Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

The Gray Man: Interviu cu actorii Ryan Gosling, Chris Evans si Billy Bob Thorton (VIDEO)

GALERIE
The_Gray_Man
  • The_Gray_Man
- +

The Gray Man s-a lansat ieri pe Netflix, iar premiera oficială a avut-o săptămâna trecută, pe 13 iulie, în Los Angeles. Cu acest prilej, jurnalişti din toată lumea, inclusiv redacţia Playtech, au participat la o conferinţă de presă cu starurile din noul thriller de pe reţeaua de streaming. 

Actorii Dhanush, Julia Butters, Billy Bob Thorton, Alfre Woodard, Rege-Jean Page, Jessica Henwick, Chris Evans, Ana de Armas, Ryan Gosling, dar şi regizorii, fraţii Joe şi Anthony Russo au răspuns la întrebări, după cum urmează.

Ce diferenţiază The Gray Man de alte thrillere de spionaj?

Joe Russo: Ei bine, aceasta este o poveste modernă. Cred că ştiţi, Bond are aproximativ 60 de ani în acest moment şi Bourne are aproximativ 20 de ani. Acest film este conectat în multe feluri la unele probleme care se întâmplă în lume chiar acum. Personajele sunt extrem de existenţiale, destul de amuzante şi am constatat că se potrivesc cu simţul nostru al umorului. Este genul de film care credem că va funcţiona bine cu publicul de astăzi.

Ryan, Este The Gray Man unul dintre filmele care te-a solicitat cel mai mult din punct de vedere fizic şi cum a fost pregătirea ta pentru acest film?

Ryan Gosling: Da. A fost multă pregătire pentru film. Dar am avut o cantitate incredibilă de ajutor. A existat o echipă de cascadori uimitoare. La început, au trecut prin toate aceste stiluri diferite de arte marţiale şi au încercat să le organizeze pentru mine şi personaj. Şi apoi am avut un consilier uimitor pe nume Chili Palmer, care este un fost membru al Delta Force. Am încercat să ţin pasul cu el. A avut toate aceste sfaturi tactice uimitoare, dar şi idei cu adevărat uimitoare. Cu toate astea, m-aş întoarce să înainte de film şi mi-aş spune mie însumi să lucrez mai mult la cardio. Nu mă aşteptam la toate alergătura din Praga (n.r. – râde).

Chris, ai mai portretizat răufăcători excelenţi în cariera ta, dar este prima dată când faci asta cu fraţii Russo. Cu siguranţă se pare că te distrezi de minune în acest rol. Ai spune că interpretarea unui rol atât de complex precum Lloyd îţi oferă o experienţă mai eliberatoare ca actor?

Chris Evans: Da, absolut. Adică, interpretarea unui răufăcător este întotdeauna puţin mai distractivă, ai puţin mai multă libertate, primeşti mult mai multe glume. Dar colaborarea cu fraţii Russo este ceea ce dă acel sentiment de încredere şi libertate. Ştii, când ai încredere în regizori, eşti mai dispus să-ţi asumi riscuri şi cu siguranţă un personaj ca acesta presupune riscuri. Aşadar, fără ei, fără relaţia şi raportul pe care le avem, nu ştiu dacă aş fi avut o experienţă atât de plină de satisfacţii.

Ana, eşti o actriţă ocupată şi solicitată. Ca să accepţi un proiect trebuie să te identifici cu el pe mai multe planuri. Deci, ce a fost cu The Gray Man, ce te-a atras?

Ana de Armas: Multe lucruri. Am fost foarte, foarte încântată că regizorii s-au gândit la mine şi, de îndată ce am primit apelul Zoom cu ei şi mi-au prezentat acest personaj şi povestea, am acceptat fără să stau pe gânduri. Şi am vrut să lucrez din nou cu Ryan, mi-am dorit să lucrez din nou cu Chris şi toată această distribuţie uimitoare din spatele meu. De asemenea, mi-a plăcut şi personajul. Îmi place cine este această femeie şi toată pregătirea ei, mentalitatea ei şi cât de neînfricată este.

Alfre, dacă te uiţi la filmele de spionaj care au apărut de-a lungul timpului, pare să fie prezentă întotdeauna această femeie iconică ce se află la cârma unei agenţii. Deci, cum te simţi să-ţi asumi acest rol în film?

Alfre Woodard: Când am citit scenariul, am fost entuziasmată şi am luat pe loc decizia de a mă alătura proiectului.

Billy, personajul tău este unul interesant, prin faptul că a făcut nişte lucruri intense. Este foarte distractiv că există atât de multă istorie între toate personajele din film, dar, în acelaşi timp, el are aceste relaţii super protectoare, atât cu Six, cât şi cu Claire, interpretată de Julia. Deci, cum crezi că personajul tău echilibrează acest tip de istorie cu aceste relaţii intens personale?

Billy Bob Thorton: Ei bine, lucrul care m-a interesat cu adevărat la personaj este că e un tip care are un nivel înalt, ştii, spion, şi există o parte din asta în care trebuie să fii oarecum cu sânge rece în multe moduri. Adică, trebuie să iei decizii pe viaţă şi pe moarte tot timpul, dar atunci când aduci în ecuaţie relaţiile personale, este de genul: „Cum pot să rămân om şi totuşi să-mi fac treaba?”.

