Tinerii liberali din Iași au donat sânge pentru a salva vieți (P)

duminică, 29 noiembrie 2020, 17:35
2 MIN

Peste 20 de tineri liberali ieșeni și voluntari au mers ieri la Centrul de Transfuzie Iași pentru a dona sânge. Prin gestul lor își doresc să sprijine spitalele care se confruntă cu o lipsă acută de sânge în această perioadă dificilă și, astfel, să ajute la salvarea vieților.

Momentul nu a fost întâmplător ales, iar acțiunea, care s-a desfășurat la nivel național, marchează simbolic Ziua Națională a României, care se apropie. În total, 654 de tineri liberali din toată țara au donat ieri sânge pentru România,

Marius Minea, Președintele Tineretului Național Liberal Iași: „Am donat sânge pentru români. Suntem cu toții sânge din sângele acestei țări minunate. Ne-am dorit ca anul acesta să celebrăm altfel Ziua Națională a României și să facem acest gest simbolic pentru comunitatea noastră, mai ales în această perioadă dificilă pe care o traversăm. Suntem Generația Altfel, tinerii care își doresc să schimbe în bine țara noastră, iar cel mai bun mod de a face asta este prin exemplul propriu. Generația Altfel este o stare de spirit a tinerilor care cred în puterea țării de a se schimba, dar și în puterea lor de a schimba țara. Le mulțumesc tuturor colegilor mei din organizațiile de tineret din Iași, TNL, CSL și CEL, pentru că  s-au alăturat acesti acțiuni și au donat sânge.”

Codrin Lupu, Secretar General Adjunct al TNL România și coordonatorul proiectului: „A fost una dintre cele mai emoționante campanii pe care le-am organizat fiindcă am văzut o mobilizare impresionantă din partea tuturor colegilor liberali din întreaga țară. 654 de tineri au răspuns apelului nostru de a dona sânge, cu cea mai frumoasă motivație, aceea de a salva vieți. Le mulțumesc tuturor. Mă bucur că am putut face acest gest umanitar pentru ieșeni și pentru români. Mesajul nostru este simplu: Generația Altfel face lucrurile altfel, se implică și îi pasă. Sper ca această acțiune să rămână o tradiție și în fiecare an, de Ziua Națională a României, să ne mobilizăm pentru a dona sânge.”

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii