anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Traininguri şi joburi pentru studenţi, la JobShop®, ediţia 2022 (P)

GALERIE
bestjobs
 • bestjobs
- +

Dacă ești mereu în căutare de metode de dezvoltare, tocmai ai găsit ce căutai! Noua ediție a evenimentului JobShop® îți va da imboldul necesar să pășești în lumea muncii printr-o serie de traininguri și workshop-uri gândite special pentru tine.

Evenimentul se va desfăşura, din cauza condițiilor pandemice, în format online. Totuși, acest fapt nu este un impediment în calea organizării unui eveniment de calitate. JobShop® își dorește să apropie mediul universitar de companiile din domeniul tehnic. Acest lucru se realizează prin informarea corectă și rapidă a studenților cu privire la oportunităţile oferite de marile companii existente pe piața locală și națională.
 
Evenimentul cuprinde traininguri, activităţi de la companii din domeniul tehnic, dar şi o platformă unde studenţii pot găsi locuri de muncă adresate lor. Temele acestora sunt inspirate de răspunsurilor date prin intermediul unui sondaj de opinie la care au răspuns studenți ai Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și nu numai. Deja sunt anunțate activități de la companii ca Vitesco Technologies și P&G.

Primul weekend, 8-9 aprilie, va aduce 4 traininguri, care vor acoperi teme ca metodologia Agile, antreprenoriat și chiar luarea deciziilor în carieră.

În perioada 28-29 mai, participanții vor avea ocazia să se pregătească pentru viitorul lor interviu.

Sâmbătă, 28 mai, vor fi organizate trainingurile de LinkedIn și interviu și workshop-ul de CV. Duminica va aduce alte două traininguri.

Fii cu ochii pe pagina de Facebook JobShop Iasi, dar și pe site-ul www.iasi.jobshop.ro, pentru a afla primul ce se mai întâmplă la ediția de anul acesta!

Acest eveniment nu ar fi posibil fără ajutorul sponsorilor și partenerilor noștri: Microchip Technology, Restaurant Romeo e Giulietta, papet.ro, StrongBytes, Vitesco, Artis Design.

Evenimentul este organizat de BEST Iași, organizație studenţească europeană apolitică și non-profit. În Europa există 90 de grupuri locale BEST în 32 de țări și are un număr de aproximativ 3300 de membrii implicați în evenimente dedicate în mod exclusiv studenților.

Mai multe detalii găsiți pe www.bestis.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.