Transport persoane Anglia România Viotur
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 26.02.2021

Advertorial (P)

Transport persoane Anglia România Viotur

GALERIE
Viotur.ro- Transport persoane anglia Romania Viotur
 • Viotur.ro- Transport persoane anglia Romania Viotur
- +

Sunt foarte multe persoane care, din diverse motive preferă să apeleze la transportul rutier pentru a ajunge din Anglia în România sau din România în Anglia. În plus, grație facilităților oferite de acest tip de transport există numeroase motive pentru a alege din când în când, dacă nu de fiecare dată, această modalitate de transport. Pentru plecari anglia romania transportul este sigur, confortabil și simplu de accesat. Cei plecați la muncă în străinătate, cei cărora le place să călătorească sau cei care doresc să-și viziteze rude stabilite acolo, pot găsi simplu și rapid locuri libere pentru a ajunge la destinația pe care și-o doresc.

Care sunt principalele avantaje oferite de firma de transport Viotur?

Exită o serie de motive temeinice petru care transportul rutier spre orice destinație din  Europa este foarte avantajos. Printre cele mai importante aspecte menționăm:

 • autocarele cu care se efectuează transportul sunt moderne și echipate cu tot ce este necesar pentru a asigura transportul confortabil pe o  astfel de rută;
 • nu este nevoie să vă faceți rezervare cu luni bune înainte pentru a beneficia de un un tarif mai mic;
 • prețurile sunt la fel de mici, indiferent de perioada în care se face rezervarea;
 • se fac zilnic plecări din Anglia;
 • acoperirea este națională;
 • se asigură transport de la adresă cu microbuze până la aurocar;
 • puteți lua bagaje mult mai grele decât cele acceptate la alte mijloace de transport;
 • se pot face rezervări direct prin telefon;
 • prețul biletului poate fi plătit în autocar;
 • este o modalitate de deplasare sigură, realizată de șoferi experimentați, care dispun de toate documentele și autorizările necesare pentru efectuarea acestui tip de transport.

Toate acestea fiind spuse, orice persoană care vrea să-și rezerve un transport sigur, cu costuri fixe și fără elemente de imprevizibl, legate de starea vremii sau de vreo grevă de transpot, poate apela cu încredere la acest tip de servicii.

Cu ce avantaje vine pe piață firma de transport Viotur?

Prin experiența dobândită în cei peste 10 ani de activitate, această firmă de transport romania anglia tur-retur oferă toate avantajele de care clienții au nevoie atunci când apelează la aceste servicii. Cele mai importante sunt:

 • autocare moderne, dotate cu aer conditionat, sisteme audio-video, scaune rabatabile, wi-fi ;
 • transport cu microbuze de la adresă până la autogară, de unde se preia autocarul;
 • acoperire națională, cu sosiri în 53 de orașe din țară;
 • posibilitatea de a lua bagaje de 45 de kg plus un bagaj de mană și un rucsac;
 • pe perioada transportului se oferă o masă gratuită la un restaurant de pe traseu;
 • plata se poate face direct în autocar;
 • anularea rezervării este gratuită;
 • se efectuează curse zilnice;
 • prețiurile sunt fixe și avantajoase.

Toate aceste avantaje fac din călătoria cu această companie o afacere profitabilă, în care clientul este pus întotdeauna pe primul loc.

Pentru a vă bucura de o călătorie plăcută rezervați-vă un loc din timp! Pentru mai multe detalii accesați pagina Viotur.ro!

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.