Toți cei angajați în urma concursului cu cântec de la Socola au fost concediați
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 13.06.2021

Toți cei angajați în urma concursului cu cântec de la Socola au fost concediați

GALERIE
protest, socola iasi
  • protest, socola iasi
- +

Toti angajatii in urma concursului de anul trecut de la Socola au fost dati afara. Azi dimineata au primit decizii prin care li s-a comunicat intreruperea contractului de munca.

Ar fi vorba despre 41 de asistenti și 32 de infirmieri care au ramas fara loc de munca, iar o parte dintre acestia au mers la spital pentru a protesta.

Oamenii spun ca au ramas fara locuri de munca, desi au sustinut un concurs si acum nu au alte variante.

UPDATE: Punct de vedere din partea conducerii spitalului Socola referitor la concedieri:

"S-a solicitat punctul de vedere al Ministerului Sănătăţii în legătură cu aceste măsuri. Prin adresa nr. 754/24.03.2020, Ministerul Sănătăţii a confirmat legalitatea acestei măsuri cu recomandarea de a lua legătura cu DSP Iaşi pentru un eventual transfer al acestor salariaţi la alte unităţi sanitare. Prin adresa nr. 6240/24.03.2020 s-a solicitat DSP Iaşi sprijin în legătură cu transferul acestor salariaţi. NU s-a primit nici un răspuns. Fondul de salarii aferent lunii decembrie, salarii având ca sursă de finanţare Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi este constituit din suma de 7.619.340 lei, ceea ce reprezintă aproximativ 87% din bugetul unităţii.
În urma încheierii celor 91 de contracte individuale de muncă în ianuarie 2020 fondul de salarii a fost în februarie 2020 de aproximativ 97%."

Mai multe detalii in editia de maine a "Ziarul de Iasi".

Detalii despre concursul cu cântec de la Socola găsiți în textul publicat în Ziarul de Iași: Premieră absolută la „Socola“, sub ocârmuirea lui Oprişanu. Concursul „mânărit“ continuă

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Lăsaţi selecţionerii în pace

Nicolae GRECU

Lăsaţi selecţionerii în pace

Din 2008 încoace, la naţională a fost o permanentă foşgăială browniană, o revoluţie permanentă troţkistă, din care n-a ieşit nimic bun.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (I)

Autorul reia seria de foiletoane dedicate amintirilor din copilărie. De data aceasta, mecanismul nostalgic este focalizat spre iniţierea în arta umilă a pescuitului cu undiţa.

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

pr. Constantin STURZU

Maica Siluana, aşa cum... ne-a cunoscut

O ştiam cu mult înainte de a o întâlni. În 1997, tânărul ieromonah Nichifor Horia, actualmente PS Nichifor Botoşăneanul, îmi încredinţa, spre lectură şi zidire, un manuscris. Era povestea unei convertiri, cu însemnări de jurnal, cu multe reflecţii şi zbateri existenţiale. În fapt, o adevărată spovedanie. Semna cu pseudonim nu pentru că nu avea puterea asumării unei mărturisiri publice, ci pentru că nu dorea să atragă atenţia asupra ei. În pofida discreţiei, avea să devină din ce în ce mai cunoscută.

Online în pandemie

Ciprian IFTIMOAEI

Online în pandemie

Statistici privind accesul populaţiei la tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

pulspulspuls

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Poveste de sară pentru micuţi, cu zâne blonde şi miliardari de la cumătrie

Ehehee, dragilor, oare cum să facem noi şi să dregem pe azi, uichend fiind, să nu vă plictisim sau încrunţim frunţile tot cu nărozii din politichii, ci doar cu mondenităţi locale şi vesele, dar nici să ne depărtăm prea tare de subjectul zilei, ăla pentru care mulţi nădragi tremură de vreo două zile pe la palatul cel roznovan, dar şi mai jos, spre sediul din Podu Roş (hop: iaca şi rima!)? 

Caricatura zilei

Răposat reclamant

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.