anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

vineri, 27.01.2023

Tot mai mulţi ieşeni se alătură campaniei de Crăciun, de ajutorare a prichindeilor de la Pietriş, iniţiată de "Ziarul de Iaşi"

GALERIE
pozapoza2poza3
 • poza
 • poza2
 • poza3
- +

Campania de Crăciun este în plină desfăşurare. Ziarul de Iaşi este alături de copiii şi familiile din Pietriş şi încearcă să le ofere un trai mai bun. Copiii au nevoie mai ales de îmbrăcăminte şi încălţăminte corespunzătoare sezonului rece, dar şi de mici bucurii specifice vârstei, cum ar fi jucăriile şi rechizitele.

Pe lângă donaţiile în bani pentru cadourile micuţilor de la şcolile din localitate, ieşenii pot aduce la sediul redacţiei alimente neperisabile şi obiecte de îmbrăcăminte/ încălţăminte pentru cele trei familii aflate în dificultate, familii recomandate de către directoarea de la Şcoala Primară din Pietriş.

Cine s-a alăturat campaniei

Moldova Center a susţinut în fiecare an campaniile noastre de Crăciun, iar acum a donat 5.000 de lei. Conducerea companiei a transmis că urmăreşte an de an campania ziarului şi îndeamnă pe oricine poate să facă acte de caritate pentru cei nevoiaşi din mediul rural.

M.S.V. este pensionară, fostă profesoară şi directoare de şcoală. A fost impresionată de campania noastră de Crăciun, dar şi de Proiectul Proruralis şi a donat suma de 2.000 de lei. A venit la redacţie şi a spus că iubeşte copiii şi că încearcă să participe cu regularitate la iniţiativele de sfârşit de an care îşi propun să aducă bucurie micuţilor.

Nicolaie Ivanciu este tot pensionar şi susţine campania în fiecare an. A donat 1.000 de lei şi ne-a declarat următoarele:

„Ca pensionar, vreau să-mi ajut copiii şi nepoţii, şi, aşa cum am fost educat în credinţa bunului Dumnezeu, pe oamenii aflaţi în dificultate şi cu o stare financiară precară. Fac un apel la oamenii de bună credinţă să vină în sprijinul Ziarului de Iaşi şi să ajute cu cât pot aceşti copii nevoiaşi, pentru ca împreună să le facem sărbătorile frumoase!”.

Marian Şerbescu, directorul DGASPC Iaşi, a donat 500 de lei în nume personal şi ne-a precizat următoarele: „Mă alătur şi în acest an unei campanii care a devenit deja tradiţională pentru Ziarul de Iaşi. An de an, în preajma sărbătorilor de iarnă, reuşiţi să uniţi în jurul unor acţiuni caritabile mulţi ieşeni dornici sa ajute şi să aducă bucurii multor copii. Îmi doresc ca astfel de activităţi să aibă loc de cât mai multe ori pentru că, din păcate, sunt mulţi copii care au nevoie de ajutor şi sprijin! Felicitări şi mult succes!”.

Vlad Ciobanu se numără printre primii donatori. Este arbitru internaţional de fotbal în sală şi a donat 500 de lei.

Cum putem să-i ajutăm 

Cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice sumă de bani, fie ea mai mică sau mai mare, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională).

Mai multe detalii, la telefon 0232/271.271. La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, şi prin fax sau email. Totodată, şcoala coordonatoare a deschis un cont bancar special pentru această campanie. Titularul este „Şcoala Gimnazială Dolheşti”, cod fiscal 17150231, cont RO02BRDE240SV65862922400, deschis la BRD, agenţia ANASTASIE PANU IAŞI.

Lista onorabilă a donatorilor

 • Moldova Center – 5.000 lei
 • M.S.V. – 2.000 lei
 • Nicolaie Ivanciu – 1.000 lei
 • Marian Şerbescu – 500 lei
 • Vlad Ciobanu – 500 lei
 • Anonim – 200 lei
 • Anonim – 250 lei
 • Viorel Blăjuţ, managerul Spitalului „Sfântul Sava” din Iaşi – 7.000 lei

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Învățătorul care a bătut un elev că nu știa tabla înmulțirii, sancționat cu 15% din salariu jumătate de an

Redacția

Învățătorul care a bătut un elev că nu știa tabla înmulțirii, sancționat cu 15% din salariu jumătate de an

Profesorul din județul Vaslui care a bătut un elev cu un băț peste palme pentru că nu știa tabla înmulțirii a fost sancționat.Comisia de disciplină și Consiliul de Administrație al școlii au decis diminuarea salariului cu 15% timp de șase luni și scăderea calificativului la următoarea evaluare.

opinii

Conservator? De ce nu…

Alexandru CĂLINESCU

Conservator? De ce nu…

Dacă odinioară mi se reproşa că eram prea atras de „nou”, iată că recent am fost etichetat drept „conservator”. Cum termenul are, pentru cei care l-au folosit, o conotaţie negativă, m-am întrebat în ce măsură mi se potriveşte şi dacă trebuie numaidecât să văd în asta un defect. Nu sunt, în mod clar, un „tradiţionalist”, nu mă cramponez de valori ce par - şi adesea chiar sunt - anacronice, am oroare de închistările dogmatice şi de tezismul rudimentar. În acelaşi timp constat că da, sunt zone unde agresivitatea „progresistă” mă crispează şi unde dispariţia unor criterii (morale, estetice etc.) mă deprimă.

IoT

Neculai SEGHEDIN

IoT

Adică Internet of Things (IoT), adică Internetul lucrurilor, sau, mai convingător spus, Internetul tuturor lucrurilor. Acest concept desemnează reţeaua de obiecte fizice, care conţin senzori, software şi alte tehnologii, în scopul conectării şi schimbului de date cu alte dispozitive şi sisteme de pe Internet. Lucrurile care se conectează pe Internet sunt, de exemplu, autoturisme, obiecte de uz casnic, sisteme de iluminat, sisteme de alarmă, sisteme de producţie industrială etc.

„Dezumanizarea” femeii Canaanence

pr. Constantin STURZU

„Dezumanizarea” femeii Canaanence

Într-un text publicat acum zece ani, atrăgeam atenţia asupra unor tendinţe extrem de îngrijorătoare pentru viitorul umanităţii. Din păcate, ele se adeveresc pe zi ce trece. Enumeram atunci, nu neapărat într-o ordine anume: promiscuitatea şi vulgaritatea, violenţa şi decăderea morală, transformarea omului în utilizator de tehnică performantă, concomitent cu pierderea accentuată a intimităţii, înmulţirea alimentelor tot mai chimizate şi creşterea gradului de dependenţă faţă de medicamente şi multe, multe alte elemente care indică un anumit grad de dezumanizare programată.

pulspulspuls

Iată-l pe marele politician ieşean care se milogea să urce pe scenă, lângă boşi!

Iată-l pe marele politician ieşean care se milogea să urce pe scenă, lângă boşi!

La cererea publicului continuăm pe astăzi miniseria de întâmplări haioase petrecute la Iaşi cu ocazia Zilei Unirii, dragi telespectatori. 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.