Trafic reluat prin mai multe puncte de trecere a frontierei
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.04.2021

Trafic reluat prin mai multe puncte de trecere a frontierei

GALERIE
frontiera
  • frontiera
- +

Poliţia de Frontieră anunţă că, începând de miercuri, s-a reluat traficul internaţional de persoane şi mărfuri prin mai multe puncte de trecere a frontierei deschise la graniţa cu Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina şi Serbia.

Astfel, s-a reluat traficul prin:

P.T.F. Negru Vodă rutier şi feroviar (judeţul Constanţa)
P.T.F. Turnu Măgurele rutier (bac) şi portuar (judeţul Teleorman)
P.T.F. Porţile de Fier II rutier (judeţul Mehedinţi)
P.T.F. Jimbolia feroviar (judeţul Timiş).
P.T.F. Sighetu Marmaţiei rutier (judeţul Maramureş)

”Măsura va contribui la fluidizarea traficului prin punctele de trecere, în contextul măsurilor de relaxare pentru efectuarea călătoriilor internaţionale si a creşterii valorilor de trafic la frontieră. Reamintim faptul că, la graniţa cu Ungaria, încă de la mijlocului lunii mai, traficul a fost reluat gradual, în prezent fiind operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei (10 în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane şi 1 pentru lucrătorii transfrontalieri), sens în care recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor acestora, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor în unele dintre acestea”, a transmis Poliţia de Frontieră.

Sursa citată a precizat că în continuare rămâne suspendată temporar, total sau parţial, activitatea prin următoarele puncte de trecere a frontierei de stat, astfel:

La frontiera româno-ungară:

P.T.F. Carei - feroviar, judeţul Satu Mare.
P.T.F. Săcuieni, judeţul Satu Mare (cu excepţia lucrătorilor transfrontalieri)

La frontiera româno-bulgară:

P.T.F. Lipniţa, judeţul Constanţa
P.T.F. Dobromir, judeţul Constanţa
P.T.F. Bechet (cu excepţia traficului de marfa)

La frontiera româno-ucraineană:

P.T.F. Isaccea, judeţul Tulcea

La frontiera româno-moldoveană:

P.T.F. Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani
P.T.F. Oancea, judeţul Galaţi

La frontiera româno-sârbă:

P.T.F. Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi (cu excepţia traficului de marfă)
P.T.F. Orşova, judeţul Mehedinţi
P.T.F. Moldova Noua, judeţul Caraş-Severin
P.T.F. Naidăş, judeţul Caraş-Severin
P.T.F. Vălcani, judeţul Timiş
P.T.F. Stamora Moraviţa, judeţul Timiş - feroviar (cu excepţia traficului de marfă)
P.T.F. Lunga, judeţul Timiş
P.T.F. Foeni, judeţul Timiş

În continuare, se interzice intrarea pe teritoriul României, prin punctele de trecere a frontierei de stat, a cetăţenilor străini din state Non-UE, respectiv care nu aparţin spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, precum şi apatrizilor.

news.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.