Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Top 5 telefoane bune şi ieftine în România

GALERIE
smartphone ieftin
  • smartphone ieftin
- +

1. Telefonul Samsung Galaxy J3 J320FN 2016, 8GB, 4G, de culoare neagră, costă 599 de lei. Display-ul de 5.0 inchi vă permite să vizualizați fotografiile într-o manieră elegantă și performantă.

În interiorul telefonului Samsung Galaxy J3 2016 se găsește un procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A7 care vă permite să descărcați și să rulați fluid majoritatea aplicațiilor și a jocurilor disponibile pentru mobil, să vă uitați la video-uri online sau să vedeți ce mai fac prietenii de pe Facebook.

Camera de 8 MP a Samsung J3 vă ajută să împărtășiți cu prietenii amintirile, iar stocarea datelor nu mai constituie o problemă datorită memoriei interne de 8GB a telefonului.

Cei 1.5 GB RAM ei telefonului Samsung J3 vă asigură viteza de care aveți nevoie pentru jocurile preferate. Redarea imaginilor și a videoclipurilor se face ușor, pe o rezoluție bună, 720 x 1280 pixeli.

2. Telefonul Huawei P8 Lite Dual SIM 16GB este și el o opțiune excelentă pentru cei care nu vor să dea foarte mulți bani pe un telefon mobil. Costă 679 de lei.

Huawei P8 Lite introduce o nouă viziune de design al smartphone-ului, în care fiecare detaliu de formă și funcție a fost creat pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Ecranul IPS de 5 inchi îmbunătățește aspectul imaginilor și unghiurile de vizibilitate. Este compact și oferă un sentiment premium și unic, design-ul subțire oferind eleganță și echilibru. Capturarea momentelor memorabile în detaliu, într-o rezoluție, uimitoare este o caracteristică specială a acestui telefon. Camera din spate de 13 MP asigură, în mod excepțional, imagini clare și de înaltă calitate, în timp ce camera frontală de 5 MP permite capturarea de selfie-uri colorate și efectuarea de apeluri video.

Avantajul utilizarii unui procesor Octa Core înseamnă performanțe superioare cu un consum minim de energie – rulați mai multe aplicații simultan, încărcați rapid pagini web sau rulați fișiere video fără întreruperi.

3. Un telefon care are un preț excelent este telefonul mobil Allview P6 Lite Dual Sim, care costă 299 de lei. Display-ul IPS de 5 inchi este perfect pentru a admira fotografii sau a vă delecta cu videoclipurile preferate. Veți descoperi imagini în culori naturale, la o rezoluție de 854*480px. Degetele vor fi încântate de senzația pe care o oferă curbura fină a ecranului cu sticlă 2.5D. Designul compact și dimensiunile sale potrivite pentru utilizarea cu o singură mână înlesnesc folosirea dispozitivului.

P6 Lite este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core 1,3 GHz și memorie RAM de 1GB. Rulează sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop, asigurând o experiență plăcută de utilizare. Memoria Flash de 8GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB în regim single SIM. Camera principală are 8 MP. Aplicația camerei oferă funcții inedite, adaptabile condițiilor de fotografiere.

4. Și telefonul Huawei Y6 2017 4G are un preț foarte bun: 579 de lei. Echipat cu o baterie polimerică de mare densitate, de 3000mAh, telefonul Y6 2017 HUAWEI poate funcționa o zi și jumătate cu o singură încărcare. Chiar și după 800 de încărcări, capacitatea de retenție a bateriei rămâne de peste 80%. Prin urmare, aveți de ce să vă îngrijorați că trebuie să o înlocuiți vreodată, pe întreaga durată de viață a telefonului. Iar tehnologia de economisire inteligentă a bateriei vă oferă o experiență și mai îndelungată de utilizare a smartphon-ului.

Camera de 8 MP a modelului HUAWEI Y6 2017 are o diafragmă F2.0 cu dual flash, care echilibrează luminozitatea fotografiilor, astfel încât marginile pozelor sunt mai luminoase și mai în ton cu restul imaginilor. Noaptea, dual flash-ul camerei din spate oferă o iluminare și mai bună și poate fi folosit pe post de lanternă. Iar camera frontală de 5MP, cu iluminare blândă și un unghi de 84°, vă ajută să faceți selfie-uri care vă pun în valoare cu adevărat.

Citeşte continuarea pe greatnews.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri