Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

miercuri, 21.02.2024

Tot mai mulţi ieşeni se alătură campaniei de Crăciun, de ajutorare a prichindeilor de la Pietriş, iniţiată de "Ziarul de Iaşi"

GALERIE
pozapoza2poza3
 • poza
 • poza2
 • poza3
- +

Campania de Crăciun este în plină desfăşurare. Ziarul de Iaşi este alături de copiii şi familiile din Pietriş şi încearcă să le ofere un trai mai bun. Copiii au nevoie mai ales de îmbrăcăminte şi încălţăminte corespunzătoare sezonului rece, dar şi de mici bucurii specifice vârstei, cum ar fi jucăriile şi rechizitele.

Pe lângă donaţiile în bani pentru cadourile micuţilor de la şcolile din localitate, ieşenii pot aduce la sediul redacţiei alimente neperisabile şi obiecte de îmbrăcăminte/ încălţăminte pentru cele trei familii aflate în dificultate, familii recomandate de către directoarea de la Şcoala Primară din Pietriş.

Cine s-a alăturat campaniei

Moldova Center a susţinut în fiecare an campaniile noastre de Crăciun, iar acum a donat 5.000 de lei. Conducerea companiei a transmis că urmăreşte an de an campania ziarului şi îndeamnă pe oricine poate să facă acte de caritate pentru cei nevoiaşi din mediul rural.

M.S.V. este pensionară, fostă profesoară şi directoare de şcoală. A fost impresionată de campania noastră de Crăciun, dar şi de Proiectul Proruralis şi a donat suma de 2.000 de lei. A venit la redacţie şi a spus că iubeşte copiii şi că încearcă să participe cu regularitate la iniţiativele de sfârşit de an care îşi propun să aducă bucurie micuţilor.

Nicolaie Ivanciu este tot pensionar şi susţine campania în fiecare an. A donat 1.000 de lei şi ne-a declarat următoarele:

„Ca pensionar, vreau să-mi ajut copiii şi nepoţii, şi, aşa cum am fost educat în credinţa bunului Dumnezeu, pe oamenii aflaţi în dificultate şi cu o stare financiară precară. Fac un apel la oamenii de bună credinţă să vină în sprijinul Ziarului de Iaşi şi să ajute cu cât pot aceşti copii nevoiaşi, pentru ca împreună să le facem sărbătorile frumoase!”.

Marian Şerbescu, directorul DGASPC Iaşi, a donat 500 de lei în nume personal şi ne-a precizat următoarele: „Mă alătur şi în acest an unei campanii care a devenit deja tradiţională pentru Ziarul de Iaşi. An de an, în preajma sărbătorilor de iarnă, reuşiţi să uniţi în jurul unor acţiuni caritabile mulţi ieşeni dornici sa ajute şi să aducă bucurii multor copii. Îmi doresc ca astfel de activităţi să aibă loc de cât mai multe ori pentru că, din păcate, sunt mulţi copii care au nevoie de ajutor şi sprijin! Felicitări şi mult succes!”.

Vlad Ciobanu se numără printre primii donatori. Este arbitru internaţional de fotbal în sală şi a donat 500 de lei.

Cum putem să-i ajutăm 

Cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice sumă de bani, fie ea mai mică sau mai mare, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională).

Mai multe detalii, la telefon 0232/271.271. La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, şi prin fax sau email. Totodată, şcoala coordonatoare a deschis un cont bancar special pentru această campanie. Titularul este „Şcoala Gimnazială Dolheşti”, cod fiscal 17150231, cont RO02BRDE240SV65862922400, deschis la BRD, agenţia ANASTASIE PANU IAŞI.

Lista onorabilă a donatorilor

 • Moldova Center – 5.000 lei
 • M.S.V. – 2.000 lei
 • Nicolaie Ivanciu – 1.000 lei
 • Marian Şerbescu – 500 lei
 • Vlad Ciobanu – 500 lei
 • Anonim – 200 lei
 • Anonim – 250 lei
 • Viorel Blăjuţ, managerul Spitalului „Sfântul Sava” din Iaşi – 7.000 lei

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre coeziunea NATO (II)

Lucian DÎRDALA

Despre coeziunea NATO (II)

Probabil în consonanţă cu viziunea sa asupra lumii afacerilor, domnul Trump nu crede în asocierile pe termen lung, care limitează marja de acţiune a statelor (în cazul de faţă, a Statelor Unite). În fine, trebuie menţionat faptul că în rândul sfătuitorilor săi oficiali şi neoficiali se numără şi adepţi ai tezei potrivit căreia NATO nu (mai) este un instrument adecvat de promovare a intereselor americane.

opinii

Trăiască lupta pentru pace! Dosar Vladimir Putin (II)

Florin CÎNTIC

Trăiască lupta pentru pace! Dosar Vladimir Putin (II)

Privind cu scârbă la interviul luat de o slugă mizerabilă (alungată de la Fox!) tiranului sociopat de la Kremlin, am început să mă întreb „cum de s-a putut ajunge atât de departe?” Astfel încât am recitit câteva dintre articolele publicate de mine aici, în ultimul deceniu, pe această temă. Le reunesc pedagogic, menţionând data apariţiei la final, pentru cei care mai judecă încă şi, vorba cronicarului ca „să să ştie!”.

Un muzician vizionar: Richard Oschanitzky (I)

Alex VASILIU

Un muzician vizionar: Richard Oschanitzky (I)

Iată un nume intrat din nou, începând din 1999, în atenţia publicului şi a muzicienilor români datorită Festivalului Internaţional organizat de TVR Iaşi mai întâi cu contribuţia filialei din Iaşi a Deutsches Zentrum. „Din nou” pentru că, din 1955 până în 1979, Richard Oschanitzky a fost o speranţă a muzicii româneşti, un caz special, o prezenţă constantă în lumea artistică românească, o legendă. 

„Rabla” pentru politicieni

Briscan ZARA

„Rabla” pentru politicieni

Eu aş vota un politician sincer care ar spune în plină campanie electorală: „Stimaţi alegători, eu nu mă pricep cu adevărat la administraţie, mă orientez mai întotdeauna după cum bate vântul şi după cum îmi iese şi mie ceva. Eu candidez la această funcţie pentru că voi avea un salariu bun şi mai multe beneficii la pachet. Ăsta-i adevărul. Dacă mă credeţi şi încă doriţi să mă votaţi, bine, dacă nu, asta-i viaţa!...”

pulspulspuls

Discuţii pe uaţap în famiglia unei senatoare de Iaşi. Multe drăgălăşenii

Discuţii pe uaţap în famiglia unei senatoare de Iaşi. Multe drăgălăşenii

Iată, stimaţi telespectatori, ce ne-a adus aseară curierul de Bucale, cu trenul de noapte: taman stenogramele alea dintre senatoarea de Iaşi Şoşo şi soţul ei, prim-vicepreşedinte în partidul care-l are la Iaşi şef pe fostul prifect stripăr. 

Caricatura zilei

Ședințe despre Comasare

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri