anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 03.06.2023

Trei luni gratuite! (P)

GALERIE
mts_securitate_casa
  • mts_securitate_casa
- +

Ne-ați inclus în planurile dumneavoastră de vacanță?

Dacă deja aveți planurile de vacanță finalizate, vă felicităm! După perioada grea parcursă avem dreptul să ne facem planuri. Cu unele rezerve, respectând încă măsuri, dar totuși vacanță!

Și pentru că avem curaj să vorbim despre călătorii, trebuie să avem curajul de a readuce în discuție o temă veche: securizarea locuinței în perioada în care sunteți plecați în vacanță. Așa cum aflăm mereu din fluxurile de știri și cum indică statisticile poliției, vara este anotimpul furturilor din locuințe, tocmai din cauza faptului că mulți oameni sunt plecați de acasă pentru perioade mai lungi.  Din fericire, tehnologia vă pune la dispoziție sisteme de securitate capabile sa vă scape de neplăceri, iar configurarea acestora, instalarea echipamentului și monitorizarea evenimentelor care se pot petrece în locuința dumneavoastră este exact domeniul în care noi vă stăm la dispoziție.

Pentru a vă feri de neplăcerea unei efracții vă ajutam să vă instalați, înainte de plecarea în vacanțe, un sistem de alarmare la efracție pe care să îl conectăm la dispeceratul de monitorizare. Grupul de firme Molid MTS deține, de peste 25 de ani,  primul dispecerat avizat care a funcționat în zona Moldovei și care acum este cel mai mare dispecerat de monitorizare din aceasta regiune. Anii de experiență acumulați, precum și numărul mare de clienți monitorizați ne-au învățat că existența unui sistem de securitate bine configurat și care este monitorizat în dispecerat este un factor care descurajează majoritatea tentativelor de efractie deoarece, fară să ofensăm, în realitate hoții sunt oportuniști precauți și aleg întotdeauna variantele cu risc minim. De aceea, între o locuință neprotejată prin sistem de alarmă și una în care în mod evident este instalat un sistem de securitate monitorizat, infractorii o vor alege pe cea unde nu îi deranjează patrula de intervenție operativă sosită odată cu declanșarea sistemului. Monitorizarea sistemului începe odată cu armarea sistemului la plecarea dumneavoastră de acasă și este continuă pe toata perioada absenței locatarilor, chiar dacă acest interval înseamnă o zi de lucru obișnuită, sau o vacanță mult-așteptată.

În același scop, al protejării bunurilor și locuințelor, vă recomandăm instalarea unui sistem de supraveghere video care va completa funcția pe care o îndeplinește sistemul de alarmare la efracție. Înregistrările făcute de camerele de supraveghere sunt cel mai bun mijloc de a găsi făptașul unei tentative de efracție.

Pentru că nevoia de securitate și nevoia de stabilitate fac parte din nevoile noastre primare, este necesar să întreprindem acțiuni care să asigure aceste nevoi. Conform ultimului bilanț publicat de catre poliția ieșeană, furtul reprezintă 66,7% din criminalitatea contra patrimoniului și de aceea instalarea unor sisteme de alarmă corect configurate și atent monitorizate sunt măsuri obligatorii pentru asigurarea securității și a bunurilor, iar această decizie nu o poate lua altcineva în locul dumneavoastră!

Știind toate aceste lucruri, învățați de experiența definitorie pe care am acumulat-o și dorind să luați o decizie avantajoasă, nu putem să nu ne întrebăm   dacă ne-ați inclus în planurile dumneavoastră din această vară.

Pentru că noi ne dorim acest lucru, motiv pentru care am pregătit promoția vacanței de vară: la instalarea unui sistem de alarmă și conectarea acestuia la dispeceratul nostru de monitorizare vă oferim trei luni gratuite la plata abonamentului de monitorizare.

Oferta poate fi solicitată exclusiv la telefon 0232/206222, sau email office@molidts.ro. Nu rămâne decât să ne confirmați că doriți ca, începând cu această vară, să preluăm grija pentru locuința și bunurile dumneavoastră!

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Radu POPESCU

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Pentru că nu toate lucrurile pot fi perfecte până la capăt, un aspect interesant ce trebuie remarcat este modul în care primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, (care se prezintă acum ca pro-european, în ciuda trecutului său pro-rus, așezat de-a stânga socialistului Igor Dodon) a încercat să-și schimbe imaginea, profitând de vizibilitatea evenimentului, pentru a-și promova propriile interese politice.

opinii

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Eugen MUNTEANU

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Autorul serialului continuă argumentația ideii formulate în titlu, marcând astfel aniversarea, în anul în curs, a celor 350 de ani de la tipărirea versiunii versificate a psalmilor biblici în limba română.

Rapide notaţii „la cald”

Alexandru CĂLINESCU

Rapide notaţii „la cald”

Negocierile dintre guvernanţi şi liderii sindicatelor nu m-au convins. Liderii mi s-au părut cam oscilanţi, gata să se înţeleagă cu puterea şi cred că doar presiunea venită de la „bază” i-a determinat să nu cedeze.

Carol Mihalic de Hodocin (1)

Neculai SEGHEDIN

Carol Mihalic de Hodocin (1)

În faţa Catedralei Mitropolitane din Iaşi există o lucrare monumentală din fontă, cu o înălţime de aproape 7 metri şi o greutate de 4,3 tone, realizată în stil gotic după planurile inginerului hidraulic şi montanist Carol Mihalic de Hodocin. Este vorba de o cişmea, turnată în Moravia, monumentul fiind consfinţit îndămânării publice de către Grigore Ghica la 1851, după cum este precizat în înscripţia în română şi latină de pe lucrarea cu pricina.

pulspulspuls

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Prin partidoi se bârfeşte că unul din argumentele pentru care fostul activist pro-autostradă şi fost conţilier ministerial ieşean Cătălin Brânzoi a fost uns şef interimar la compania de autostrăzi şi drumuri naţionalear fi fost şi socoteala lui nea Măricel că, în acest mod, îşi măreşte baza de recrutare pentru un candidat cât mai viabil la Premăria ieşeană. 

Caricatura zilei

Greva și Mașina școală

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca daca salariile profesorilor vor fi dublate in urma grevei calitatea actului educational va creste

vezi raspunsuri