Rege, personajul tău este american în acest film. Care a fost procesul de pregătire pentru a te transforma în personajul respectiv? Şi ce fel de muncă ai depus pentru a-ţi dezvolta accentul american pe care îl ai?

Rege-Jean Page: A fost foarte asemănătoare cu pregătirea pe care am pus-o în orice rol. Încerc să vin la fiecare film cu mintea deschisă. Sunt conştient că orice personaj are întotdeauna un trecut, a avut un motiv să fie aşa cum este, pentru că reacţia imediată la Lloyd este că te uiţi la el şi spui: „Cine ar face asta?”. Am vrut să-i dau lui Lloyd un pic de profunzime, am vrut să fie ceva interesant şi sper că am reuşit să construiesc bine personajul.

Jessica, personajul tău are un rol cu adevărat interesant în film, în sensul că ea urmăreşte haosul care decurge din ordinele lui Denny şi apoi decide să intervină şi să facă ceva în privinţa asta. Aşadar, poţi să ne spui mai multe despre acest personaj dinamic şi complex?

Jessica Henwick: Eu am vrut să-mi “umanizez” personajul. Mai ales pentru că ai aceste personaje puternice în film şi ea este tăcută şi stresată, o mare parte din film. Apoi, când explodează, se simte justificat.

Julia, ai avut ocazia de a lucra alături de câţiva actori şi actriţe emblematice în acest film. Ţi-a plăcut oportunitatea de a lucra alături de această distribuţie uimitoare şi ai învăţat ceva din timpul petrecut la filmări cu ei?

Julia Butters: Ei bine, lucrul cu aceşti oameni de aici a fost o încântare pentru că i-am văzut pe jumătate dintre ei pe SNL înainte de orice altceva. Da, a fost uimitor să lucrez cu aceşti oameni. Îi respect atât de mult şi cred că sunt incredibil de talentaţi. Şi sunt mai mult un observator decât cineva care să ceară un sfat. Îi onorez atât de mult în procesul lor. Pentru mine, să iau notiţe uitându-mă la ceea ce fac ei este forma mea de învăţare şi să văd cât de profesionişti sunt şi să cresc, văzând că prin toţi cei cu care lucrez, chiar încerc să obţin cât de mult pot. Aşadar, vă mulţumesc foarte mult pentru că sunteţi atât de uimitori. Şi fraţii Russo, voi sunteţi pur şi simplu incredibili. Deci, vă mulţumesc foarte mult că m-aţi lăsat să fac parte din asta.

Dhanush, acesta este primul tău blockbuster de la Hollywood, deşi, evident, nu eşti străin de blockbuster-uri. Cum a fost pentru tine această experienţă de lucru cu fraţii Russo şi această distribuţie?

Dhanush: A fost uimitor. M-am distrat de minune înţelegând cum funcţionează Hollywood-ul. Am făcut aproximativ 50 de filme, 22 de ani de muncă în industria filmului indian. A fost cu adevărat uimitor. Să creşti uitându-te la filme de la Hollywood şi să fii într-unul este uimitor. Este foarte frumos şi sunt foarte recunoscător regizorilor pentru că m-au găsit şi m-au ales.

Ryan, ca actor, cum echilibrezi momentele comice şi cele serioase, pline de acţiune? Te pregăteşti diferit în funcţie de tonul scenariului?

Ryan Gosling: Ei bine, cred că da, te pregăteşti diferit. Depinde de regizori. Fraţii Russo au un proces foarte grozav, unul pe care nu l-am mai făcut până acum, în care, la începutul filmului, ne-am aşezat cu toţi şefii de departament şi am pus scenariul pe un ecran mare şi toată lumea a discutat. Ştii ce film faci. Şi, pur şi simplu, a devenit clar că filmam pentru lucrurile pe care am crescut să le iubesc în anii ’80 şi ’90, care aveau un fel de simţ al umorului în sine.

Anthony Russo: Ryan mi-a reamintit de ceva. Doar ca să vă dau un exemplu despre cum ne place să lucrăm cu actorii: era într-o maşină cu Ana şi a încercat să glumească, iar eu m-am apropiat de el şi i-am spus: „Da, asta n-o să zici niciodată” (n.r. – râde).

Joe şi Anthony, The Gray Man se termină cu dispariţia lui Sierra Six. Credeţi că există o posibilitate pentru poveşti suplimentare în universul Gray Man?

Anthony: O parte din motivaţia noastră de a aduna o distribuţie uimitoare ca aceasta, care poate întruchipa atât de multe personaje interesante, a fost speranţa de a crea un fel de univers în care ai fi vrut să-i urmăreşti pe toţi, fie înainte, fie înapoi, din acest moment în timp pe care l-am prins în acest prim film. Deci da, sperăm că vor fi mai multe poveşti de spus în universul The Gray Man.

SURSA: Playtech

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri