anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

Titularizare 2015: Modele de subiecte pentru examenul de titularizare si baremele aferente

GALERIE
titularizare
 • titularizare
- +

Ministerul Educatiei a publicat modele de subiecte pentru examenul de titularizare 2015. Puteti descarca din articol toate modelele de subiecte, precum si baremele aferente. Titularizarea este concursul de angajare intr-o scoala pe perioada nedeterminata si este format dintr-o proba practica sau inspectie la clasa si dintr-un examen scris care va fi sustinut pe 15 iulie 2015. Examenul scris de titularizare dureaza 4 ore, iar profesorii au de rezolvat doua subiecte din disciplina pe care vor sa o predea si un subiect din metodica predarii.

Ministerul Educatiei a publicat pe edu.ro Modele de subiecte pentru examenul de Titularizare 2015. Examenul scris din cadrul Concursului national de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar 2015 cuprinde, pentru fiecare dintre disciplinele la care se sustine concursul, cate 3 subiecte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Nota finala se calculeaza prin impartirea la 10 a punctajului total obtinut pentru lucrare.

Subiectul I si subiectul al II-lea evalueaza competente din specializare/disciplina/disciplinele de concurs in concordanta cu programele specifice pentru concurs, in specialitatea postului didactic.

Subiectul al III-lea este centrat pe didactica/metodica predarii. Descarca de aici Model-cadru de structura de subiect si de barem de evaluare si de notare pentru examenul scris de Titularizare.

Toate subiectele sunt obligatorii, iar timpul de lucru efectiv este de 4 ore, potrivit Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic din invatamantul preuniversitar in anul scolar 2015-2016 (aprobata prin OMEN nr. 4895/10.11.2014).

Descarca de mai jos toate modelele de subiecte si bareme pentru Titularizare 2015:

Model de Subiecte Arte Vizuale - Arhitectura
Barem Arte Vizuale - Arhitectura

Model de Subiecte Biologie - Profesori
Barem Biologie - Profesori

Model de Subiecte Chimie - Profesori
Barem Chimie - Profesori

Model de Subiecte Consiliere psihopedagogica
Barem Consiliere psihopedagogica

Textul integral, pe hotnews.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (II)

Alexandru LĂZESCU

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (II)

Percepţia negativă şi criticile faţă de reuniunea de la Davos, în cadrul căreia vicepremierul chinez Liu He a anunţat dorinţa Beijingului de „re-globalizare”, au căpătat o tot mai mare amploare pe măsură ce propunerile avansate în timpul discuţiilor din cadrul Forumului s-au transformat într-o agendă radicală de inginerie socială motivată de o titanică luptă cu „schimbările climatice”.

opinii

Pe viscol. Senin. Frescele de la Scobinţi

Nichita DANILOV

Pe viscol. Senin. Frescele de la Scobinţi

Mărturisesc că scriu aceste rânduri cu mâhnire. Cu întristare. (...) Prin anii '86 am apărut amândoi, într-adevăr, pe pagina întâi a revistei Dialog. Eu, cu o poezie intitulată Senin, domnia sa cu un tablou cu Ceauşescu. A ieşit un scandal de proporţii. Revista Dialog a scăpat ca prin urechile acului, era cât pe ce să fie desfiinţată după acest incident.

Nea Omăt şi doamna Iarnă

Michael ASTNER

Nea Omăt şi doamna Iarnă

Însemnări mai mult sau mai puţin (ne)însemnate (III)

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Respins pe toate planurile, tânărul Gh. Ivănescu mai face o ultimă încercare de a convinge, scriindu‑le câte o scrisoare domnișoarei Viorica, mamei și tatălui acesteia.

pulspulspuls

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Aloo, barou’, se aude? Scădeţi-i, dom’le, cota de advocat de top lui dom reftor Todorel, că nu se mai poate cu el la tarifele alea, şi asta doar ca să deschidă dosarul! Ia’n cetiţi şi vă cruciţi cam cum a păţit-o dom’ reftor, în calitatea lui de advocat de top naţional, dacă nu cumva chiar evropenesc, la un proces dintr-un judeţ din zonă! 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.