anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 04.12.2022

Advertorial

Toamna este a studenților (P)

GALERIE
vasile_citea
 • vasile_citea
- +

Toamna este a voastră, a studenților! După 2 ani de pandemie începeți cursurile în format fizic. Orice început este o fereastră deschisă spre viitor.

 

 

 

 

Vă lansați într-o nouă etapă a devenirii voastre profesionale, cu elanul tinereții și cu dorința de împlinire spirituală, pe drumul spre diverse cariere. Nu este o cale ușoară, deoarece studiile superioare presupun efort, dar am convingerea, cunoscând  implicarea, dăruirea și înaltul profesionalism al dascălilor, că ei vor reuși să aprindă acea flacără a curiozității și gândirii voastre.

Tinerii au nevoie de diverse programe de formare. Inclusiv Camera Deputatilor are un program de internship pentru studenți și absolvenți.

Programul de internship reprezintă o iniţiativă de transparentizare a procesului legislativ şi de familiarizare a tinerei generaţii cu specificitatea activităţii desfăşurate de Camera Deputaţilor.

Programul include posibilitatea participării la cursuri şi sesiuni tematice, complementare activităţii desfăşurate de interni în cadrul comisiilor parlamentare şi departamentelor Camerei Deputaţilor.

La vârsta aceasta, doriți să schimbați lumea. Ei bine, să o schimbați prin inventivitatea, imaginația creatoare, inovația, ingeniozitatea, curiozitatea și sensibilitatea voastră.

„Să fiți voi înșivă schimbarea pe care doriți să o vedeți în lume”.

Un an universitar cât mai bun, plin de succese și împliniri profesionale!

Vasile CÎTEA

Deputat PSD Iaşi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Râde ciob de oală spartă

Nicolae GRECU

Râde ciob de oală spartă

Înfrângerea Germaniei în faţa Japoniei a fost un accident, cea a Spaniei în faţa aceluiaşi adversar este dubioasă.

opinii

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (III)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (III)

Din ce în ce mai neliniștit, tânărul învățat în devenire Gh. Ivănescu formulează către fata de care se îndrăgostise, o serie de misive pe care se pare că nu a avut curajul să le expedieze.

China şi „stabilitatea socială”

Alexandru CĂLINESCU

China şi „stabilitatea socială”

China are o frumoasă tradiţie: în timpul aşa-zisei „revoluţii culturale”, fotografiile „duşmanilor poporului” erau lipite pe toţi pereţii şi pe toate gardurile. Regimul a reuşit să insufle teama de decădere socială, eficient şi pervers mijloc de coerciţie. Aşa stând lucrurile, orice mişcare de protest împotriva dictaturii partinice este un act de mare curaj.

George „Gogu” Constantinescu (2)

Neculai SEGHEDIN

George „Gogu” Constantinescu (2)

Integrala invenţiilor lui George Constantinescu a fost scrisă la Cluj, editată şi tipărită la Iaşi şi donată Muzeului Politehnicii din Bucureşti. Asta şi pentru ca legătura între cele trei oraşe să fie şi alta decât cea din butada conform căreia legile se gândesc la Cluj, se scriu la Bucureşti şi se aplică la Iaşi.

pulspulspuls

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Iată o poză care face cât o mie de cuvinte, stimaţi telespecatori şi veţi vedea imediat de ce. Avem aici o desfăşurare de forţe a echipei USR cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale, prilej după cum ştim de defilare pentru public cu armată, avioane şi tromboane, dar, în acelaşi timp, este şi un prilej pentru partide ca să-şi arate muşchii. 

Caricatura zilei

Motorul Iubi

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.