anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 07.08.2022

Transgaz cumpără asigurări de sănătate de 5 milioane de euro

GALERIE
transgaz2
 • transgaz2
- +
In total vor fi achiziţionate 5000 de asigurări prin sistemul e-licitaţie.ro.

Transgaz Mediaş (TGN) va organiza în luna februarie o licitaţie pentru cumpărarea de servicii de asigurări de sănătate pentru cei aproximativ 5.000 de angajaţi, contractul fiind estimat la 5 milioane de euro pentru patru ani. Potrivit caietului de sarcini, publicat pe www.e-licitatie.ro, Transgaz va suporta cheltuielile cu privire la asigurările voluntare de sănătate de tip suplimentar, în cuantumul deductibil fiscal prevăzut prin lege pentru angajator în sumă de 250 euro/an/salariat. De asemenea, compania solicitã viitorului câştigător al licitaţiei ca angajaţii să fie acceptaţi în asigurare indiferent de starea de sănătate sau de afecţiunile preexistente. Serviciile medicale solicitate conform specificaţiilor tehnice vor avea obligatoriu definite suma asigurată, numărul maxim permis de accesări ale serviciilor medicale şi valoarea coplăţilor. În analiza ofertelor se va ţine cont şi de cea mai extinsă reţea de furnizori de servicii medicale şi stomatologice agreaţi de ofertant, valoarea procentului de coplată suportat de asigurător în locul asiguratului pentru medicamente compensate, valoarea procentului din costurile de spitalizare în regim privat suportat de asigurator pentru afecţiuni pre existente şi boli cronice şi serviciile medicale stomatologice protetice decontate integral de asigurator cu furnizorii medicali agreaţi. În plus, ofertantului i se solicită să facă dovada existenţei unui seviciu de tip Call Center, disponibil 24 de ore din 24 de ore, 7 zile din 7, în care să lucreze minim 20 persoane cu pregătire medicală. În ultimii trei ani, serviciile de asigurări voluntare de sănătate pentru salariaţii Transgaz au fost furnizate de BCR Asigurări de Viaţă. Conform datelor www.e-licitatie.ro, BCR Asigurări de Viaţă a încasat de la Transgaz 12,87 milioane de lei pentru acest contract, atribuit prin licitaţie în noiembrie 2010.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Liga a doua, la restart

Nicolae GRECU

Liga a doua, la restart

Va fi Politehnica Iaşi una dintre protagonistele luptei pentru promovarea pe prima scenă?

opinii

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Eugen MUNTEANU

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Nu este exclus ca timpul și uzul să valideze și să impună aceste formule denominative noi, dar, deocamdată, cel puțin pentru persoanele cu o educație umanistă solidă, impresia de improvizație și oportunism persistă.

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

arh. Ionel OANCEA

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

Nu a trecut multă vreme de la stabilirea echipei câştigătoare a concursului internaţional de arhitectură din proximitatea pieţei Palatului Culturii. Interesul pentru soluţiile realizate s-a stins. Probabil, echipa câştigătoare UNStudio lucrează deja la proiect, la documentaţiile pentru avizare, aprobare, autorizare. Discuţii mai mult sau mai puţin constructive vor mai fi, mai ales în momentele de consultare publică a planului urbanistic zonal ce va fi realizat cu această ocazie.

Călătorie în centrul oraşului

Alexandru CĂLINESCU

Călătorie în centrul oraşului

Dacă iau ca punct de reper locuinţa din Şefan cel Mare şi trasez un arc de cerc ce are drept limite Anastasie Panu şi Pojărnicie, casa din Păcurari e cumva pandantul celei din Ştefan cel Mare. Iar această legătură e, poate, şi o chestiune de destin.

pulspulspuls

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Discuţiile de la Şcoala politică de vară de pe Bahlui, care s-a ţinut în aceste zile pe terasa unei berării boeme din târg, ar fi continuat la nesfârşit pe tema imposibilei şi, totuşi, foarte probabilei, coaliţii dintre liberali şi userişti, dacă cineva nu ar fi adus în discuţie, nu se ştie cu ce intenţii, problema vizitei în oraşul nostru a lui George Simion, liderul partidului AUR. 

Caricatura zilei

Vreme de neplajă

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.