anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Trei luni gratuite! (P)

GALERIE
mts_securitate_casa
 • mts_securitate_casa
- +

Ne-ați inclus în planurile dumneavoastră de vacanță?

Dacă deja aveți planurile de vacanță finalizate, vă felicităm! După perioada grea parcursă avem dreptul să ne facem planuri. Cu unele rezerve, respectând încă măsuri, dar totuși vacanță!

Și pentru că avem curaj să vorbim despre călătorii, trebuie să avem curajul de a readuce în discuție o temă veche: securizarea locuinței în perioada în care sunteți plecați în vacanță. Așa cum aflăm mereu din fluxurile de știri și cum indică statisticile poliției, vara este anotimpul furturilor din locuințe, tocmai din cauza faptului că mulți oameni sunt plecați de acasă pentru perioade mai lungi.  Din fericire, tehnologia vă pune la dispoziție sisteme de securitate capabile sa vă scape de neplăceri, iar configurarea acestora, instalarea echipamentului și monitorizarea evenimentelor care se pot petrece în locuința dumneavoastră este exact domeniul în care noi vă stăm la dispoziție.

Pentru a vă feri de neplăcerea unei efracții vă ajutam să vă instalați, înainte de plecarea în vacanțe, un sistem de alarmare la efracție pe care să îl conectăm la dispeceratul de monitorizare. Grupul de firme Molid MTS deține, de peste 25 de ani,  primul dispecerat avizat care a funcționat în zona Moldovei și care acum este cel mai mare dispecerat de monitorizare din aceasta regiune. Anii de experiență acumulați, precum și numărul mare de clienți monitorizați ne-au învățat că existența unui sistem de securitate bine configurat și care este monitorizat în dispecerat este un factor care descurajează majoritatea tentativelor de efractie deoarece, fară să ofensăm, în realitate hoții sunt oportuniști precauți și aleg întotdeauna variantele cu risc minim. De aceea, între o locuință neprotejată prin sistem de alarmă și una în care în mod evident este instalat un sistem de securitate monitorizat, infractorii o vor alege pe cea unde nu îi deranjează patrula de intervenție operativă sosită odată cu declanșarea sistemului. Monitorizarea sistemului începe odată cu armarea sistemului la plecarea dumneavoastră de acasă și este continuă pe toata perioada absenței locatarilor, chiar dacă acest interval înseamnă o zi de lucru obișnuită, sau o vacanță mult-așteptată.

În același scop, al protejării bunurilor și locuințelor, vă recomandăm instalarea unui sistem de supraveghere video care va completa funcția pe care o îndeplinește sistemul de alarmare la efracție. Înregistrările făcute de camerele de supraveghere sunt cel mai bun mijloc de a găsi făptașul unei tentative de efracție.

Pentru că nevoia de securitate și nevoia de stabilitate fac parte din nevoile noastre primare, este necesar să întreprindem acțiuni care să asigure aceste nevoi. Conform ultimului bilanț publicat de catre poliția ieșeană, furtul reprezintă 66,7% din criminalitatea contra patrimoniului și de aceea instalarea unor sisteme de alarmă corect configurate și atent monitorizate sunt măsuri obligatorii pentru asigurarea securității și a bunurilor, iar această decizie nu o poate lua altcineva în locul dumneavoastră!

Știind toate aceste lucruri, învățați de experiența definitorie pe care am acumulat-o și dorind să luați o decizie avantajoasă, nu putem să nu ne întrebăm   dacă ne-ați inclus în planurile dumneavoastră din această vară.

Pentru că noi ne dorim acest lucru, motiv pentru care am pregătit promoția vacanței de vară: la instalarea unui sistem de alarmă și conectarea acestuia la dispeceratul nostru de monitorizare vă oferim trei luni gratuite la plata abonamentului de monitorizare.

Oferta poate fi solicitată exclusiv la telefon 0232/206222, sau email office@molidts.ro. Nu rămâne decât să ne confirmați că doriți ca, începând cu această vară, să preluăm grija pentru locuința și bunurile dumneavoastră!

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovizonul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Isărescu Ceai de Tei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X