Tranzacţie neaşteptată pe piaţa de internet
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 17.01.2021

Tranzacţie neaşteptată pe piaţa de internet

Fondul de investiţii Catalyst România a preluat 30% din acţiunile www.avocatnet.ro.

GALERIE
avocatnet_ro
  • avocatnet_ro
- +

Fondul de investiţii Catalyst România, administrat de 3TS Capital Partners, a efectuat prima investiţie pe piaţa românească, prin preluarea a 30% acţiunile avocatnet.ro, unul dintre cele mai importante site-uri juridice, a declarat într-o conferinţă Mihai Sfinţescu, partener al 3TS Capital Partners.

 Platforma avocatnet.ro este controlată de Inteligo Media, o companie înfiinţată în luna aprilie a acestui an şi este deţinută de Legalnet Media - 99,9986% şi de Lucian Vlăduţ Popa - 0,0014%. Acţionarii Legalnet Media sunt Alin George Popescu - 40%, Viorica Mihaela Bogiu - 40% şi Lucian Vlăduţ Popa - 20%. Cu venituri de 420.000 de euro în 2012, pagina web avocatnet.ro a fost lansată în 2001 şi este una dintre cele mai importante platforme cu profil juridic de pe piaţa locală, cu peste 850.000 de vizitatori unici în luna aprilie a acestui an, conform Studiului de Audienţă şi Trafic pe Internet. Potrivit lui Sfinţescu, investiţia va fi îndreptată către serviciile online legislative pentru a contrabalansa ponderea veniturilor din publicitate, care controbuie cu aproximativ 60% în cifra de afaceri a platformei juridice. “Vom susţine evoluţia companiei în mod activ, atât prin finanţarea planurilor şi direcţiilor de afaceri, cât şi prin know-how la nivel de strategie şi management, capitalizând expertiza şi reţeaua noastră de specialişti şi resurse”, a spus reprezentantul 3TS Capital Partners. Prezent la eveniement, directorul general al avocatnet.ro, Alin Popescu, a declarat că prima etapă a investiţiei presupune finalizarea şi lansarea, în perioada următoare, a platformei www.superlege.ro, un serviciu de procesare de acte normative şi informaţii juridice. “Platforma va fi lansată în iulie şi va oferi utilizatorilor actualizări, căutări şi adnotări rapide, simple şi eficiente”, a spus Popescu, care a adăugat că aportul Catalyst România se situează la “câteva sute de mii de euro”. Cu un capital cuprins ântre 20 şi 30 milioane de euro, Catalyst România va înfiinţa, cu investiţii cuprinse între 200.000 şi două milioane de euro, IMM-uri autohtone care activează în special în domeniile IT, mass media şi telecomunicaţii. Alături de Fondul European de Investiţii, care prin programul Jeremie este cel mai mare contributor la capitalul Catalyst, au mai angajat investiţii în fond şi BT Asset Management, 3TS Capital Partners, precum şi alţi investitori privaţi. Fondul este administrat de către 3TS Capital Partners, una dintre cele mai importante compani de private equity şi venture capital din Europa Centrală şi de Est.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.