anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Trecem pandemia, însă rămânem cu poluarea, iar eficiența energetică o vom resimți direct în buzunar (P)

GALERIE
01 - UR locuinte care respira BRAND 2 2120x120002 - Unique Residence - SfAndrei slide 4 + 1 brosura VFM03 - UR locuinte care respira novingair 2a04 - UR locuinte care respira uponor 2a05 - UR locuinte care respira schuco 1a06 - UR - slide Sf Andrei 5
 • 01 - UR locuinte care respira BRAND 2 2120x1200
 • 02 - Unique Residence - SfAndrei slide 4 + 1 brosura VFM
 • 03 - UR locuinte care respira novingair 2a
 • 04 - UR locuinte care respira uponor 2a
 • 05 - UR locuinte care respira schuco 1a
 • 06 - UR - slide Sf Andrei 5
- +

În condițiile în care propria locuință este locul sigur în care ne retragem, ajungând să ne petrecem între 65% și 90% din timpul vieții în medii închise, acum mai mult ca oricând este de netăgăduit importanta aerului pe care îl respirăm.

Pentru ca eficiența energetică să ne salveze buzunarul și pentru a ne menține sănătoși, nu este eficient să ne izolăm în locuințe ca într-un balon!

Pe de o parte investim în locuințe mai etanșe ca niciodată, având nevoie să ne protejeze de temperaturi extreme, de mediul exterior mai mult sau mai puțin poluat, însă aerisind prin ferestre aruncam bani la fiecare deschidere a lor. Aerisirea prin deschiderea ferestrelor duce la un schimb de aer necontrolat și contravine principiilor eficientei. Pierderile termice cresc împreună cu costurile ridicate ale energiei. Până la 50% din pierderile energetice ale unui apartament modern izolat sunt prin aerisire. Totodată, aerisirea prin ferestre înseamnă praf, poluare și zgomot în zonele urbane mai aglomerate. O astfel de ventilație poate fi cu greu utilă și confortabilă și nu rezolvă problema îndepărtării aerului viciat. Pentru a elimina problemele și riscurile asociate pentru sănătate, aerul umed și poluat trebuie să fie împins în mod regulat în exterior și înlocuit cu aer curat în toate încăperile apartamentului pentru a asigura ventilaţia completă și eficientă. (vezi mai mult despre Necesitatea ventilației / aerisirii...)

Prin urmare, instalarea unui sistem de ventilaţie este soluţia corecta a acestei probleme. Ventilația rezidențială controlată ne oferă însă un remediu împotriva apariției aerului viciat, a unei calității slabe a acestuia. Cu ventilația rezidențială de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită, asigurându-ne conținutul ideal de oxigen și umiditate în propriul apartament.

Dincolo de a fi un lux ci mai degrabă o necesitate, ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Ansamblul de apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Sf.Andrei:

Asigură noilor proprietari și un pachet de dotări - echipare unicat în piață - pentru locuințe care respiră:

IZOLAȚIE -  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE -  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului NOVINGAIR (România – Germania - Italia);

AUTOMATIZARE -  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Detalii despre proiect și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovizonul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Isărescu Ceai de Tei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X