Comunicat de presa

Totul pentru bebelușul tău, la Iași. Petit Bebe, un nou magazin (P)

joi, 18 noiembrie 2021, 12:50
3 MIN
 Totul pentru bebelușul tău, la Iași. Petit Bebe, un nou magazin (P)

Petit Bebe este unul dintre cele mai cunoscute și variate magazine din România, care comercializează produse pentru bebeluși, pentru mămici și tătici.

Din dorința de a-i suține pe părinți și de a le fi aproape în călătoria magică pe care o încep alături de micuții lor, specialiștii Petit Bebe au selectat cele mai utile, frumoase și de calitate produse.

Totul pentru bebelușul tău! – nu este o simplă propoziție, este mai mult decât atât, datorită faptului că în magazinele Petit Bebe, găsești toate produsele necesare pentru bebelușul tău.

Dacă nu ai auzit încă, începând cu luna Iulie, Petit Bebe a inaugurat un magazin și la Iași. Ei au pus la dispoziția ieșenilor un spațiu generos, prin care le oferă posibilitatea de a achiziționa produsele dintr-un magazin fizic, cu o varietate mare de produse și cu prețuri accesibile.

Branduri cunoscute și varietate mare de produse

Prin urmare, toate mămicile și viitori tătici sunt așteptați să se familiarizeze cu produse destinate bebelușilor, copilașilor și perioadei de sarcină sau post-sarcină oferite de cele mai populare branduri precum: Nuna, Joie, Babymoov, Skip Hop, Bright Starts, BabyBjorn, Carters`s, Badabulle și multe altele.

Noul magazin Petit Bebe vă invită să descoperiți produse la cel mai bun raport calitate-preț: scaune și scoici auto testate și premiate de către cele mai riguroase teste, cărucioare și sisteme de călătorie (cărucioare 2 în 1 sau cărucioare 3 în 1) varietate mare de jucării, aparate pentru diversificarea mâncării, balansoare, premergătoare, perne speciale, și multe alte produse care vă vor face viața de părinte mult mai ușoară.

Mai mult decât atât, din dorința ca oamenii să fie cât mai informați când vine vorba de siguranța auto și din grija față de micuți, Petit Bebe susține proiectul național al Academiei Siguranței Auto, motiv pentru care a devenit Centru Acreditat de Instalare Gratuită a Scaunelor Auto Joie și Nuna.

Petit Bebe – Centru acreditat pentru instalare gratuită scaune auto

Academia Siguranței Auto este reprezentată de o comunitate formată din medici, specialiști, experți și părinți care au un scop comun, acela de a-i educa pe oameni în ceea ce privește domeniul auto și de a-i face să conștientizeze importanța transportării în siguranță a copiilor.

Toți cei care au achiziționat un scaun auto Nuna sau Joie, beneficiază de instalare gratuită – prin intermediul serviciului de instalare gratuită, indiferent de locul sau momentul în care a fost achiziționat scaunul auto.

Specialiștii din acest Centru Acreditat vă oferă sfaturi și consiliere în ceea ce privește alegerea, instalarea, utilizarea și întreținerea scauelor auto.

Specialistii din cadrul Petit Bebe au obtinut acreditarea finalizând cursul de Child Set Safety Awareness, curs validat de IOSH.

Pentru programări : 0749 111 547
iasi@petit-bebe.ro
Magazinul Petit Bebe Iași este situat pe strada Anastasie Panu 56.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii