Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Ținute comode pe care le poți purta toamna aceasta

GALERIE
photo-1603289242110-544e9ea77419
  • photo-1603289242110-544e9ea77419
- +

Cu toate că în urmă cu puțin timp căldura de afară te făcea să alegi cele mai vaporoase și răcoroase ținute, se pare că toamna își face încet-încet simțită prezența. Diminețile sunt din ce în ce mai răcoroase, în timp ce serile nu sunt nici ele potrivite pentru ținute ușoare. Așadar, e momentul potrivit pentru a te gândi la ținute comode, care îți vor ține de cald pe tot parcursul zilei.

Din fericire, garderoba de toamnă este una foarte versatilă și accesibilă oricui. În timp ce îmbrăcămintea de iarnă este de obicei formată din mai multe straturi, toamna ai la îndemână mai multe opțiuni care te fac să arăți și să te simți bine. Iată câteva exemple excelente pentru toamna care se apropie cu pași repezi.

Ținuta de zi cu zi

Unul dintre cele mai bune lucruri legate de această ținută este că nu ai nevoie să cheltui prea mulți bani pentru a arăta bine. Tot ce ai nevoie este o pereche de blugi pe care îi ai în garderobă deja, o maletă călduroasă și un trenci sau o geacă de blugi, în funcție de cât de cald este afară. Vestea bună este că ea poate fi purtată cu succes și în zilele ploioase.

Cât despre încălțăminte, ai mai multe opțiuni la îndemână. Poate fi vorba de o pereche de teniși, botine sau chiar loafers. Această ținută este perfectă pentru a merge la birou, la o ieșire în oraș sau chiar în alt context. Cu accesoriile potrivite o poți transforma instantaneu într-un look elegant, care te scoate din anonimat.

Seri călduroase în oraș

După o vară petrecută la terasă, parcă nu îți vine ușor să accepți faptul că serile de acest tip au dispărut. Ei bine, ținuta următoare este potrivită tocmai pentru acest context.

Serile de toamnă pot să fie destul de reci, iar atunci când stai la terasă o perioadă mai lungă de timp fără să te îmbraci corespunzător poate fi mai puțin plăcut. Poate că rochiile sunt elegante, dar tot mai călduros este un pulover pe care să-l asortezi cu o pereche de pantaloni evazați și niște ghete în stil cowboy.

Pe lângă faptul că nu vei avea probleme cu frigul de afară, vei arăta și foarte bine și vei avea ocazia să petreci oricât de mult timp îți dorești alături de prieteni.

O toamnă versatilă

Cuvântul care ar trebui să-ți descrie garderoba din toamna aceasta este „versatil”. Din fericire, cu puțină inspirație poți transforma foarte ușor orice tip de îmbrăcăminte.

Drept urmare, un element pe care trebuie să-l ai în dulap această toamnă este hanoracul clasic. Există multe motive pentru care acesta este o piesă vestimentară de excepție. În primul rând, este confortabil și îți ține de cald indiferent de vreme. În al doilea rând, poate fi purtat cu ușurință indiferent dacă preferi ceva casual sau o ținută mai elegantă.

În primul caz, există mulți jucători care poartă hanoracul în jurul mesei de poker. Îl poți purta și tu când te bucuri de câteva sporturi ale minții de pe telefon așa cum este Sudoku, poker sau cuvintele încrucișate, la o plimbare de seară când vremea e mai răcoroasă sau pentru o ieșire în oraș între prieteni. De pe altă parte, o rochie tip hanorac poate fi ușor combinată cu o pereche de ghete și o geacă de piele pentru un aspect elegant. În această situație ar fi indicat să nu-ți uiți geanta acasă.

Elegant, dar confortabil

Dacă obișnuiești să mergi în oraș în weekend, vremea de afară nu ar trebui să te împiedice să faci acest lucru. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi ținuta cu grijă și să te bucuri de o seară pe cinste.

Poți începe cu o pereche de pantaloni de piele, cărora să le adaugi un body și un sacou. Dacă îți era dor de mai multe straturi de haine, atunci poți alege o cămașă deasupra căreia să iei o vestă sau o centură amplă din piele.

