anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 26.06.2022

Tot ce trebuie să ştii despre programul „Rabla pentru electrocasnice“ 2022

GALERIE
electrocasnice
 • electrocasnice
- +

Dacă ai de gând să profiţi de acest program, ar trebui să ştii că el se desfăşoară în mai multe etape.

Prima fază, şi cea mai importantă, este cea de înscrieri. În perioada 17 iunie (începând cu ora 10:00) - 23 iunie (până la ora 23:59) îţi poţi crea un cont de beneficiar. Dacă ai deja unul, nu mai este necesar să îţi faci altul, ci să îl foloseşti pe cel existent.

După această etapă de înscrieri, urmează faza de rezervare a voucherelor, după cum urmează:

 • 24 iunie 2022, ora 10:00 – 30 iunie 2022, ora 23:59 (sau până la epuizarea fondurilor) – poţi rezerva un voucher pentru echipamente electrocasnice precum maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere,
 • 1 iulie 2022, ora 10:00 – 7 iulie 2022, ora 23:59 (sau până la epuizarea fondurilor) – poţi rezerva un voucher pentru echipamente electrocasnice precum laptopuri şi tablete,
 • 8 iulie 2022, ora 10:00 – 14 iulie 2022, ora 23:59 (sau până la epuizarea fondurilor) – poţi rezerva un voucher pentru echipamente electrocasnice precum aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Valoarea voucherelor rămâne neschimbată: 200 lei pentru aspiratoare, 300 lei pentru tablete, 500 lei pentru laptopuri şi 400 lei pentru restul echipamentelor menţionate.

Ce schimbări au apărut faţă de ediţia de anul trecut?

Există trei schimbări importante care apar în ediţia 2022 a programului ”Rabla pentru electrocasnice”. Una dintre ele am menţionat-o deja – nu mai poţi folosi voucher pentru televizoare, ci doar pentru categoriile de electrocasnice menţionate mai sus.

A doua schimbare esenţială este legată de perioada de timp în care voucherele pot fi valorificate. Dacă anul trecut aveai la dispoziţie 15 zile, anul acesta pot beneficia de acest beneficiu pe o durată mai scurtă de timp, de doar 7 zile. Asta înseamnă că ar fi bine să ştii exact ce îţi doreşti de la echipamentul pe care vrei să îl schimbi pentru a lua o decizie în câteva zile după aprobarea voucherului.

Ultima schimbare a apărut pe fondul unei situaţii neplăcute de anul trecut, atunci când mulţi beneficiari au rezervat un voucher, dar nu l-au mai valorificat. Aşa că, anul acesta, dacă rezervi un voucher într-o sesiune şi nu îl foloseşti, nu vei mai avea dreptul să te înregistrezi în următoarea sesiune a programului.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.