Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Ținute casual și articole mereu la modă în pop-up store-ul KVL by Kenvelo, Lee Cooper și TIMEOUT din Iulius Mall Iași!

GALERIE
Iulius Mall Iasi_KVL by Kenvelo 01
  • Iulius Mall Iasi_KVL by Kenvelo 01
- +

Pasionații stilului urban free sunt așteptați în Iulius Mall Iași cu o nouă experiență la cumpărături. Recent, s-a inaugurat un pop-up store ce reunește brandurile KVL by Kenvelo, Lee Cooper și TIMEOUT și care propune colecții sportswear pentru femei și bărbați. Astfel, articolele vestimentare și accesoriile în tonurile cromatice ale acestui sezon te așteaptă să le descoperi și să le incluzi în ținutele tale preferate.

 

Pop-up store-ul KVL by Kenvelo, Lee Cooper și TIMEOUT, disponibil în Iulius Mall, îi întâmpină pe ieșeni la parter și reunește în noua locație cei doi piloni ai mărcilor: dinamica și confortul. Dinamica pornește de la faptul că cele trei branduri își doresc să țină pasul cu noua generație și cu evoluția modei, mișcare reflectată și în noile articole vestimentare ce sunt expuse pe rafturile pop-up store-ului. Propunerile includ bluze chic, jachete călduroase, jeanși confortabili, cămăși stylish și diverse alte produse fashion. Materialele lejere, piesele funcționale ce oferă libertate, stilurile versatile pentru distracții de tot soiul, de dimineața devreme până noaptea târziu, diversitatea generoasă de culori și detaliile sunt atuurile principale ale colecțiilor care sunt ușor de asociat cu orice stil personal. Oferta mai include și o gamă de accesorii în trend, precum curele, eșarfe, genți și șepci, care îți vor completa toate ținutele.

Designerii KVL by Kenvelo lansează colecții de două ori pe an și creează peste 1.000 de modele pe sezon astfel încât, la fiecare două săptămâni să se regăsească în magazine noi piese dedicate stilului urban. Printre propuneri se regăsesc cămăşi cadrilate, pulovere groase cu model stilizat, pulovere fine, cardigane cu fermoar, dar și bluze cu mânecă lungă din tricot flauşat şi tricouri simple sau cu imprimeu frontal tip colaj.

La fel de celebru, Lee Cooper este un brand popular în lumea modei și, în special, în cea a denimului autentic încă din 1908. Compania a fost înființată în zona East End a Londrei, de către Morris Cooper, și a ajuns să fie la nivel global un pionier al vestimentației casual, perfectă pentru activități cotidiene, dar și un pionier al denimului, cu care se identifică de mai bine de 100 ani.

Brandul californian TIMEOUT a ajuns în Europa din 1995 și este sinonim cu hainele confortabile şi excepţionale, un brand optimist, total dedicat inovaţiei şi explorării unor noi stiluri.

În grupul IULIUSKenvelo mai are locații și în Iulius Town, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Suceava, Lee Cooper se regăsește în Palas, Iulius Town, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Suceava, iar TIMEOUT este prezent și în Iulius Mall Cluj.

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri