anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Timişoara în loc de Rapid

GALERIE
sigla_rapid_visiniu_43gp-b1
 • sigla_rapid_visiniu_43gp-b1
- +

 

Comisia de Disciplină a FRF a decis că Rapid îndeplineşte condiţiile de a juca în Liga I, dar a mai menţionat că lichidatorul Brihac este singurul în măsură să reprezinte clubul bucureştean. În consecinţă, LPF a înlocuit echipa Rapid în Liga I cu ACS Poli Timişoara
 
Clubul Rapid Bucureşti îndeplineşte condiţiile de a juca în Liga I: a decis ieri, Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal.  Comisia a admis, totodată, excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentanţi ai SC FC Rapid SA a avocaţilor Tudor Chiuariu, Valentin Cocean si Dan Idita, invocată din oficiu de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF. Respinge cererile de intervenţie accesorie formulate în interesul SC FC Rapid SA de către intervenienţii SC Azuga Waters SRL, Moraru Valerii, Căprioriu Răzvan Alexandru şi Ciobanu Paul-Vasile. Aceasta înseamnă că FRF nu acceptă un alt reprezentant al clubului Rapid decât administratorul judiciar, Aurel Brihac.
La puţin timp, Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, aseară, pe site-ul său, că ACS Poli Timişoara va lua locul echipei Rapid Bucureşti în ediţia 2016-2017 a Ligii I. ''Locul rămas vacant în sezonul 2016-2017 prin neînscrierea şi dizolvarea SC Fotbal Club Rapid SA este ocupat conform ROAF de ACS Poli Timişoara, care urmează a disputa primul joc oficial din cadrul acestei ediţii de campionat în ziua de sâmbătă 30.07.2016, împotriva echipei FC Dinamo'', se arată în comunicatul LPF.  Liga Profesionistă de Fotbal a luat decizia având în vedere mai multe considerente, enumerate în comunicat. ''Dizolvarea SC Fotbal Club Rapid SA dispusă de Tribunalul Bucureşti la 13.06.2016 şi faptul că până în prezent nu s-a obţinut suspendarea procedurii falimentului'', este primul criteriu care a stat la baza deciziei LPF. ''Hotărârea executorie a Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF din 28.07.2016 prin care s-a reţinut ca SC Fotbal Club Rapid SA îşi păstrează personalitatea juridică pentru operaţiunile lichidării până la terminarea acesteia”. LPF mai afirmă că lichidatorul judiciar Aurel Brihac este singura persoană care poate asigura în condiţii legale conducerea activităţii SC Fotbal Club Rapid SA, iar acesta ''nu a formulat o cerere de înscriere în competiţiile organizate de LPF în numele SC Fotbal Club Rapid SA şi nici nu şi-a însuşit cererile de înscriere şi afiliere formulate de persoane care nu pot îndeplini operaţiuni pentru club''.
Totodată, Brihac a arătat că ''fiind în procedura falimentului lichidatorul nu are dreptul de a încheia contracte de munca sau convenţii de prestări servicii sportive, deoarece debitoarea nu mai are activitate sportivă''. Dinamo Bucureşti a anunţat ieri, pe pagina sa de Facebook, că va juca sâmbătă cu ACS Poli Timişoara în cadrul etapei a II-a a Ligii I de fotbal, şi nu cu Rapid Bucureşti.
 
 
 

    

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Admitere nouă, obiceiuri vechi

Ioan Alexandru TOFAN

Admitere nouă, obiceiuri vechi

În lipsa unor criterii ferme cu privire la viaţa academică şi a unor planuri solide de viaţă, absolvenţii de liceu nici nu au la îndemână prea multe temeiuri pentru a decide ce vor studia ca studenţi. Astfel, argumentul îmbulzelii devine oarecum convingător.

opinii

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Codrin Liviu CUȚITARU

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Fugi, Rabbit (şi toată seria pe care o deschide) reprezintă o parabolă a alienării în universul postindustrial, publicarea sa în română căpătând, încă din 2008, cu un an înaintea morţii scriitorului, o neaşteptată legitimitate culturală în contextul prezentului.

Perpetuum praedictionem

Bogdan ILIESCU

Perpetuum praedictionem

The best way to predict the future is to create it. (Cel mai bun mod să prezici viitorul este să îl creezi.) Peter Drucker

Provincialismul trufaş al capitalei

Florin CÎNTIC

Provincialismul trufaş al capitalei

Într-una dintre postările sale educative de pe FB, Dan Alexe sublinia că toţi avem accent şi că cel valah, „dă Bucureshti”, e unul dintre cele mai caraghioase, graiul obişnuit al respectivilor aborigeni fiind şi plin de greşeli de acord. Căci a fi provincial nu e o chestiune de plasare geografică, ci de educaţie, nu?

pulspulspuls

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

’Neaţa bună, dragi cetitori! Am vrut pe astăzi să vă spunem una faină cu premarele Mihăiţă al nostru, dar n-o mai spunem căci, din ce am auzit, omul și-a trimis famiglia în concediu. 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.