Tot stocul de dezinfectanți de la un spital, ridicat de poliţie. Se cer despăgubiri
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Tot stocul de dezinfectanți de la un spital, ridicat de poliţie. Se cer despăgubiri

GALERIE
dezinfectanti
  • dezinfectanti
- +

Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc a rămas fără dezinfectanţi după ce tot stocul a fost ridicat de poliţiştii care au descins pentru a lua probe din fiecare produs livrat de Hexi Pharma, unitatea sanitară urmând să cumpere, luni, dezinfectanţi.

Directorul Spitalului de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc, Lucian Paziuc, a declarat că spitalul avea dezinfectanţi Thor, Suprasept şi Bixol şi că au fost luate de echipa de poliţişti şi reprezentanţi ai DSP Suceava câte trei probe din fiecare produs, din loturi diferite, care au fost sigilate şi încheiat proces verbal.

Totodată, el a spus că poliţiştii au verificat şi modul în care erau depozitate substanţele dezinfectante, dar că au fost ridicate acte privind achiziţiile şi copii după facturi.

Lucian Paziuc a menţionat că va solicita firmei Hexi Pharma să restituie banii pentru aceşti dezinfectanţi pentru că unitatea spitalicească trebuie să facă luni o nouă achiziţie întrucât a rămas fără stoc de dezinfectanţi.

„Ne-au luat circa 20 de cutii de dezinfectanţi”, a spus Paziuc care a menţionat că spitalul a rămas fără stoc pentru că de când a fost declanşat scandalul dezifectanţilor nu a mai făcut achiziţii.

El a spus că spitalul se va constitui parte civilă în acest caz şi va solicita despăgubiri din partea firmei Hexi Pharma arătând că din 2012 achiziţionează dezinfectanţi de la această firmă şi că spitalul a fost sancţionat de mai multe ori pentru că existau neconformităţi, deşi au fost respectate toate protocoalele privind dezinfecţia.

Paziuc a arătat că spitalul a achiziţionat, de bună credinţă, dezinfectanţii Hexi Pharma, mai ales că este singura firmă cu licenţă până în 2024.

Mediafax

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.