Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial (P)

ThinStuff ofera conexiuni nelimitate la un server

GALERIE
poza_articolul_3
  • poza_articolul_3
- +

Tehnologia are rolul de a ne simplifica viata pe cat de mult posibil, astfel ca merita sa profitam de pe urma tuturor solutiilor la care avem acces. Totusi, de multe ori aceste solutii se dovedesc a fi costisitoare, ceea ce presupune ca nu oricine se poate bucura de toate avantajele promise. De solutia Microsost Remote Desktop probabil ca a auzit toata lumea, iar utilitatea sa chiar nu poate fi pusa la indoiala, insa costurile ridicate sunt cele care ii tin la distanta pe multi. In schimb, merita sa afli mai multe despre remote desktop de la thinstuff pentru ca in acest caz nu doar ca te bucuri de aceleasi avantaje, ci si de altele suplimentare.

Thinstuff propune o solutie de tip Remote Desktop multi user care utilieaza un stadard cunoscut, Microsoft Remote Desktop Protocol (RDP) ce aduce posibilitatea ca nenumarati utilizatori sa aiba acces la orice aplicatie instalata pe un server. Nu e nevoie de modificari de tip hardware si nici de achizitionarea a diferite sisteme de operare Windows, ci pur si simplu se instaleaza o aplicatie.

Totul e usor de configurat, fiind mult mai simplu decat in cazul multor altor solutii care ofera un serviciu similar. Se instaleaza o aplicatie, se aleg utilizatorii care sa se conecteze de la distanta prin intermediul MS Terminal Server, iar statiile de lucru nici nu trebuie configurate in conditiile in care acestea sunt deja echipate cu Terminal Server Client daca vorbim de cele mai comune sisteme de operare Windows. Pe scurt, aceasta solutie remote desktop de la thinstuff este foarte stabila, aduce toata flexibilitatea de care poate avea cineva nevoie si se instaleaza in cel mai scurt timp.
Nu se pune problema compatibilitatii in cazul solutiei oferite care chiar permite instalarea oricarei aplicatii in RDP, ceea ce presupune ca va creste viteza de lucru, iar toate datele sunt in siguranta deplina. Pe aceasta cale scade mult si traficul in retea, ceea ce reprezinta un alt mare plus. Cele mai multe dintre sistemele de operare Windows vin preinstalate cu aplicatii de tipul Microsoft Remote Client, ceea ce inseamna ca nu se impune achizitionarea a diferite alte softuri pentru ca statiile de lucru sa poata fi utilizate in acest scop. E suficienta configurarea conexiunii cu adresa IP, a username-ului si a parolei aferente.

Comparativ, solutia propusa de Thinstuff aduce aceleasi mari avantaje precum cea Microsoft, cu diferenta ca costurile implicate sunt mult mai mici, ceea ce presupune ca se pot face mari economii din punct de vedere financiar. Se fac economii si datorita faptului ca statiile de lucru sunt deja echipate cu tot ce este nevoie, astfel ca nu e nevoie de aditii suplimentare.

Prin intermediul solutiei e mai simplu de lucrat de distanta, de oriunde si oricand. In orice moment poti sa te conectezi la server prin intermediul Thinstuff, iar aplicatiile instalate sunt disponibile in timp real. Cu alte cuvinte, oricine se bucura de libertate deplina de a lucra exact asa cum se doreste. Toate uneltele disponibile pot fi accesate dintr-un click, fiind nevoie doar de conexiune la internet. Solutia nu se limiteaza doar la calculatoare sau laptopuri, ci e disponibila si pe telefoane sau tablete.

Thinstuff simplifica mult activitatea pentru intreprinderile mici si mijlocii, iar prin solutia oferita duce la cresterea eficientei angajatilor, care pot fi cat mai productivi si care au posibilitatea lucra la capacitate maxima, fara sa fie nevoie de costuri mari pentru echipamentele de lucru.
Pentru a te bucura de remote desktop de la thinstuff nici nu ai nevoie de ultima versiune de Windows pentru ca solutia oferita e compatibila cu aproape toate sistemele de operare Microsoft. Aici putem aminti atat de 8, 8.1, 7, Vista, XP si toate editiile aferente acestora, indiferent daca acestea sunt mai mult sau mai putin populare.

Daca nu esti inca convins ca aceasta este o solutie care sa se potriveasca afacerii tale o poti testa gratuit timp de 14 zile. Astfel, ai ocazia de a vedea care sunt procedurile, cum se desfasoara totul, cat de simplu este si cat de mult poate sa creasca eficienta. Ulterior, ai posibilitatea de a alege unul din pachete disponibile, iar fiecare dintre acestea au fost special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor clientilor. De exemplu, te poti orienta catre unele care ofera un numar de 3, 5 sau 10 conexiuni, iar cine isi doreste sa se bucure de libertate deplina se poate orienta catre un numar nelimitat de conexiuni.

Cu alte cuvinte, prin intermediul Thinstuff este mai accesibil ca niciodata din punct de vedere financiar sa te bucuri de solutii simple, dar eficiente, menite sa iti usureze pe cat de mult activitatea atat personala, cat si a angajatilor. Profita de tehnologiile disponibile, dar in varianta imbunatatita si pentru care sa nu fii nevoit sa platesti o avere. Alege remote desktop de la thinstuff, testeaza si convinge-te de utilitatea acestei solutii!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri