Trei luni gratuite! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Trei luni gratuite! (P)

GALERIE
mts_securitate_casa
  • mts_securitate_casa
- +

Ne-ați inclus în planurile dumneavoastră de vacanță?

Dacă deja aveți planurile de vacanță finalizate, vă felicităm! După perioada grea parcursă avem dreptul să ne facem planuri. Cu unele rezerve, respectând încă măsuri, dar totuși vacanță!

Și pentru că avem curaj să vorbim despre călătorii, trebuie să avem curajul de a readuce în discuție o temă veche: securizarea locuinței în perioada în care sunteți plecați în vacanță. Așa cum aflăm mereu din fluxurile de știri și cum indică statisticile poliției, vara este anotimpul furturilor din locuințe, tocmai din cauza faptului că mulți oameni sunt plecați de acasă pentru perioade mai lungi.  Din fericire, tehnologia vă pune la dispoziție sisteme de securitate capabile sa vă scape de neplăceri, iar configurarea acestora, instalarea echipamentului și monitorizarea evenimentelor care se pot petrece în locuința dumneavoastră este exact domeniul în care noi vă stăm la dispoziție.

Pentru a vă feri de neplăcerea unei efracții vă ajutam să vă instalați, înainte de plecarea în vacanțe, un sistem de alarmare la efracție pe care să îl conectăm la dispeceratul de monitorizare. Grupul de firme Molid MTS deține, de peste 25 de ani,  primul dispecerat avizat care a funcționat în zona Moldovei și care acum este cel mai mare dispecerat de monitorizare din aceasta regiune. Anii de experiență acumulați, precum și numărul mare de clienți monitorizați ne-au învățat că existența unui sistem de securitate bine configurat și care este monitorizat în dispecerat este un factor care descurajează majoritatea tentativelor de efractie deoarece, fară să ofensăm, în realitate hoții sunt oportuniști precauți și aleg întotdeauna variantele cu risc minim. De aceea, între o locuință neprotejată prin sistem de alarmă și una în care în mod evident este instalat un sistem de securitate monitorizat, infractorii o vor alege pe cea unde nu îi deranjează patrula de intervenție operativă sosită odată cu declanșarea sistemului. Monitorizarea sistemului începe odată cu armarea sistemului la plecarea dumneavoastră de acasă și este continuă pe toata perioada absenței locatarilor, chiar dacă acest interval înseamnă o zi de lucru obișnuită, sau o vacanță mult-așteptată.

În același scop, al protejării bunurilor și locuințelor, vă recomandăm instalarea unui sistem de supraveghere video care va completa funcția pe care o îndeplinește sistemul de alarmare la efracție. Înregistrările făcute de camerele de supraveghere sunt cel mai bun mijloc de a găsi făptașul unei tentative de efracție.

Pentru că nevoia de securitate și nevoia de stabilitate fac parte din nevoile noastre primare, este necesar să întreprindem acțiuni care să asigure aceste nevoi. Conform ultimului bilanț publicat de catre poliția ieșeană, furtul reprezintă 66,7% din criminalitatea contra patrimoniului și de aceea instalarea unor sisteme de alarmă corect configurate și atent monitorizate sunt măsuri obligatorii pentru asigurarea securității și a bunurilor, iar această decizie nu o poate lua altcineva în locul dumneavoastră!

Știind toate aceste lucruri, învățați de experiența definitorie pe care am acumulat-o și dorind să luați o decizie avantajoasă, nu putem să nu ne întrebăm   dacă ne-ați inclus în planurile dumneavoastră din această vară.

Pentru că noi ne dorim acest lucru, motiv pentru care am pregătit promoția vacanței de vară: la instalarea unui sistem de alarmă și conectarea acestuia la dispeceratul nostru de monitorizare vă oferim trei luni gratuite la plata abonamentului de monitorizare.

Oferta poate fi solicitată exclusiv la telefon 0232/206222, sau email office@molidts.ro. Nu rămâne decât să ne confirmați că doriți ca, începând cu această vară, să preluăm grija pentru locuința și bunurile dumneavoastră!

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.