anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 07.08.2020

Comunicat de presă

TOYOTA ROMÂNIA a selectat un alt reprezentant al mărcii TOYOTA în IAȘI

GALERIE
Toyotatrom
  • Toyota
  • trom
- +

Anul acesta, contractul de retailer și reparator autorizat încheiat între Toyota România și Mega Auto a expirat, Toyota România luând decizia de a continua operațiunile în zona Iași cu un alt partener. Astfel, începând cu 31 August 2018, Mega Auto a pierdut toate drepturile de retailer și reparator autorizat, precum și orice drepturi de reprezentare a mărcii Toyota în Iași.

Industria auto trece prin transformări importante în perioada următoare, atât din perspectiva provocărilor tehnologice, cât și a schimbării comportamentului clienților. Toyota este un pioner al electrificării industriei auto, dezvoltând propulsia hibridă încă din anul 1997 prin lansarea modelului Prius, totodată acordând o atenție deosebită relației cu clientul, prin nivelul serviciilor acordate.

Calitatea, durabilitatea și fiabilitatea produselor este parte din ADN-ul Toyota împreună cu ospitalitatea specifică japoneză, omotenashi, care se reflectă în fiecare produs vândut și serviciu oferit. Toyota a dezvoltat cele mai avansate procese de producție, care au fost preluate și de alte industrii, reușind astfel să ofere consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile.

Toyota România a promovat activ atât vânzarea de produse de cea mai înaltă calitate cât și prestarea de servicii la standarde ridicate. Astfel, pentru a putea continua reprezentarea brandului Toyota la cele mai înalte standarde, Toyota România a decis selectarea unui alt retailer și reparator autorizat, care să posede capabilitățile de afaceri și financiare necesare respectării și promovării standardelor de operare și a principiilor de afaceri ale Toyota.

Le mulțumim clienților noștri pentru încrederea acordată brandului Toyota și îi asigurăm că, și în continuare, prin numirea noului partener vor beneficia de servicii superioare specifice brandului Toyota. Evidențiem că oferim numai prin retailerii noștri autorizați  o garanție standard de 6 ani, care poate fi extinsă până la 9 ani. Pentru bateria hibridă garanția este de 10 ani în cazul autovehiclulelor achiziționate prin intermediul rețelei de retaileri autorizați Toyota.  Reamintim consumatorilor că eventualele intervenții în cadrul perioadei de garanție se pot realiza doar la reparatorii autorizați de către Toyota România.

Toyota România este importatorul mărcilor Toyota și Lexus operând cu o rețea de 22 retaileri și reparatori autorizați care acoperă întreg teritoriul României. La finalul primei jumătăți a acestui an, Toyota România a atins o cifra de afaceri de 126 milioane EUR, în creștere cu 26% față de anul trecut și estimează pentru anul 2018 vânzări de 5,500 unități și o cifră de afaceri de peste 260 milioane EUR.

Toyota România este parte din grupul Inchcape PLC din Marea Britanie. Inchcape PLC este liderul mondial în distribuția și retailul auto premium și de lux, care reprezintă 30 de mărci în 32 țări, cu o cifra de afaceri anuală de peste 10 mld EUR.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dar la Primărie când se ajunge?

Ionuț BENEA

Dar la Primărie când se ajunge?

Arestarea lui Cristin Zămosteanu este doar vârful unui aisberg pe care procurorii trebuie să-l arate la adevărata sa dimensiune.

Filmuletul zilei

opinii

O călătorie ratată

Alexandru CĂLINESCU

O călătorie ratată

Frumoase sunt, în schimb, ilustraţiile, cărţi poştale aflate în colecţia autorului. Altfel, încercarea lui Radu Mârza de a ne fi ghid într-o călătorie care se anunţa promiţătoare este un eşec. Am dus-o până la capăt din obligaţie profesională: mărturisesc însă că am fost tentat să cobor la prima staţie.

Inventica

Neculai SEGHEDIN

Inventica

În anul 1983 eram în Munţii Orăştiei, la Sarmisegetuza Ulpia Traiana. Am intrat în magazinul sătesc, care era „cu de toate”, unde am găsit o carte care m-a fascinat de cum am deschis-o: „Inventica” de Pierre Verone, Editura Albatros, Colecţia Lyceum. Să cumperi cărţi atunci când urci pe munte cu rucsacul în spate, recunosc, nu atestă o inteligenţă prea grozavă, ba dimpotrivă, mai ales atunci când nu eşti chiar o forţă a naturii...

Geopolitrucuri

Nicolae CREŢU

Geopolitrucuri

Aproape că nu e zi care să treacă fără vreo ştire, comentarii şi dezbateri (o vocabulă, aceasta din urmă, mai puţin compromisă decât mulţimea de „talk-show”-uri în care nu numai că nu se dezbate nimic, dar domneşte o „armonie” adormitoare, între eternii lor „abonaţi”, mereu aceiaşi şi tare temători de polemos) gata să citeze ierarhii, rating-uri pe scala cărora România (deci noi, românii) se situează foarte jos. 

pulspulspuls

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Caricatura zilei

Degustare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.