
- +

Cea de-a treia generație a SUV-ului performant de lux Land Rover este cea mai avansată din punct de vedere tehnologic și performantă de până acum. Aceasta îmbină prezența impunătoare pe carosabil cu manevrabilitatea instinctivă, prin intermediul celui mai avansat mix de tehnologii la nivel de șasiu.

Noul Range Rover Sport are la bază tehnologia avansată MLA-Flex, care reprezintă fundamentul dinamicii superioare și a rafinamentului fără egal ale modelului. Gama de sisteme de propulsie puternice și eficiente include două versiuni de motorizare cu 6 cilindri și motoare plug-in hybrid electrice, cu o autonomie complet electrică de până la 113 km și emisii de CO2 de până la 18 g/km.

Noul motor V8 Twin Turbo de 530 CP oferă performanțele unui model sport, atingând 0-100 km/h în doar 4,5 secunde cu funcția Dynamic Launch activată. De asemenea, clienții pot alege si motoarele mild hybrid Ingenium, puternice și eficiente, pe benzină sau diesel. Modelul cu propulsie complet electrică va fi disponibil începând cu 2024, pe măsură ce Land Rover își continuă călătoria spre electrificare.

Design modern convingător

Proporțiile considerabile accentuează designul emoțional al modelului Range Rover Sport, cu o suprafață netedă, o siluetă dinamică și un profil instantaneu recognoscibil, evidențiat de formele robuste, lăsând imediat impresia că este pregătit de drum.

Designul minimalist este reflectat și la interiorul noului SUV. Acesta dispune de o nouă interpretare a habitaclului specific Range Rover, Command Driving Position, cele mai recente tehnologii de confort și asistență la conducere și cele mai bune materiale, toate garantând că fiecare experiență de condus este memorabilă.

Simbolul luxului sportiv

Noul Range Rover Sport transformă fiecare călătorie într-un eveniment memorabil și poate fi adaptat în funcție de nevoile fiecărui șofer, în același timp un nivel înalt de rafinament și confort. Capacitatea de a combina caractere duale este posibilă printr-un set cuprinzător de tehnologii, printre care sistemul avansat Cabin Air Purification Pro sau sistemul de sunet Meridian Signature.

Tehnologie fără cusur

Tehnologia Land Rover Electrical Vehicle Architecture (EVA 2.0) acceptă o multitudine de tehnologii conectate, inclusiv Software Over The Air (SOTA). Tehnologia inteligentă oferă actualizări de la distanță pentru 63 de module electronice, noul Range Rover Sport beneficiind de inovație, tehnologie modernă și servicii de-a lungul întregului ciclu de viață. 

Sistemul premiat de infotainment Pivi Pro dispune de un ecran tactil de 13,1 inchi de înaltă rezoluție, poziționat în centrul tabloului de bord futurist. Controlând totul, de la navigație până la setările media și setările autoturismului, sistemul învață obiceiurile utilizatorului și personalizează în mod inteligent experiența de bord, devenind un asistent personal cu adevărat intuitiv.

Abilități fără egal

Noul Range Rover Sport este cea mai dinamică versiune a SUV-ului de lux de la Land Rover și cea mai potrivită pentru drumuri neamenajate, fiind dotat cu cea mai recentă tracțiune integrală Intelligent All-Wheel Drive (iAWD) și cuprinzând cele mai noi tehnologii Land Rover pentru toate tipurile de teren, pentru a asigura amploarea capacității dinamice.

Funcția Adaptive Off-Road Cruise Control își face debutul pe noul Range Rover Sport și contribuie la navigarea terenurilor dificile, menținând un progres constant în funcție de condițiile solului. Șoferii pot selecta una dintre cele patru setări de confort, iar sistemul ajustează în mod inteligent viteza de rulare, permițând șoferului să se concentreze pe manevrarea autovehiculului.

 

Noul Range Rover Sportpoate să fie testat la Casa Auto Iași.

Detalii la telefon: 0232.933 sau pe https://casaauto-testergrup.ro/

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri