anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Trump avea un asistent care-i punea muzică pentru a-i calma accesele de furie

GALERIE
Donald Trump
 • Donald Trump
- +

Un asistent - supranumit "Music Man" - era însărcinat să pună muzică liniştitoare pentru Donald Trump, atunci când acesta se înfuria, dezvăluie într-o carte plină de subiecte de scandal o fostă purtătoare de cuvânt a miliardarului, Stephanie Grisham, relatează AFP.

Stephanie Grisham, ”celebră” prin faptul că nu a susţinut nici măcar o conferinţă de presă pe când era purtătoarea de cuvânt a lui Trump, scrie în cartea "I'll Take Your Questions Now" că şeful ei se lansa în diatribe ”îngrozitoare”. Fostul preşedinte şi soţia sa, Melania, condamnă în gura mare această carte, din care ziarele The New York Times (NYT) şi The Washington Post (WP) au publicat marţi fragmente.

Actuala purtătoare de cuvânt a lui Trump, Liz Harrington, a catalogat-o pe Grisham drept o ”fostă angajată nemulţumită” şi a apreciat că lucrarea este ”plină de minciuni”. Cu toate acestea, în contextul în care dezvăluie dedesubturi ale tumultoasei preşedinţii a lui Trump, cartea lui Grisham atrage atenţia înante să fie publicată.

Una dintre ţintele frecvente ale furiei lui Trump, potrivit NYT, era avocatul-şef al Casei Albe, Pat Cipollone, din cauză că l-a avertizat pe şeful statului că lucrurile pe care încerca să le facă erau ”neetice sau ilegale. Aşa că (Trump) ţipa la el”. Uneori, nemulţumirea lui Trump devenea bizară, dezvăluie Grisham. La un moment dat, ea a fost convocată la bordul Air Force One, pentru a-l asculta pe Trump respingând o descriere puţin măgulitoare a penisului său, comparat cu o ”ciupercă” de către actriţa porno Stormy Daniels.

Pentru a-l calma pe Trump, un angajat al Casei Albe, cunoscut drept "Music Man", îi punea piese de pe Broadway precum "Memory" din spectacolul de mare succes "Cats", dezvăluie Grisham în carte. Potrivit lui Grisham, Casa Albă a lui Trump se învârtea în jurul egoului nemăsurat al locatarului acesteia, inclusiv atunci când acest lucru însemna minţirea opiniei publice sau aruncarea pe piaţă a unor zvonuri nocive.

Un exemplu în acest sens este misterioasa vizită a luiTrump la Spitalul prezidenţial Walter Reed Medical Center în 2019. Refuzul Casei Albe de a explica natura vizitei a condus la speculaţii potrivit cărora ascundea grave probleme de sănătate. Grisham scrie că vizita a avut loc în vederea unei ”proceduri foarte curente” şi sugerează că a fost vorba despre o colonoscopie.

Însă Trump a refuzat să fie sedat, ceea ce ar fi însemnat să predea puterea, o scurtă perioadă de timp, vicepreşedintelui Mike Pence. El considera că acest lucru ar fi fost o dovadă de ”slăbiciune”, dezvăluie Grisham, potrivit NYT.

În privinţa prestaţiei sale foarte criticate pe când se afla în funcţia de purtătoare de cuvânt - nu le răspundea jurnaliştilor şi a desfiinţat tradiţionala conferinţă de presă zilnică -, Grisham spune doar că voia săse ferească de probleme. ”Ştiam că mai devreme sau mai târziu preşedintele avea să vrea să spun publicului ceva ce nu era adevărat sau care avea să mă facă să par o nebună””, scrie ea.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.