Tipuri de semiremorci preferate de transportatorii din Europa – De ce se vând mai ales semiremorcile second hand?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Tipuri de semiremorci preferate de transportatorii din Europa – De ce se vând mai ales semiremorcile second hand?

GALERIE
semiremorci second hand (1)
  • semiremorci second hand (1)
- +

Astăzi transportul este foarte important, se aplică în aproape toate domeniile de activitate. În funcție de natura și de tipul bunurilor sunt selectate cele mai potrivite mijloace de transport. Rapoartele din industria de transport din Europa arată faptul că utilizarea de semiremorci este mare, pentru că oferă beneficii semnificative atât în ceea ce privește emisiile reduse de carbon, cât și în ceea ce privește standardele mai înalte de siguranța exploatării.

Semiremorcile pot fi cumpărate sau închiriate, aceste opțiuni sunt practice și accesibile în ultima perioadă. Din fericire există multe companii care oferă servicii de închiriere semiremorci, dar și firme care comercializează semiremorci second hand de marcă, la prețuri avantajoase. În plus față de tractoarele tipice de semiremorci se mai folosesc și camioane care sunt foarte puternice, pot transporta mărfuri de până la 12 tone, iar capacitatea lor maximă de încărcare poate fi chiar și de 10 paleți.

Sunt semiremorci cu scop general, dar și semiremorci specializate, care oferă cea mai mare siguranță.

Semiremorcile cu prelată sunt mijloace de transport folosite frecvent în transportul de mărfuri ambalate. Acestea sunt mijloace de transport standard care nu necesită temperatură controlată. Ele pot fi utilizate universal, au anumite dimensiuni și capacități de încărcare. Pot fi folosite pe diferite rute, sunt puternice și foarte bine fabricate de producători de renume internațional.

Sunt și semiremorci cu încărcare, cu mai multe axe, cu 1, 2 sau 3 axe. Semiremorcile frigidere sunt pentru transportul produselor sensibile la schimbările de temperatură. Ele sunt echipate cu agregate care permit păstrarea anumitor condiții în interiorul lor, respectiv cu ajutorul lor se poate controla temperatura, reducând-o semnificativ. În general semiremorcile frigorifice sunt utilizate pentru transportul pe rute internaționale sau pe rute din țara noastră, pentru transportul de alimente congelate, medicamente, produse perisabile, fructe și legume.

Semiremorcile cu podea culisantă sunt pentru vehiculele echipate cu anumite dispozitive. Acestea pot transporta diferite tipuri de mărfuri în vrac, mărfuri paletizate, etc. Se poate spune despre aceste vehicule că sunt foarte versatile.

Majoritatea semiremorcilor au o construcție bună, sunt durabile, sunt realizate din componente de cea mai bună calitate, mai ales dacă sunt produse de brand, care sunt de calitate Premium. Unele sunt mai performante, echipate cu dispozitive care oferă informații despre numărul de km, greutatea sarcinii pe osie, alarme în caz de probleme la frână. Astfel de vehicule de transport second hand trebuie să fie în stare excelentă, bine întreținute, fără defecte ascunse, să aibă un preț bun, pe care și-l pot permite cumpărătorii.  
 
Pentru cei care se întreabă dacă merită să cumpere semiremorci second hand, cu siguranță răspunsul este DA. Deja se știe că pentru semiremorcile noi cumpărătorii trebuie să aibă un buget foarte mare. Dacă decid să cumpere o semiremorcă folosită dar care să aibă parametri buni, pot cheltui mult mai puțin pentru ea.

Ai nevoie de o semiremorcă second hand, la un preț bun? Pe site-ul Truck1 România poți găsi o gamă variată de semiremorci de ocazie, care sunt prezentate pentru vânzare și care sunt în stare bună de funcționare. Aici găsești anunțuri despre o gamă mare de semiremorci din diferite țări europene, care pot fi selectate în funcție de model, tip, preț, anul de fabricație. În oferta actuală de pe acest site poți găsi semiremorci prelate, semiremorci furgoane, semiremorci dropside, semiremorci platforme, semiremorci basculante, semiremorci frigidere, semiremorci șasiu, semiremorci cisterne, semiremorci cu podea culisantă și altele. Toate sunt produse de marcă (Krone, LAG, Kögel, Schmitz) care pot fi achiziționate de orice client, prețurile fiind atractive.

De exemplu semiremorcile Krone second hand pe care le veți găsi pe site au prelate noi, în diferite culori și oferă și alte avantaje, ele respectă cerințele de caliate ale standardelor europene. Aceste semiremorci au spațiu de încărcare mai mare, pot transporta mai multe cutii de paleți. Sunt semiremorci cu înălțimea internă mare, de 3 m, cu posibilitatea de ridicare a acoperișului, cu 6 anvelope, presiunea admisă pe podea fiind și de 7 tone.

Toate produsele de pe site sunt verificate, îndeplinesc standardele de calitate, sunt produse de brand. La aceste semiremorci second hand se găsesc piese de schimb în întreaga Europă. Clienții pot alege modelul de semiremorcă dorit în funcție de marcă, de culoarea prelatei, de tipul de anvelope (Dunlop, Continental, Michelin), de alte caracteristici pe care le urmăresc la astfel de mijloace de transport.  

Fiecare dintre semiremorcile second hand pe care le oferă acest site, este supus unor verificări aprofundate ale frânelor, subansamblurilor, a structurii portante, anvelopelor, etc. În acest fel toate defectele sunt eliminate, prin urmare ele sunt în stare bună de funcționare și pot fi utilizate o perioadă îndelungată de timp. Pe truck1-ro.com sunt oferite numai semiremorci de la cei mai buni producători de frunte din lume, care sunt deja recunoscuți și apreciați de majoritatea transportatorilor din Europa. Poți găsi pe acest site și anunțuri despre vânzarea camioanelor, tractoarelor și a altor utilaje agricole second hand.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Temă

Cătălin ONOFREI

Temă

Test de reflecţie cognitivă: deliberare versus intuiţie.

Filmuletul zilei

opinii

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Ciprian IFTIMOAEI

Ocupare, şomaj şi câştiguri salariale în judeţul Iaşi

Articolul din această săptămână, ceva mai tehnic decât precedentele, demonstrează cu date statistice că, înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19, nu a existat o criză a forţei de muncă în judeţul Iaşi.

New York, metropola vizionară

Mihai DORIN

New York, metropola vizionară

Conduita americană în raport cu celelalte civilizaţii ale lumii are şi o inevitabilă dimensiune imperială, însă felul în care ei au înţeles să valorifice cultura, rafinamentul, patriotismul, şi, nu în ultimul rând banii cetăţenilor în serviciul public, mărturiseşte despre măreţia naţiunii şi despre spirit vizionar. Pentru că în niciun alt loc din lume, patrimoniul cultural nu s-a îmbogăţit precum în America, prin râvna şi voinţa liberă a cetăţenilor educaţi şi prosperi. Statul este doar managerul acestui concept cultural.

pulspulspuls

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Costel l-a bătut pe Măricel ca pe fasole. Iacătă ce scor de maidan: 11 la 6!

Băbăetee băă, pfiu, pfiuu, pfiuuuu.... Ia’n fiţi atenţi aicea la băiatu’ pe ce se mai cheltuie bănuţul ieşenilor, că poate pe asta nu o ştiaţi! 

Caricatura zilei

Urna

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.