TOYOTA ROMÂNIA a selectat un alt reprezentant al mărcii TOYOTA în IAȘI
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

TOYOTA ROMÂNIA a selectat un alt reprezentant al mărcii TOYOTA în IAȘI

GALERIE
Toyotatrom
  • Toyota
  • trom
- +

Anul acesta, contractul de retailer și reparator autorizat încheiat între Toyota România și Mega Auto a expirat, Toyota România luând decizia de a continua operațiunile în zona Iași cu un alt partener. Astfel, începând cu 31 August 2018, Mega Auto a pierdut toate drepturile de retailer și reparator autorizat, precum și orice drepturi de reprezentare a mărcii Toyota în Iași.

Industria auto trece prin transformări importante în perioada următoare, atât din perspectiva provocărilor tehnologice, cât și a schimbării comportamentului clienților. Toyota este un pioner al electrificării industriei auto, dezvoltând propulsia hibridă încă din anul 1997 prin lansarea modelului Prius, totodată acordând o atenție deosebită relației cu clientul, prin nivelul serviciilor acordate.

Calitatea, durabilitatea și fiabilitatea produselor este parte din ADN-ul Toyota împreună cu ospitalitatea specifică japoneză, omotenashi, care se reflectă în fiecare produs vândut și serviciu oferit. Toyota a dezvoltat cele mai avansate procese de producție, care au fost preluate și de alte industrii, reușind astfel să ofere consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile.

Toyota România a promovat activ atât vânzarea de produse de cea mai înaltă calitate cât și prestarea de servicii la standarde ridicate. Astfel, pentru a putea continua reprezentarea brandului Toyota la cele mai înalte standarde, Toyota România a decis selectarea unui alt retailer și reparator autorizat, care să posede capabilitățile de afaceri și financiare necesare respectării și promovării standardelor de operare și a principiilor de afaceri ale Toyota.

Le mulțumim clienților noștri pentru încrederea acordată brandului Toyota și îi asigurăm că, și în continuare, prin numirea noului partener vor beneficia de servicii superioare specifice brandului Toyota. Evidențiem că oferim numai prin retailerii noștri autorizați  o garanție standard de 6 ani, care poate fi extinsă până la 9 ani. Pentru bateria hibridă garanția este de 10 ani în cazul autovehiclulelor achiziționate prin intermediul rețelei de retaileri autorizați Toyota.  Reamintim consumatorilor că eventualele intervenții în cadrul perioadei de garanție se pot realiza doar la reparatorii autorizați de către Toyota România.

Toyota România este importatorul mărcilor Toyota și Lexus operând cu o rețea de 22 retaileri și reparatori autorizați care acoperă întreg teritoriul României. La finalul primei jumătăți a acestui an, Toyota România a atins o cifra de afaceri de 126 milioane EUR, în creștere cu 26% față de anul trecut și estimează pentru anul 2018 vânzări de 5,500 unități și o cifră de afaceri de peste 260 milioane EUR.

Toyota România este parte din grupul Inchcape PLC din Marea Britanie. Inchcape PLC este liderul mondial în distribuția și retailul auto premium și de lux, care reprezintă 30 de mărci în 32 țări, cu o cifra de afaceri anuală de peste 10 mld EUR.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.