Timişoara: Bătaie între vecini, din cauza unei pungi cu gunoi aruncată la o altă scară a unui bloc de locuinţe

vineri, 24 mai 2024, 22:41
1 MIN
 Timişoara: Bătaie între vecini, din cauza unei pungi cu gunoi aruncată la o altă scară a unui bloc de locuinţe

Doi bărbaţi s-au luat la bătaie, vineri, pe o stradă din Timişoara, după ce unul dintre ei a aruncat punga cu gunoi la o altă scară a blocului de locuinţe. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului. Unul dintre bărbaţi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, celălalt a fost dus la secţia de Poliţie.

”La data de 24 mai a.c., la sediul Secţiei 5 Urbane Timişoara a fost adusă o persoană de către echipajul de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timişoara, care a fost redirecţionat să intervină la un apel semnalat prin SNUAU 112, pentru aplanarea unui conflict, pe strada Armoniei din municipiu. Din primele verificări rezultă faptul că 2 bărbaţi, în vârstă de 24 şi 34 de ani, s-ar fi lovit reciproc, în urma unor neînţelegeri. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiş.
Potrivit anchetatorilor, scandalul a pornit după ce unul dintre bărbaţi a aruncat punga cu gunoi la o altă scară şi a fost observat de vecinul său, care a devenit recalcitrant.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii