anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Tractorul New Holland: utilajul eficient şi economic pentru primăriile din zonele rurale

GALERIE
tractortractor (1)tractor (2)
 • tractor
 • tractor (1)
 • tractor (2)
- +

Alături de activităţile agricole specifice mediului rural, tractorul poate fi utilizat şi la curăţenia sau deszăpezirea drumurilor, datorită accesoriilor ce pot fi ataşate în funcţie de activităţile specifice fiecărui anotimp.

Primăriile din mediul rural pot achiziţiona acum un utilaj proiectat pentru a se adapta la mai multe tipuri de activităţi curente şi specifice zonelor rurale. Tractorul New Holland este practic o inovaţie: datorită accesoriilor ce pot fi ataşate, utilajul poate fi practic folosit pe parcursul tuturor anotimpurilor. Alături de activităţile agricole specifice mediului rural, tractorul este dotat cu o serie de accesorii care permit utilizarea acestuia la curăţenia şi întreţinerea drumurilor, indiferent de anotimp.

Lama şi răspânditorul de material antiderapant sunt folosite pe timp de iarnă pentru îndepărtarea zăpezii şi menţinerea drumurilor în cele mai bune condiţii, iar peria e folosită pentru sezonul de primăvară-vară-toamnă pentru curăţenia drumurilor. Datorită acestor posibilităţi multiple de utilizare, Tractorul New Holland este foarte eficient în zona rurală şi mult mai economic din punct de vedere al costurilor. De reţinut, faptul că la achiziţionarea unui astfel de utilaj clienţii sunt instruiţi privind funcţionarea şi utilizarea, beneficiind de consiliere şi suport tehnic din partea specialiştilor Companiei Grădinariu. Compania este unul unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti ai pieţei din România de maşini pentru salubrizare şi utilaje, având un service propriu, unde sunt pregătite pentru livrare şi se asigură lucrările de mentenanţă pentru utilajele noi.

CARACTERISTICI TEHNICE MOTOR

« 4 cilindri, 2 supape pe cilindru, turbo;

« capacitate cilindrică: 4.500 cm3;

« pompă de injecţie rotativă BOSCH;

« putere nominală: 106 CP la 2300 rpm, cuplu motor: 425 Nm la 1300 rpm;

« rezervor motorină: 110 litri;

« ventilator cu turaţie fixă;

« baterie: 120 Ah.

TRANSMISIE

« 4x4, 12x12 viteze, viteza 40 km/h;

« punte faţă cu sistem de frânare;

« blocare electrohidraulică a diferenţialului;

« ambreiaj pentru cuplare 4x4 cu acţionare electrohidraulică;

INSTALAŢIE HIDRAULICĂ

« pompă hidraulică comună pentru direcţie şi instalaţie hidraulică cu roţi dinţate cu debit de 28 l/min. + 50 l/min;

« control automat de forţă şi poziţie cu minim 2 valve hidraulice cu commandă mecanică;

« tiranţi hidraulici, capacitate de ridicare la capătul tiranţilor: 3.565 kg;

« stabilizatoare mecanice pentru tiranţii laterali;

« sistem de memorare a reglajelor ridicatorului hidraulic.

CABINA

« sistem încălzire habitaclu;

« ştergătoare parbriz;

« pre-echipare radio; antena; 2 boxe;

« oglinzi interioare, 2 oglinzi exterioare fixe;

« scaun operator confortabil, cu cotieră şi centură de siguranţă, scaun pasager;

« proiectoare de lucru pe cabină, 4 bucăţi (2 faţă, 2 spate).

« faruri de drum faţă, 2 bucăţi;

« ferestre: lateral şi spate.

ANVELOPE

« Faţă: 13.6R24

« Spate: 16.9R34

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

Cosmin PAȘCA

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

A se observa formularea în context a profesorului: autostrada „este un mijloc ca EU să ajung undeva”. Cu alte cuvinte, pentru Bulai şoseaua rapidă are un singur sens, spre Iaşi. Oraşul e văzut ca o grădină zoologică, oamenii stau aici într-un ţarc, din care n-au voie să iasă. Pot fi însă vizitaţi, ideal când începe bâlciul de Sfânta Parascheva.

opinii

New York şi Alabama. Un circuit epic

Codrin Liviu CUȚITARU

New York şi Alabama. Un circuit epic

Prin povestirile lui, Capote a avut, în mod evident, o influenţă hotărâtoare asupra a ceea ce s-a numit proza minimalistă americană din ultima jumătate a secolului XX. Acest tip de epic se concentrează pe frânturi din existenţa imediată, pe care le explorează nesofisticat şi totuşi artistic. Viziunea naratorului minimalist e pragmatică, evitând, din start, construcţiile monumentale ale romanului tradiţional, căutarea adevărurilor majore ale lumii sau elucidarea codurilor absconse şi derutante din istorie.

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

George ŢURCĂNAŞU

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

Când ai într-o regiune devenită fundătură prin proiectarea şi construcţia statului naţional, respectiv o aglomeraţie urbană de 400-450 mii de locuitori, ce ar fi singura capabilă să gestioneze fluxuri importante la nivel regional şi să polarizeze cât de cât regiunea, atât cât să-i creeze o minimă stabilitate şi coeziune teritorială, nu o izolezi din cauză că nu i-ar fi Bucureştiului de folos nu ştiu ce autostradă, ci faci eforturi să o deschizi către lume.

Întâmplările lui Nobel (I)

Bogdan ILIESCU

Întâmplările lui Nobel (I)

„All things are ready, if our mind be so.” (Toate lucrurile sunt pregătite, dacă şi mintea noastra este.) - William Shakespeare, Henry V

pulspulspuls

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Două vorbe mai relaxate pe astăzi, dacă tot e joi, despre unul din evenimentele notabile care au loc în aceste zile în târg, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe: selecta adunarea arhitecţilor de pe tot rotogolul ţării şi, de ce nu, chiar al Evropii şi al planetei. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.