Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Comunicat de Presă

Trey: noul lanț smartfood aduce pentru prima dată în România o alternativă de ultimă generație la carnea de vită

GALERIE
burger-vegan-iasiburger gourmet iasitrey burger copiitrey burger meniu
  • burger-vegan-iasi
  • burger gourmet iasi
  • trey burger copii
  • trey burger meniu
- +

Joi, 12 septembrie 2019, are loc lansarea Trey - Spicecraft Burgers. Participanții vor fi primii din oraș care gustă carnea* viitorului de la Moving Mountains în Foodcourt-ul din Iulius Mall.

*alternativă creată de cercetătorii britanici, 100% pe bază de plante

Deschiderea Oficială

Evenimentul de lansare va avea loc joi, 12 septembrie 2019, ora 16.00, în locația Trey, situată în Foodcourt, etajul 2 din Iulius Mall. Participanții vor avea ocazia să cunoască viziunea Trey într-o locație neconvențională, să interacționeze cu tehnologia dinamică gândită special pentru o experiență cu totul inedită, să cunoască și să testeze produsele Trey. În plus, pentru pentru prima dată în oraș, vor fi gustați și burgerii Moving Mountains, realizați din proteină din plante, cu 0% colesterol pe care Trey îi va avea în portofoliul de produse, drept alternativă prietenoasă cu mediul pentru carnea de vită.


Cunoaște-l pe Trey!
www.speaktotrey.com

Trey este un startup romȃnesc în domeniul culinar care aduce burgeri senzaționali față în față cu tehnologia și inovația. El și-a propus să revoluționeze experiența prin care ești întâmpinat(ă), comanzi și primești mâncarea preferată. Cu un flux automatizat pentru o disciplină excelentă, self service kiosk & sistem de queuing de unde vei putea comanda, plăti și urmări comanda în mod autonom, Trey a configurat o logistică avangardistă gata să te ajute să obții satisfacție într-un timp foarte scurt.

Designul locațiilor Trey este inspirat din cultura science-fiction, în centrul cărora se află câte o pereche de ochi digitali, dinamici, care întâmpină și atrag printr-un comportament adaptat la ceea ce se petrece în jur. 

Componente smart: flux operațional automatizat pentru o disciplină excelentă, self-service kiosk & sistem de queuing, pe ecrane digitale, de unde clientii vor putea comanda și plăti mâncarea preferată în mod autonom și pot verifica statusul de preparare.

Încearcă burgerii viitorului!

În premieră pentru România și SE Europei, Trey propune alături de burgerii săi alternativa delicioasă la carne de vită creată 100% pe bază de plante de la compania britanică de inovație în domeniul tehnologiei alimentare - Moving Mountains.

Produsele Moving Mountains sunt comercializate și gătite în peste 3000 de restaurante și universități din întreaga lume. Ele se adresează celor care își doresc reducerea consumului de carne, care sunt atenți la protecția mediului și, bineînțeles flexitarienilor, vegetarienilor și veganilor.

”Credem că în această direcție se îndreaptă mâncarea viitorului – un gust și o textură echilibrate cu grija față de mediu și față de propria sănătate, o alternativă foarte bine gândită între zona gourmet și zona fast food standardizat”, spun reprezentanţii Trey.

Coca Cola, Heinz și Moving Mountains sunt partenerii principali alături de care se lansează Trey. Cea de-a doua locaţie se va deschide tot în Iași, în Palas Mall, iar cea de-a treia va fi deschisă cu prima franciză vȃndută în București. 

Despre Moving Mountains/www.movingmountainsfoods.com

Moving Mountains este o companie britanică de inovație care face pionierat în domeniul tehnologiei alimentare, cercetând și dezvoltând alternative delicioase, pe bază de plante, la carnea de origine animală, care reproduc gustul, textura și satisfacția originale.

Pseudo-carnea pentru burgeri Moving Mountains este 100% natural, 100% vegană, are puține calorii, 0 antibiotice, 0 hormoni, 0 organisme modificate genetic și 0 colesterol. Ingrediente: apă, protein din mazăre, legume (ciuperci, ceapă, sfeclă roșie), proteină vegetală (soia și proteină izolată din soia, proteină izolată din mazăre, gluten de grâu, făină de grâu), ulei de cocos, ovăz, sare, oțet, extract de malț de orz, acid lactic, suc de lămâie, vitamina B12.


Trey - Spicecraft Burgers, din Iași, este primul lanț de locații din estul Europei care va comercializa produsul Moving Mountains® Burger.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri