anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

The Killers nu a găsit dovezi care să susţină acuzaţiile de agresiune sexuală aduse echipei sale tehnice

GALERIE
The Killers
  • The Killers
- +

Trupa americană The Killers nu a găsit dovezi care să susţină acuzaţiile de agresiune sexuală aduse echipei sale tehnice, relatează BBC. Avocaţii grupului au făcut săptămâna trecută o anchetă, după ce o femeie fost inginer de sunet al trupei a povestit că în turneul american din 2009 mai mulţi bărbaţi din staff au avut raporturi sexuale cu aceeaşi femeie.

După ce au discutat cu aceasta, cu membrii echipei spaţiului de concerte din Milwakee, unde ar fi avut loc incidentul, dar şi cu presupusa victimă, avocaţii nu au avut o confirmare a celor susţinute. Totuşi, membrii trupei au cerut ca oricine deţine informaţii legat de aceste acuzaţii să îi contacteze şi au anunţat că vor implementa un nou sistem în viitoarele turnee pentru raportarea agresiunilor sau hărţuirii.

Avocaţii au confirmat că Chez Cherrie (numele contului de Twitter de pe care au fost făcute dezvăluirile) a lucrat în turneul The Killers timp de trei săptămâni, în aprilie 2009, şi că „a primit o mare parte din informaţiile împărtăşite dintr-o a doua sau a treia sursă”. „A confirmat că nu a asistat ea însăşi la presupusele întâmplări”, se arată într-un comunicat transmis BBC.

A mai fost stabilit că inginerul care ar fi iniţiat şirul de raporturi sexuale a fost identificat drept „un coleg de muncă problematic”, ale cărui „remarci sexiste şi comentarii nepoliticoase” faţă de Cherrie, precum şi tratamentul aplicat altora în turneu, erau considerate incorect de cei care le-au remarcat.

El ar fi anunţat prin staţie că într-o cabină se află o femeie şi că cei care vor să întreţină raporturi sexuale cu aceasta pot să îşi treacă numele pe o listă. Persoanele chestionate au spus că asta a fost „o încercare de a glumi”, iar unii au şi-au amintit că „limbajul vulgar” şi „glumele bădărane” erau uneori auzite în turneu. Persoana respectivă nu mai lucrează pentru trupă de ceva vreme.  Personalul spaţiului de concert au spus că vestiarele erau conectate şi nu aveau uşi.

A fost contactată şi intervievată şi presupusa victimă - o femeie care a primit un permis de a intra în culise. Ea a confirmat că se afla acolo cu o prietenă, dar că nu au fost lăsate singure în cabine. Cele două au participat şi la festivalul Lollapalooza din acelaşi an, ca invitate ale echipei de producţie a trupei.

În urma acestei anchete, trupa şi-a exprimat regretul că angajata nu s-a simţit în siguranţă şi că a fost hărţuită psihic. The Killers, formată în Las Vegas în 2001, este una dintre cele mai populare trupe rock din lume, cunoscută pentru melodii ca „Mr Brightside”, „Somebody Told Me”, „Human” şi „When You Were Young”. A lansat până în prezent cinci albume de studio, iar la şaselea, „Imploding the Mirage”, este programat să apară în luna august.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Opțiunile geopolitice ale Europei în confruntarea dintre America și China

Alexandru LĂZESCU

Opțiunile geopolitice ale Europei în confruntarea dintre America și China

Deşi europenii au evitat până acum, în general, să adopte o atitudine excesiv de contondentă în raport cu China şi nici nu s-au raliat poziţiei americane, pe care totuşi o împărtăşesc în mare parte, au devenit tot mai îngrijoraţi şi mai iritaţi de atitudinea tot mai agresivă a Berlinului.

Filmuletul zilei

opinii

La masa oficială

Nichita DANILOV

La masa oficială

În aparenţă, înfăţişarea bonomă lui Medvedev degaja linişte şi echilibru. Dar asta era doar aparenţă. Căci pixul pe care preşedintele îl învârtea între degete în timp ce stătea în prezidiu exprima destul de multe. Nesiguranţă? Plictiseală? Nerăbdare?

Viaţa ca teatru, omul ca spectacol

Dana ȚABREA

Viaţa ca teatru, omul ca spectacol

Dacă viaţa ar fi asemenea unei scene de teatru, atunci omul nu ar putea fi decât actor sau spectator. Metafora vieţii ca teatru, în sensul scoaterii din context a replicilor lui Jaques din As You Like It de William Shakespeare, conduce la o interpretare prejudiciată („Lumea-ntreagă e o scenă şi toţi oamenii sunt actori”). 

Ultimele zile

Michael ASTNER

Ultimele zile

După ce petrec săptămâni bune la ţară, la Amnaş, cum-necum vine momentul în care parcă simt că gata, ajunge. Şi asta dincolo de eventualele chestiuni concrete ce-ar fi de rezolvat la oraş. Iar din momentul acela, al fixării datei plecării, ultimele zile capătă un ritm şi-un conţinut al lor: încep să pregătesc curtea şi casa pentru absenţa mea, să fac, adică, oareşce ordine, să fac curat etc.

pulspulspuls

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

O mare minune dumnezeiască la saloanele Covid de la Iaşi

Pentru că e uichend, haideţi să fie, conform tradiţiei, tot fără politichie, deşi e campanie. 

Caricatura zilei

Dacia Debut

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.