În mod evident, nu trebuie să uiți de bijuterii și nici geanta nu poate sta acasă. Chiar dacă este un model clasic și destul de puțin încăpător sau un model actual, cu siguranță ai nevoie de puțin spațiu de depozitare.

Toate aceste elemente se combină armonios și cel mai important, sunt foarte confortabile, fără să fie anoste.

Chiar dacă sezonul cald s-a terminat de puțin timp, acest lucru nu înseamnă că ținutele deosebite trebuie să fie date uitării. Exemplele din rândurile de mai sus îți arată că poți crea ținute elegante dar și comode, în funcție de preferințe și stil personal.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Cosmin PAȘCA

Alianţa PSD-PNL, mai puternică decât Putin?

Să luăm exemplul Iaşului. Peste un an-doi, Marius Ostaficiuc va afirma că filiala AUR a fost „capturată” şi va reveni la PSD, Tudor Ciuhodaru îşi va redescoperi „umanismul” şi se va întoarce la partidul lui Dan Voiculescu (aripa televizată a PSD), iar Ciprian Paraschiv îşi va aminti că a fost cândva liberal. Şi mulţi alţii, totul multiplicat cu 41 la nivel de ţară. Controlează azi PSD-PNL România cu 55%? Să vedeţi peste doi-trei ani când o să râdă de Putin cu alea 87% ale lui.

opinii

Bunici obraznici

Briscan ZARA

Bunici obraznici

Bunicii îşi descoperă în nepoţi un scop în viaţă şi nu-i lasă pe aceştia să înveţe nimic din propriile greşeli. Având mult timp la dispoziţie, ei execută toate treburile, odraslele neavând voie să mişte un deget. Mâncarea li se serveşte la pat, în faţa televizorului, totul este aranjat în farfurie în aşa fel încât plodul să nu facă altceva decât să îşi bage singur în gură. Dacă lenea e prea mare, chiar şi acest mic inconvenient se rezolvă de către mereu atenţii şi mereu săritorii bunici: copilul e hrănit în gură. El nu trebuie să îşi aleagă hainele, să îşi spele vasele din care a mâncat, nu mai vorbesc de gătit. Copiii crescuţi de bunici nu ştiu să facă nimic! Pentru că nu au fost lăsaţi să facă. Li s-a pus totul la nas.

Noi, femeile

Cristina DANILOV

Noi, femeile

O fată nu trebuie să rupă cămașa colegului pentru a scăpa de batjocura lui. O adolescentă are dreptul de a citi pe o bancă în parc, așa cum citeam eu cândva, fără să fie agresată și apoi umilită de autorități doar pentru că este femeie. Se poate? Desigur, egalitatea între sexe e un principiu care se învață și societatea de azi ne cere tuturor să facem efortul de a ieși din stereotipurile în care ne-am format și să participăm deschiși la această lecție a umanității.

Între artă şi credinţă

Nichita DANILOV

Între artă şi credinţă

Se pare că noi nu încercăm să ne împăcăm cu gândul că trăim într-o lume imperfectă şi dorim, cu tot dinadinsul să transformă imperfecţiune în perfecţiune, gândind şi, mai ales, acţionând, cât mai corect politic. Aliniindu-ne, cu alte cuvinte, la noile standarde ale politicilor culturale, care dau naştere la noi aberaţii ideologice, la fel de nocive ca şi cele din perioada comunismului, la ameninţări şi la vărsări de sânge.

pulspulspuls

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Câteva observaţii din dronă asupra întâmplărilor nefericite de la Vniversitate

Acuma, dacă tot s-a terminat cu agitaţia de la Vniversitatea din Copou, haideţi să facem două-trei observaţiuni mai detaşate, fără presiunea votului, presiune care a tot apăsat şi în afara instituţiei în aceste ultimel zile. 

Caricatura zilei

Putin a mai câștigat un mandat de președinte al Federației Ruse

Vladimir Putin a câstigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,97 la suta.  

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri