Trenul Iaşi-Timişoara a înregistrat o întârziere de 13 ore şi 29 de minute. În total călătoria a durat 32 de ore!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 22.01.2021

Trenul Iaşi-Timişoara a înregistrat o întârziere de 13 ore şi 29 de minute. În total călătoria a durat 32 de ore!

GALERIE
Iasi Timisoara
  • Iasi Timisoara
- +

Duminică, începând cu ora 2.00, trenurile au acumulat întârzieri uriaşe din cauza căderii unor copaci peste liniile de contact în mai multe puncte din sud-vestul ţării. Situaţia s-a mai îmbunătăţit doar după ora 17.00, dar câteva trenuri au staţionat între 9 şi 15 ore, fie în zona Orşova, fie la câteva zeci de kilometri de Arad. A fost una dintre cele mai grave avarii din ultimii ani, deranjamentele înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică fiind numeroase şi greu de remediat. Două trenuri au acumulat şi peste 800 de minute întârziere.
 

Problemele au afectat trei magistrale şi trenurile au fost blocate începând cu orele 2.00 - 3.00 duminică dimineaţa. Pe M900 primele trenuri au plecat în jurul orei 11.00, iar pe M200, după ora 17.00. CN CFR anunţa duminică la prânz că peste 200 de feroviari şi 10 drezine pantograf acţionau la intrările în staţii, în staţii şi pe secţiile de cale ferată unde circulaţia era încă întreruptă din cauza copacilor care au rupt firele de contact şi s-au prăbuşit pe calea ferată. Cursa Iasi Timisoara a inregistrat una dintre cele mai mari intarzieri.  IR 1765 Iaşi - Vatra Dornei Cluj - Arad - Timişoara 13 ore şi 29 de minute întârziere. Este unul dintre trenurile româneşti cu cel mai lung traseu, 848 km ar trebui parcurşi în 18 ore şi 12 minute. Trenul a plecat sâmbătă la 15.25 din Iaşi, iar la 8.10 ajungea la Zam, între Deva şi Arad, unde avea să staţioneze zece ore. Au mai urmat opriri în plus şi până la Arad, iar trenul a ajuns la Timişoara duminică la 23.17. Drumul a durat 32 de ore.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Maia Sandu la Bruxelles, Igor Dodon - la copcă

Radu POPESCU

Maia Sandu la Bruxelles, Igor Dodon - la copcă

Preşedintele Maia Sandu şi-a început mandatul fără un guvern funcţional, cu un parlament majoritar ostil şi cu hoarde de hoarde de tonomate de presă asmuţite asupra sa. Însă Maia Sandu şi Republica Moldova au în acest moment cel mai puternic aliat, sprijinul extern al partenerilor de dezvoltare, iar acest lucru dă speranţa că toate lucrurile se pot rezolva, pas cu pas.

Filmuletul zilei

opinii

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

Caruselul filmelor „de Crăciun”

Nicolae CREŢU

Caruselul filmelor „de Crăciun”

Îmi dau seama că „de Crăciun”, volens-nolens, sună comercial Şi de-ar fi numai gândul că, an după an, vine o perioadă dominată de febra pregătirilor pentru Sărbătorile de iarnă şi că, în acel climat, le vine rândul să placă şi „poveştilor” de Crăciun de pe ecranul mare sau mic, şi tot ar conta, nu? 

Tutoriat

Codrin Liviu CUȚITARU

Tutoriat

Drăguşilă a fost întrerupt de un tinerel apărut subit lângă noi: „Nenea îndrumătoru’, nenea îndrumătoru’, ce bine că te întâlnesc! Plănuiam să te textuiesc, dar mai bine-i face-to-face. Sunt Ţiţi Bâtă de la anul I. Nu vrei să mergi matale la Becanat să-mi iei adeverinţă de student? Îmi trebuie iute pentru abonamentul la transporturi.”

pulspulspuls

Probleme mari în micul paradis liberal ieşean

Probleme mari în micul paradis liberal ieşean

Dacă despre Peni Hill se ştie de mult prin târg că e un veritabil tiriplici politic, care nu se pricepe decât la comisionat şmenuri, pe care oricum nu le aranjează el de frică, ci i le antama şi apoi i le servea servantul amic de şpriţuri Habarnagiu, şi că la combinaţii politice pică mereu de papă-lapte, iote-te, stimabililor, auzim că prin zona liberalilor ieşeni mai hârşâiţi începe zice-se că uşor-uşor să se instaleze cam acelaşi sentiment, că dom’ Costel al lor ar fi din acelaşi aluat de pizza ca şi Peni: moale, prea gros, cu goluri, başca nesărat. 

Caricatura zilei

La un pahar cu extraterestru

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.