De Sănătate

Punem punctul pe știi

Transpiri în exces? Iată ce probleme de sănătate ascunde acest simptom!

miercuri, 08 iulie 2015, 12:43
1 MIN
 Transpiri în exces? Iată ce probleme de sănătate ascunde acest simptom!

În sezonul cald, mulţi dintre noi transpiră în exces din cauza temperaturilor ridicate, însă există şi alte cauze care duc la apariţia acestei probleme neplăcute. Află care sunt acestea şi de ce să ţii cont.

Transpiraţia declanşată din cauza stresului

Când nivelul stresului din corp este ridicat, transpiraţia are un miros diferit, deoarece prin  piele se elimină apă şi grăsimi, în amestec cu bacterii.
 
Transpiraţia care anunţă un accident vascular cerebral

Dacă transpiri din senin şi ai ameţeli, corpul îţi transmite că eşti pe punctul de a suferi un accident vascular cerebral. În cazul în care te confrunţi cu aceste două simptome poate că eşti tentată să bei o gură de cafea, dar acest lucru este strict interzis, pentru că deshidratează organismul.
 
Transpiraţia cauzată de scăderea glicemiei

Transpiraţia excesivă poate fi şi un semn al scăderii nivelului zahărului din sânge. Poţi rezolva problema dacă mănânci puţină ciocolată sau orice alt dulce.
 
Transpiraţia în sarcină sau la menopauză

În ambele cazuri, există riscul de a transpira în exces. Acest lucru are loc datorită schimbărilor care se petrec în corp. Indicat este să eviţi consumul de cafea, şi în cazul menopauzei, şi de băuturi alcoolice.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii