anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Transgaz cumpără asigurări de sănătate de 5 milioane de euro

GALERIE
transgaz2
  • transgaz2
- +
In total vor fi achiziţionate 5000 de asigurări prin sistemul e-licitaţie.ro.

Transgaz Mediaş (TGN) va organiza în luna februarie o licitaţie pentru cumpărarea de servicii de asigurări de sănătate pentru cei aproximativ 5.000 de angajaţi, contractul fiind estimat la 5 milioane de euro pentru patru ani. Potrivit caietului de sarcini, publicat pe www.e-licitatie.ro, Transgaz va suporta cheltuielile cu privire la asigurările voluntare de sănătate de tip suplimentar, în cuantumul deductibil fiscal prevăzut prin lege pentru angajator în sumă de 250 euro/an/salariat. De asemenea, compania solicitã viitorului câştigător al licitaţiei ca angajaţii să fie acceptaţi în asigurare indiferent de starea de sănătate sau de afecţiunile preexistente. Serviciile medicale solicitate conform specificaţiilor tehnice vor avea obligatoriu definite suma asigurată, numărul maxim permis de accesări ale serviciilor medicale şi valoarea coplăţilor. În analiza ofertelor se va ţine cont şi de cea mai extinsă reţea de furnizori de servicii medicale şi stomatologice agreaţi de ofertant, valoarea procentului de coplată suportat de asigurător în locul asiguratului pentru medicamente compensate, valoarea procentului din costurile de spitalizare în regim privat suportat de asigurator pentru afecţiuni pre existente şi boli cronice şi serviciile medicale stomatologice protetice decontate integral de asigurator cu furnizorii medicali agreaţi. În plus, ofertantului i se solicită să facă dovada existenţei unui seviciu de tip Call Center, disponibil 24 de ore din 24 de ore, 7 zile din 7, în care să lucreze minim 20 persoane cu pregătire medicală. În ultimii trei ani, serviciile de asigurări voluntare de sănătate pentru salariaţii Transgaz au fost furnizate de BCR Asigurări de Viaţă. Conform datelor www.e-licitatie.ro, BCR Asigurări de Viaţă a încasat de la Transgaz 12,87 milioane de lei pentru acest contract, atribuit prin licitaţie în noiembrie 2010.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ciuma lui Pandele

Cătălin ONOFREI

Ciuma lui Pandele

Dar chiar sunt useriştii altfel decât ceilalţi? Au patru ani să ne convingă!

Filmuletul zilei

opinii

Ce facem acuma?...

Briscan ZARA

Ce facem acuma?...

Înţeleg atitudinea de învingător în alegeri a unui lider care se adresează doar echipei sale de campanie, în sensul că „munca voastră a dat roade şi am învins echipele celelalte”, dar nicidecum cu referire la câştigul unei funcţii în administraţie care e pur şi simplu un alt job, unul mai dificil chiar decât unul din privat.

Repede ochire asupra alegerilor locale

Mihai DORIN

Repede ochire asupra alegerilor locale

Hipnoza

Nichita DANILOV

Hipnoza

Brusc se auzi un râs în stânga noastră, care ne trezi la realitate. Râdea bătându-şi, în semn de triumf pumnii, Alleluieva, alături de compatriotul ei. „A fost o iluzie”, spuse ea. „Tot ce aţi văzut v-a fost indus în subconştient prin intermediul autosugestiei...”

pulspulspuls

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Eheheei, stimaţi telespectatori, iacătă-ne trecuţi şi de alegerile astea locale greoaie, alegeri pe care noi, ca ieşeni, parcă le-am traversat olecuţă şi ruşinaţi tot văzând ce rivoluţii şi reforme au loc prin ţară. 

Caricatura zilei

Surpriza

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.