Transport persoane Anglia România Viotur
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial (P)

Transport persoane Anglia România Viotur

GALERIE
Viotur.ro- Transport persoane anglia Romania Viotur
 • Viotur.ro- Transport persoane anglia Romania Viotur
- +

Sunt foarte multe persoane care, din diverse motive preferă să apeleze la transportul rutier pentru a ajunge din Anglia în România sau din România în Anglia. În plus, grație facilităților oferite de acest tip de transport există numeroase motive pentru a alege din când în când, dacă nu de fiecare dată, această modalitate de transport. Pentru plecari anglia romania transportul este sigur, confortabil și simplu de accesat. Cei plecați la muncă în străinătate, cei cărora le place să călătorească sau cei care doresc să-și viziteze rude stabilite acolo, pot găsi simplu și rapid locuri libere pentru a ajunge la destinația pe care și-o doresc.

Care sunt principalele avantaje oferite de firma de transport Viotur?

Exită o serie de motive temeinice petru care transportul rutier spre orice destinație din  Europa este foarte avantajos. Printre cele mai importante aspecte menționăm:

 • autocarele cu care se efectuează transportul sunt moderne și echipate cu tot ce este necesar pentru a asigura transportul confortabil pe o  astfel de rută;
 • nu este nevoie să vă faceți rezervare cu luni bune înainte pentru a beneficia de un un tarif mai mic;
 • prețurile sunt la fel de mici, indiferent de perioada în care se face rezervarea;
 • se fac zilnic plecări din Anglia;
 • acoperirea este națională;
 • se asigură transport de la adresă cu microbuze până la aurocar;
 • puteți lua bagaje mult mai grele decât cele acceptate la alte mijloace de transport;
 • se pot face rezervări direct prin telefon;
 • prețul biletului poate fi plătit în autocar;
 • este o modalitate de deplasare sigură, realizată de șoferi experimentați, care dispun de toate documentele și autorizările necesare pentru efectuarea acestui tip de transport.

Toate acestea fiind spuse, orice persoană care vrea să-și rezerve un transport sigur, cu costuri fixe și fără elemente de imprevizibl, legate de starea vremii sau de vreo grevă de transpot, poate apela cu încredere la acest tip de servicii.

Cu ce avantaje vine pe piață firma de transport Viotur?

Prin experiența dobândită în cei peste 10 ani de activitate, această firmă de transport romania anglia tur-retur oferă toate avantajele de care clienții au nevoie atunci când apelează la aceste servicii. Cele mai importante sunt:

 • autocare moderne, dotate cu aer conditionat, sisteme audio-video, scaune rabatabile, wi-fi ;
 • transport cu microbuze de la adresă până la autogară, de unde se preia autocarul;
 • acoperire națională, cu sosiri în 53 de orașe din țară;
 • posibilitatea de a lua bagaje de 45 de kg plus un bagaj de mană și un rucsac;
 • pe perioada transportului se oferă o masă gratuită la un restaurant de pe traseu;
 • plata se poate face direct în autocar;
 • anularea rezervării este gratuită;
 • se efectuează curse zilnice;
 • prețiurile sunt fixe și avantajoase.

Toate aceste avantaje fac din călătoria cu această companie o afacere profitabilă, în care clientul este pus întotdeauna pe primul loc.

Pentru a vă bucura de o călătorie plăcută rezervați-vă un loc din timp! Pentru mai multe detalii accesați pagina Viotur.ro!

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Condiţia sincerităţii

Lucian DÎRDALA

Condiţia sincerităţii

Problema este că noi avem alegeri acum, iar campania electorală ar trebui să fie intervalul în care să-i întrebăm pe politicieni cum vor proceda mai încolo. Dacă vrem să ameliorăm funcţionarea sistemului nostru politic, sinceritatea este una dintre condiţiile fundamentale.

Filmuletul zilei

opinii

Memoria Moldovei reloaded (II)

Florin CÎNTIC

Memoria Moldovei reloaded (II)

Dincolo de festivism şi artificii, se cuvine să vedem victoria de la Chişinău a Maiei Sandu printr-o lentilă de Realpolitik, dacă vrem să ne folosească la ceva. Iar arhivele oferă nu numai argumente identitare şi istorice, dar şi sugestii de bună guvernare.

De ce mă ocup cu literatura?

Radu PĂRPĂUȚĂ

De ce mă ocup cu literatura?

Într-un articol pe care l-am publicat cu ani în urmă în „Ziarul de Iaşi” scriam despre profesiunea mea de credinţă ca scriitor. În articolul „Scrisul” vorbeam despre faptul că scrierea literaturii îţi mănâncă toată viaţa. Scrisul şi gândul la scris îţi ocupă tot timpul, te devorează, nu te lasă ziua, îţi omoară nopţile, te chinuie în tren, în taxi, în parc şi vai! la serviciu, peste tot, clipă de clipă, zi de zi. 

Ca-n vis...

Nicolae TURTUREANU

Ca-n vis...

Ieri, o zi în care „m-am simţit”, adică n-am fost aşa nesimţit, ca-n altele. Dar proiectele matinale s-au zburătăcit. Mai întâi, am cedat insistenţelor (de câteva zile) ale „ăstora”, de-a-mi instala un nou program pe computer. La naiba, acum toate-s puse altfel, iar eu umblu ca un elefănţel printre porţelanuri... Şi nu pricep mai nimic. 

pulspulspuls

Unde dai şi unde crapă, după un of exprimat la ceas de seară

Unde dai şi unde crapă, după un of exprimat la ceas de seară

Una scurtă pe azi tot din zona Ţaigherimii, stimaţi participanţi la trafic, dacă tot i-am avut în vizor în ultimele zile pe aceşti băieţi isteţi. 

Caricatura zilei

Licitație

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.