Titluri de călătorie cu preț redus pentru angajații instituțiilor de învățământ și academice
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă (P)

Titluri de călătorie cu preț redus pentru angajații instituțiilor de învățământ și academice

GALERIE
autobuze_iasi
  • autobuze_iasi
- +

Miercuri, 6 noiembrie 2019, Compania de Transport Public Iași pune în vânzare primele abonamente lunare cu preț redus pentru angajații instituțiilor de învățământ și ai celor academice, atât prin intermediul aplicației 24pay, cât și în varianta clasică.

Pentru eliberarea titlurilor de călătorie cu preț redus online, CTP Iași a dezvoltat și a pus la dispoziția unităților de învățământ din municipiul Iași o platformă electronică pentru introducerea și gestionarea bazelor de date a beneficiarilor acestor facilități oferite de către Primăria Municipiului Iași.

Primăria Municipiului Iași, împreună cu Compania de Transport Public, continuă să acorde o atenție deosebită învățământului preuniversitar și universitar ieșean și se preocupă în permanență să ofere servicii îmbunătățite călătorilor. Astfel, potrivit Hotărârii de Consiliu Local nr. 359, din 27.09.2019, angajații instituțiilor de învățământ și ai celor academice vor beneficia de reducere a tarifului pentru călătoriile cu mijloacele de transport public în municipiul Iași.

Începând de miercuri, 6 noiembrie 2019, vor putea fi achiziționate abonamente lunare, în valoare de 40 de lei, valabile pe toate traseele din      zona 1, de către persoanele care lucrează în cadrul instituțiilor menționate anterior.

Aceste titluri de călătorie vor putea fi obținute atât în varianta clasică - de la tonetele CTP Iași, cât și în cea electronică - prin intermediul aplicației 24pay. Pentru cea de-a doua opțiune, este necesar, în primul rând, ca fiecare instituție de învățământ să fie înregistrată pe platforma online dezvoltată de către CTP - ( http://www.sctpiasi.ro/scoli ), și să fi încărcat și baza de date a beneficiarilor titlurilor de călătorie. Ulterior, fiecare angajat își va putea crea propriul cont, accesând link-ul http://www.sctpiasi.ro/elevi. Odată înregistrați pe platforma Companiei de Transport Public și în aplicația 24pay, aceștia vor putea scana orice cod QR aflat în stații, la tonete, în mijloacele de transport public sau pe site-ul CTP, la Secțiunea ”Tarife/24pay elevi”, pentru a putea achiziționa abonamentul cu preț redus.   

Această din urmă platformă online oferă posibilitatea utilizatorului să își gestioneze într-un mod facil toate tranzacțiile efectuate. Cel mai important avantaj este reprezentat de modalitatea simplă de procurare a biletelor ori a abonamentelor, de oriunde, fără a mai fi necesară deplasarea la un punct de vânzare a titlurilor de călătorie al CTP Iași.

Până la începutul lunii noiembrie, 27 instituții de învățământ și-au creat cont pe platforma CTP Iași.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.