anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Tractorul New Holland: utilajul eficient şi economic pentru primăriile din zonele rurale

GALERIE
tractortractor (1)tractor (2)
 • tractor
 • tractor (1)
 • tractor (2)
- +

Alături de activităţile agricole specifice mediului rural, tractorul poate fi utilizat şi la curăţenia sau deszăpezirea drumurilor, datorită accesoriilor ce pot fi ataşate în funcţie de activităţile specifice fiecărui anotimp.

Primăriile din mediul rural pot achiziţiona acum un utilaj proiectat pentru a se adapta la mai multe tipuri de activităţi curente şi specifice zonelor rurale. Tractorul New Holland este practic o inovaţie: datorită accesoriilor ce pot fi ataşate, utilajul poate fi practic folosit pe parcursul tuturor anotimpurilor. Alături de activităţile agricole specifice mediului rural, tractorul este dotat cu o serie de accesorii care permit utilizarea acestuia la curăţenia şi întreţinerea drumurilor, indiferent de anotimp.

Lama şi răspânditorul de material antiderapant sunt folosite pe timp de iarnă pentru îndepărtarea zăpezii şi menţinerea drumurilor în cele mai bune condiţii, iar peria e folosită pentru sezonul de primăvară-vară-toamnă pentru curăţenia drumurilor. Datorită acestor posibilităţi multiple de utilizare, Tractorul New Holland este foarte eficient în zona rurală şi mult mai economic din punct de vedere al costurilor. De reţinut, faptul că la achiziţionarea unui astfel de utilaj clienţii sunt instruiţi privind funcţionarea şi utilizarea, beneficiind de consiliere şi suport tehnic din partea specialiştilor Companiei Grădinariu. Compania este unul unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti ai pieţei din România de maşini pentru salubrizare şi utilaje, având un service propriu, unde sunt pregătite pentru livrare şi se asigură lucrările de mentenanţă pentru utilajele noi.

CARACTERISTICI TEHNICE MOTOR

« 4 cilindri, 2 supape pe cilindru, turbo;

« capacitate cilindrică: 4.500 cm3;

« pompă de injecţie rotativă BOSCH;

« putere nominală: 106 CP la 2300 rpm, cuplu motor: 425 Nm la 1300 rpm;

« rezervor motorină: 110 litri;

« ventilator cu turaţie fixă;

« baterie: 120 Ah.

TRANSMISIE

« 4x4, 12x12 viteze, viteza 40 km/h;

« punte faţă cu sistem de frânare;

« blocare electrohidraulică a diferenţialului;

« ambreiaj pentru cuplare 4x4 cu acţionare electrohidraulică;

INSTALAŢIE HIDRAULICĂ

« pompă hidraulică comună pentru direcţie şi instalaţie hidraulică cu roţi dinţate cu debit de 28 l/min. + 50 l/min;

« control automat de forţă şi poziţie cu minim 2 valve hidraulice cu commandă mecanică;

« tiranţi hidraulici, capacitate de ridicare la capătul tiranţilor: 3.565 kg;

« stabilizatoare mecanice pentru tiranţii laterali;

« sistem de memorare a reglajelor ridicatorului hidraulic.

CABINA

« sistem încălzire habitaclu;

« ştergătoare parbriz;

« pre-echipare radio; antena; 2 boxe;

« oglinzi interioare, 2 oglinzi exterioare fixe;

« scaun operator confortabil, cu cotieră şi centură de siguranţă, scaun pasager;

« proiectoare de lucru pe cabină, 4 bucăţi (2 faţă, 2 spate).

« faruri de drum faţă, 2 bucăţi;

« ferestre: lateral şi spate.

ANVELOPE

« Faţă: 13.6R24

« Spate: 16.9R34

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Costel Alexe şi lecţia alegerilor de duminică

Cosmin PAȘCA

Costel Alexe şi lecţia alegerilor de duminică

Cea mai importantă concluzie a alegerilor din weekend este că PNL împreună cu USR PLUS l-ar fi învins pe Chirica dacă ar fi semnat din timp un acord politic. Ar fi câştigat Primăria fără să „livreze” un candidat extraordinar, fără bani publici aruncaţi de Guvernul Orban în campanie, fără cine ştie ce val de emoţie care să mobilizeze tinerii la urne.

Filmuletul zilei

opinii

Zgripţurisme

Codrin Liviu CUȚITARU

Zgripţurisme

„Domnule profesor, eu nu sunt, cu adevărat, politicos şi nici măcar influenţat de retorica rusofonă (unii cred că aş trăi sub umbrela discursului bombastic răsăritean, din unghiul formaţiei mele profesionale!). Ca să fiu sincer până la capăt, eu rămân numai precaut în eschiva mea ceremonioasă. Mă apăr deci prin intermediul formulelor supradimensionat-politicoase. De trădare, de dezamăgire, de vulgaritate, de intruziune.”

Politica monetară de la convenţional la neconvenţional

Alin ANDRIEȘ

Politica monetară de la convenţional la neconvenţional

Crizele financiare au un impact considerabil şi în ceea ce priveşte politica monetară implementată de băncile centrale, precum şi asupra obiectivelor şi instrumentelor utilizate de acestea. 

Despre Iaşi (III)

George ŢURCĂNAŞU

Despre Iaşi (III)

Un Iaşi puternic, capabil să concureze cu oraşe situate dincolo de limitele regionale (Clujul, Timişoara, Chişinăul, Lvov-ul, Poznan sau Odesa), e o condiţie sine qua non pentru competitivitatea regiunii noastre. Un Iaşi puternic, un Galaţi puternic, un Bacău sau o Suceavă puternice, toate aflate în relaţii de interdependenţă, reprezintă reperele principale ale coeziunii nostre teritoriale.

pulspulspuls

Concluziuni ale alegerilor de la Iaşi: lotul doi, veleatul trei

Concluziuni ale alegerilor de la Iaşi: lotul doi, veleatul trei

Iată, stimaţi electori şi scumpiţe electoriţe, că a venit pe azi şi rândul analizei post-alegeri de la PSD Iaşi, după ce am trecut prin ciurul raţiunii şi prin dârmonul aritmeticii electorale situaţiunile din PNL, apoi de la trupa de strânsură a dipotatului dârvar, dar şi situaţiunea delicată şi neaşteptată dintre Alexe şi Chirica, după noile scoruri ale fiecăruia. 

Caricatura zilei

Ceafă

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.