Trei noi focare COVID în Iași.Tot mai mulți salariați de la Infecțioase, depistați pozitiv
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Trei noi focare COVID în Iași.Tot mai mulți salariați de la Infecțioase, depistați pozitiv

GALERIE
infectioase, iasi
  • infectioase, iasi
- +

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi informează cu privire la apariţia a 3 focare Covid-19 în Judetul Iaşi, astfel:

1. SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECŢIOASE ”SF. PARASCHEVA” - Secţia 1 pavilion 7 jos – 7 salariaţi. Cazurile pozitive sunt izolate la domiciliu. S-a facut dezinfecţia spaţiilor şi a fost reinstruit personalul.

2. SPITALUL CLINIC ”DR. C.I. PARHON” IAŞI - Secţia Urologie - 4 cadre medicale.Cazurile pozitive sunt izolate la domiciliu. S-a efectuat dezinfecţia spaţiilor şi a fost reinstruit personalul.

3. SOCIETATE COMERCIALA IAŞI (SIOROM) - 61 salariati. Cazurile pozitive sunt izolate la domiciliu. S-a facut dezinfecţia spaţiilor. Ancheta este în desfăşurare. Fabrica produce diferite echipamente din gama de protectie profesionala destinata muncitorilor, pompierilor sau politistilor.

De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la actualizarea numărului de persoane confirmate cu noul coronavirus în cadrul a 2 focare Covid-19 din Judeţul Iaşi:

 1. INSTITUTUL DE PSIHIATRIE SOCOLA IASI - Secţia 1 acuţi (I bărbaţi) - a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 încă un cadru medical. În cazul acestui focar, au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus 4 pacienţi.La ultima testare s-a mai confirmat un caz la un cadru medical. S-a facut dezinfecţia spaţiilor. Ancheta este în desfăşurare.

2. SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECŢIOASE ”SF. PARASCHEVA” - Secţia 3 pavilion 7 sus - au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 încă 3 cadre medicale.  În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmaţi pozitiv 7 salariaţi.In urma testarii s-au mai confirmat 3 cadre medicale. Cazurile pozitive sunt izolate la domiciliu. S-a efectuat dezinfecţia spaţiilor şi a fost reinstruit personalul.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spiritul critic se află în moarte clinică

Alexandru LĂZESCU

Spiritul critic se află în moarte clinică

Scepticismul, spiritul critic sunt în pragul extincţiei într-un peisaj în care conformismul, alinierea cuminte la abordările predominante ale momentului sunt în ascensiune rapidă.

Filmuletul zilei

opinii

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Nichita DANILOV

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Având o astfel de istorie în spate, cartea-album este document îmbibat cu dragoste faţă de Iaşi şi România, un imn închinat istorie dulcelui Târg, menit să echilibreze, prin atmosfera şi sentimentele pe care le degajă, acele atitudini şi acele cărţi ce privesc istoria noastră dintr-un unghi din ce în ce mai derizoriu.

Efecte şi reacţii

Dana ȚABREA

Efecte şi reacţii

Nu numai că „Jocul de-a măcelul” de Eugen Ionescu pare să anticipe reacţiile oamenilor pe timp de pandemie, dar cei de la Teatrul Studenţesc Thespis au avut inspirata idee de a realiza un spectacol. Până la urmă, e spectacolul vieţilor noastre de aproape un an de zile. Cine şi-ar fi imaginat că o viaţă comună, normală, aşa cum am avut până la izbucnirea pandemiei de Covid ar putea fi dezideratul vremurilor pe care le traversăm?

2+2=4 pastile media

Michael ASTNER

2+2=4 pastile media

Orice şedere a mea la ţară înseamnă şi un fel de cură mediatică de detelevizare, în sensul că timp de două-trei săptămâni ori chiar timp de două luni nu mă uit la televizor. Desigur, mă mai „dau” pe net, da. Dar în principiu legătura mea cu ţara se face prin intermediul radioului. Care radio merge non-stop cât îs în casă (inclusiv noaptea, când dorm), iar asta invariabil pe RRA. În principiu, pot s-o spun, sunt mulţumit de mixul oferit dintre ştiri şi muzică etc.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.