anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Eveniment

Tot ce trebuie să știi despre admiterea la facultate în străinătate | conferință 22 mai în Iași: pentru părinți și elevi de liceu (P)

GALERIE
cambridge 650-350
 • cambridge 650-350
- +

Dacă copilul dvs. este în clasele 9-11 și își dorește să ajungă la o facultate în străinătate, atunci trebuie să veniți împreună cu el/ea pe data de 22 mai la Hotel Traian în Iași, unde absolvenți de facultăți de top (Harvard, Cambridge, University of Amsterdam) vor vorbi despre tot ce înseamnă procesul de aplicare la o universitate în străinătate. 

Dacă te gândești să aplici la o facultate în străinătate, nu există „prea devreme” pentru a începe să te pregătești. Poți folosi vacanța aceasta de vară pentru a plănui din timp toate etapele procesului de admitere și astfel să fii cu un pas înaintea celorlalți prin formarea unei strategii de aplicare alături de un expert în admiteri de la Upgrade Education (fosta Upgrade Academy).

Banii din încasările evenimentului vor fi donați asociației Blondie pentru refugiații din Ucraina. Biletele încep de la 15 lei și puteți folosi codurile de reducere:

 • ZIARULDEIASI50 pentru 50% reducere
 • ZIARULDEIASI80 pentru 80% reducere

Veți primi bonus un ghid printat cu toate etapele procesului de admitere în Europa, Marea Britanie și SUA, care include informații din urma analizei proceselor de admitere din ultimii ani și sfaturi de la absolvenți care au reușit să fie admiși la universități de top. 
 
Puteți achiziționa bilete de aici:
https://upgrade.education/turneul-upgrade-romania/?utm_campaign=turneul-upgrade-education&utm_source=ziarul%20de%20iasi
 
Vom trece prin toate etapele pentru a fi admis, de la alegerea unui subiect și universități potrivite pentru tine, până la ușurarea efortului financiar pentru părinți.
 

Agenda evenimentului

 • Networking

Ora 12:30
Durata 30 de minute
Discută cu mentorii despre traseul tău academic și află de la reprezentanții cluburilor de liceeni la ce activități ai putea participa pentru a-ți completa portofoliul extracurricular.

Cum să alegi cariera care ți se potrivește

Ora 13:00
Durata 30 de minute
Această alegere va influența nu doar șansele pe piața muncii după absolvire, cât și șansele de admitere la facultate.
 
În această sesiune vei afla:

 • Cum să descoperi înclinațiile copilului tău
 • Cum poți asocia pasiunile & talentele tale cu un program de studii universitare
 • Care sunt factorii importanți în luarea unor decizii în domeniul academic și profesional

 

Cum să intri la o facultate de top (Marea Britanie/SUA/Europa) de la absolvenți

Ora 13:40
Durata 1 ora
Procesul de admitere la facultăți din America, Marea Britanie și Europa explicat la obiect cu sfaturi din experiențele personale ale mentorilor. Află cum arată procesul de aplicare în țară în care dorești să studiezi. Întreabă-i pe mentori cum este să fi student internațional și ce sfaturi au pentru tine.
 
În această sesiune vei afla:

 • Care sunt etapele proceselor de admitere și gradul lor de importanță
 • Greșeli de evitat în întocmirea dosarului de aplicare
 • Criteriile de admitere a studenților în străinătate

 

Tot ce trebuie sa știi despre financial aid

Ora 14:50
Durata 30 de minute
 
În această sesiune vei afla:

 • În ce măsură poate se pot acoperi costurile de studiu prin ajutorul financiar oferit de stat
 • Care sunt criteriile de eligibilitate pentru a beneficia de acest ajutor
 • Toate opțiunile de finanțare a studiilor în străinătate

 
Construiește un CV care te va scoate în evidență
Ora 15:20
Durata 30 de minute
Cum poți să alegi dintre oportunități de voluntariat, proiecte și cluburi? Lasă-te îndrumat zn selectarea activităților care se aliniază cu subiectul de studiu ales de tine, iar apoi poți vorbi cu membrii cluburilor invitate la eveniment.
 
În această sesiune vei afla:

 • Ce activități extracuriculare te vor ajuta în procesul de admitere
 • Cum să alegi un proiect extracurricular
 • Cum să pui pe picioare o inițiativă proprie

 

Experiența multiculturală Upgrade Education - Q&A cu mentorii Upgrade

Ora 16:00
Durata 20 de minute
Participă la un Q&A cu mentorii noștri din diverse țări în care poți afla despre experiența lor la facultăți de top precum: Cambridge, Harvard, Columbia și altele. Aceasta este șansa să întâlnești o parte dintre cei 120 de mentori Upgrade Education și să le pui întrebările tale într-un cadru relaxat. Află sfaturile lor cu privire la navigarea vieții de student la o facultate de top.
 

Eseul care îți va asigura locul la orice universitate de top

Ora 16:20
Durata 30 de minute
 
În această sesiune vei afla:

 • Care sunt greșelile de evitat în scrierea unui eseu de admitere
 • Sfaturi în alegerea subiectului despre care vei scrie
 • Cum arată un eseu de succes și care sunt elementele care au asigurat admiterea autorului

 
Networking
Ora 16:50
Durata 30 de minute
Discută cu mentorii despre traseul tău academic și află de la reprezentanții cluburilor de liceeni la ce activități ai putea participa pentru a-ți completa portofoliul extracurricular.
 
Colaborarea cu Upgrade Education va rămâne cea mai memorabilă parte a procesului meu de aplicare la facultate. Fiecare curs în parte și-a atins țelul rapid și eficient - am obținut scoruri în top 0.5% la SAT, am învățat să scriu eseuri la nivel de universitate, am ajuns sa am un set de aplicații de care sa fiu mândru. Mai mult, am câștigat abilități care s-au dovedit cruciale mai târziu în procesul de aplicare, și care vor fi relevante și în experiența mea universitară.” - Ștefan


 
 
Ce câștigi dacă vii

 • Participă la opportunity mixer

Descoperă cele mai implicate cluburi din oraș, care vor avea stand în cadrul evenimentului, află mai multe despre activitatea lor și ce activități ai putea face și tu ca membru. Discută cu reprezentanții tuturor cluburilor de liceeni prezente la Turneul Upgrade Education și găsește activități care să te pasioneze și să îți îmbogățească CV-ul.
 

 • Primește ghidul complet “Tot ce trebuie să știi despre aplicarea la facultate în străinătate”

Ghidurile îți vor da mai multe detalii despre etapele procesului de aplicare cu exemple concrete pentru aplicația ta. Totul într-o broșură printată, accesibilă și pe înțelesul tuturor, care conține informații utile indiferent de cat de multe știi despre acest proces.

 •  Descoperă mai multe experiențe ale studiului în afară

Discută cu mentori din diverse țări care studiază sau au studiat la facultăți de top din lume și formează-ți o privire de ansamblu asupra studiului în străinătate. Poate chiar ai norocul să discuți cu mentorii cu care îți vei pregăti aplicația sau să cunoști persoane de la facultatea unde vei studia în viitor.
 

Cine vorbește
Tinu - Harvard University, Matematică
După ce a fost admis la Cambridge, Imperial, UCL, Durham în UK și la Harvard, UPenn (University Scholar), Rice, Vanderbilt, Richmond (Richmond Scholar’s Scholarship), Colgate în SUA, cu bursa completă peste tot, Tinu a ales să studieze matematica la Harvard University. După ce a lucrat în domeniul financiar în SUA, s-a întors în Romania și a fondat Upgrade Education. 
 
Andrada - University of Amsterdam, Științele Comunicării

Andrada a absolvit cu distincție programul de Științe ale Comunicării. În timpul facultății, aceasta a căutat mai multe provocări academice, luând cursuri peste cele impuse de universitate și scriind la doua publicații locale timp de doi ani. Acum Andrada lucrează la Upgrade Education unde se bucură să răspundă întrebărilor elevilor și părinților interesați de studiul în străinătate.

Nichita - University of Cambridge, Genetică
Pe lângă o abordare multidisciplinară pe plan academic, Nichita a explorat în timpul facultății o gamă largă de opțiuni. Având experiențe pornind la un internship într-un laborator studiind boli neurodegenerative, workshopuri despre carne artificială, până la articole despre importanța sănătății mintale și fotografii publicate în revistele facultății, Nichita își folosește parcursul mai puțin tradițional pentru a ajuta elevii de la Upgrade să își urmărească interesele proprii.
 
Recomand Upgrade Education oricui își dorește nu numai să scrie un personal statement reușit, ci să și învețe lucruri noi despre domeniul pe care plănuiește să-l studieze de la mentori prietenoși și determinați în a ajuta viitorul student să ajungă la universitățile la care visează.” - Matei
 
Te așteptăm pe 22 Mai în Iași la Hotel Traian Iași: Piața Unirii nr. 1
Începând cu ora 12:30

 
Puteți achiziționa bilete de aici:
https://upgrade.education/turneul-upgrade-romania/?utm_campaign=turneul-upgrade-education&utm_source=ziarul%20de%20iasi
 
Banii din încasările evenimentului vor fi donați asociației Blondie pentru refugiații din Ucraina. Biletele încep de la 15 lei și puteți folosi codurile de reducere:

 • ZIARULDEIASI50 pentru 50% reducere
 • ZIARULDEIASI80 pentru 80% reducere

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.