Trecem pandemia, însă rămânem cu poluarea, iar eficiența energetică o vom resimți direct în buzunar (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Trecem pandemia, însă rămânem cu poluarea, iar eficiența energetică o vom resimți direct în buzunar (P)

GALERIE
01 - UR locuinte care respira BRAND 2 2120x120002 - Unique Residence - SfAndrei slide 4 + 1 brosura VFM03 - UR locuinte care respira novingair 2a04 - UR locuinte care respira uponor 2a05 - UR locuinte care respira schuco 1a06 - UR - slide Sf Andrei 5
 • 01 - UR locuinte care respira BRAND 2 2120x1200
 • 02 - Unique Residence - SfAndrei slide 4 + 1 brosura VFM
 • 03 - UR locuinte care respira novingair 2a
 • 04 - UR locuinte care respira uponor 2a
 • 05 - UR locuinte care respira schuco 1a
 • 06 - UR - slide Sf Andrei 5
- +

În condițiile în care propria locuință este locul sigur în care ne retragem, ajungând să ne petrecem între 65% și 90% din timpul vieții în medii închise, acum mai mult ca oricând este de netăgăduit importanta aerului pe care îl respirăm.

Pentru ca eficiența energetică să ne salveze buzunarul și pentru a ne menține sănătoși, nu este eficient să ne izolăm în locuințe ca într-un balon!

Pe de o parte investim în locuințe mai etanșe ca niciodată, având nevoie să ne protejeze de temperaturi extreme, de mediul exterior mai mult sau mai puțin poluat, însă aerisind prin ferestre aruncam bani la fiecare deschidere a lor. Aerisirea prin deschiderea ferestrelor duce la un schimb de aer necontrolat și contravine principiilor eficientei. Pierderile termice cresc împreună cu costurile ridicate ale energiei. Până la 50% din pierderile energetice ale unui apartament modern izolat sunt prin aerisire. Totodată, aerisirea prin ferestre înseamnă praf, poluare și zgomot în zonele urbane mai aglomerate. O astfel de ventilație poate fi cu greu utilă și confortabilă și nu rezolvă problema îndepărtării aerului viciat. Pentru a elimina problemele și riscurile asociate pentru sănătate, aerul umed și poluat trebuie să fie împins în mod regulat în exterior și înlocuit cu aer curat în toate încăperile apartamentului pentru a asigura ventilaţia completă și eficientă. (vezi mai mult despre Necesitatea ventilației / aerisirii...)

Prin urmare, instalarea unui sistem de ventilaţie este soluţia corecta a acestei probleme. Ventilația rezidențială controlată ne oferă însă un remediu împotriva apariției aerului viciat, a unei calității slabe a acestuia. Cu ventilația rezidențială de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită, asigurându-ne conținutul ideal de oxigen și umiditate în propriul apartament.

Dincolo de a fi un lux ci mai degrabă o necesitate, ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Ansamblul de apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Sf.Andrei:

Asigură noilor proprietari și un pachet de dotări - echipare unicat în piață - pentru locuințe care respiră:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România – Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Suflu nou în PNL, de la suflete moarte

Cosmin PAȘCA

Suflu nou în PNL, de la suflete moarte

Confruntarea dintre taberele Orban şi Cîţu în PNL nu are, până acum, nicio vagă nuanţă axiologică. Pare exclusiv o dispută pe resursele statului, asumată implicit de ambele părţi. Două armate de suflete moarte care vor să dea un „suflu nou” sifonării de fonduri publice.

Filmuletul zilei

opinii

Întâlniri

Codrin Liviu CUȚITARU

Întâlniri

„Cum, nu sunteţi profesorul Valică Şoapă de la Fizică?” „Nu”, am zis tulburat, „eu sunt de la Litere. Dumneavoastră, domnule Nefriceanu, sunteţi de la Fizică!” „Eu, Nefriceanu?” a strigat Nefriceanu uimit. „De la Fizică? Nicidecum! Sunt Placido Seringo de la Arte!”

Regionalizare (III)

George ŢURCĂNAŞU

Regionalizare (III)

Când vorbim despre necesitatea unei reforme administrative în România, cel mai adesea ne gândim doar la regionalizare, la înfiinţarea unui nivel administrativ superior judeţului. Însă, foarte important în gestionarea mai eficientă la nivelurile scalare locale e şi reînfiinţarea unui palier intermediar între comună şi judeţ.

Rolul băncilor centrale

Alin ANDRIEȘ

Rolul băncilor centrale

Băncile centrale sunt rezultatul unui îndelungat proces de evoluţie istorică, cristalizându-se organizatoric şi funcţional odată cu apariţia structurilor naţionale care le‑au creat. 

pulspulspuls

O întâlnire politică secretă între doi mari duşmani ieşeni. Ce voiau unul de la altul?

O întâlnire politică secretă între doi mari duşmani ieşeni. Ce voiau unul de la altul?

Una mai rece pe azi, taman potrivită pentru o asemenea zi caldă de vară, stimaţi telespectatori. Dar, mai întâi, să vă introducem în context. 

Caricatura zilei

Tort imobiliar

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.