Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 01.12.2023

Trei multinaţionale care activează şi în Iaşi, nominalizate la premiile «CEE Business Services Summit & Awards»

GALERIE
CEE Business Services Summit & Awards
  • CEE Business Services Summit & Awards
- +

Iaşul se află printre oraşele din Europa Centrală şi de Est (CEE) care au avut în anul 2020 o dezvoltare dinamică în sectorul serviciilor de afaceri, fiind înscris la această categorie în cea de-a 9-a listă anuală a „Premiilor pentru servicii de afaceri din CEE”. Oraşul nostru a fost nominalizat alături de Bratislava, Debrecen, Lviv, Riga şi Vilnius. 

Totodată, trei companii globale care au deschise centre de servicii pentru afaceri şi în judeţul Iaşi au fost nominalizate la diferite categorii pentru contribuţia lor la dezvoltarea acestui sector în anul 2020. «CEE Business Services Summit & Awards» se va desfăşura fizic în Varşovia, în perioada 14-15 aprilie 2021, iar online via Hopin.  SCC România a fost nominalizată la trei categorii, respectiv «Implementarea de top a procesului de automatizare a anului», «Cel mai transformat loc de muncă - CEE» şi «Firma anului de servicii pentru afaceri din România». AriadNext, companie franceză intrată pe piaţa de IT&Outsourcing din Iaşi la sfârşitul anului trecut, a fost nominalizată la categoria «Noul-intrat al anului» în acest sector, iar Ness România a fost nominalizată la categoria «Firma anului de servicii pentru afaceri din România». SCC Services România oferă de la punctul de lucru din Iaşi servicii de asistenţă a infrastructurii, cum ar fi monitorizare server şi reţea, dar şi servicii pentru utilizatorii finali: de la gestionarea dispozitivelor mobile şi distribuţie de software/servicii de asistenţă operaţională şi până la servicii specializate (administrare baze de date şi dezvoltare aplicaţii).

Cititi si: Firmele străine de IT&C fac de două ori mai mulţi bani la Iaşi faţă de cele controlate de antreprenori locali

AriadNext este un furnizor european de soluţii pentru identitate digitală, controlul identităţii, securitatea documentelor şi semnături digitale. Singurul lor centru din România este deschis la Iaşi, de unde oferă servicii de verificare manuală a autenticităţii documentelor. Compania Ness România este specializată în dezvoltarea de aplicaţii, software şi consultanţă, asigurarea calităţii şi instruire.

Cititi si: O importantă companie franceză din domeniul IT îşi deschide un centru în Iaşi

„CEE este bine stabilită ca destinaţie de clasă mondială pentru centre de servicii partajate, GBS (n.r. Global Business Services - evoluţia serviciilor partajate şi a externalizării proceselor de afaceri) şi centre de cercetare şi dezvoltare, precum şi investiţii BPO (n.r. Business Process Outsourcing - activităţi externalizate de o companie către un terţ). Având Polonia cea mai puternică locaţie din regiune, alte ţări precum Ungaria, Republica Cehă, România, Lituania şi Letonia sunt destinaţii importante de investiţii”, arată organizatorii evenimentului. 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Un caz şcoală despre cât preţ pune primarul Mihai Chirica pe interesul Iaşului şi al ieşenilor şi cât contează pentru el sintagma Iaşul – Capitala Culturală a României, de care, de altfel, abuzează în discursuri publice până la saţietate. E vorba de cazul Baia Turcească.

opinii

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Alexandru CĂLINESCU

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Fapt este că tânărul Pleșu se mișca dezinvolt nu numai în zona artelor plastice. dar și în teritoriul literaturii sau în acela al filosofiei. Teoretiza reușind să evite ariditatea conceptuală, era erudit fără pedanterie, scria de pe atunci admirabil, în egală măsură nuanțat și precis. Sunt pagini pe care, dacă îmi este permis să fac o supoziție, cred că le-ar semna și astăzi.

Jurnalul lui Asachi (7)

Neculai SEGHEDIN

Jurnalul lui Asachi (7)

Puțină lume poate reproduce un vers din Asachi, sau un titlu din opera acestuia. Puțini dintre noi știm ce a făcut, de fapt, Asachi în cultura română. Cu toate acestea, Asachi are o mare valoare simbolică, este un bun național, un blazon al culturii noastre, fiind, pur și simplu, …Asachi!

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

pr. Constantin STURZU

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

Următoarea „mişcare”, cea de a treia, este cea mai delicată şi necesită multă îndrăzneală. Vedem că Hristos nu-l cruţă deloc pe acel tânăr evlavios şi râvnitor, ci îi pune în faţă o alegere mai mult decât incomodă: aceea de a-şi vinde averea, de a împărţi totul săracilor şi de a urma cu totul Fiului lui Dumnezeu. 

pulspulspuls

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Una tare pe azi, stimaţi telespectatori: voi ştiţi care este ultimul zvon ce tropăie băţos prin politichia mâloasă de Bahlui de sar stropi murdari în toate derecţiile, inclusiv pe pereţii cei galbeni ai sediului proaspăt văruit din Podu Roş? 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri