anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Trupa „Implant pentru refuz”, la Rocanotheworld Iaşi: „Nu ştiu dacă publicul ieşean poate fi surprins cu ceva. Mai degrabă cred că el ne va surprinde”

GALERIE
Implant pentru refuz
 • Implant pentru refuz
- +

Începând cu data de 23 iunie, şi până pe 27 iunie, Rocanotheworld revine la Iaşi cu cea dea şasea ediţie, unde ieşenii vor avea parte de cele mai tari experienţe şi se vor bucura să asculte cea mai bună muzică cântată de cele mai tari trupe. Una dintre aceste trupe este Implant pentru refuz, care a oferit un scurt interviu reporterului Ziarului de Iaşi, pentru ca ieşenii să vadă o mică parte din ce îi va aştepta la festival.

Cum vă simţiţi acum că ştiţi că veţi concerta după un an de pandemie?

Ne simţim foarte bine, puţin prea bine, probabil încă nu realizăm că se va întâmpla acest lucru, cred că încă servim un ceai în vizuina iepurelui nebun pe un background sonor de rock progresiv.

Care credeţi că va fi piesa mult aşteptată de publicul ieşean la festival din albumul SubRadar?

Cred că piesa Peste ceas va fi o piesă aşteptată la Iaşi, o piesă a cărui video s-a lansat ultima oară la Iaşi, după care turneul SubRadar a fost întrerupt de pandemie.

Vor avea ocazia ieşenii să asculte piesa Între-Deschis, care acum are aproape un milion de view pe YouTube, cântată alături de Adrian Despot(Viţa de vie)?

Sigur vor avea ocazia să asculte piesa Între-Deschis, dacă Adrian mai rămâne în Iaşi până la recitalul nostru atunci şi cu Adrian, dacă nu, atunci voi cânta eu cu grijă părţile lui de voce împreună cu publicul din Iaşi.

Cum vi s-a părut ideea de a face această piesă împreună cu Adrian Despot, de la Viţa de vie?

Aşa am început călătoria acestui album, (SubRadar), cu piesa Între-Deschis, acest single extraordinar ne-a determinat să facem un album de colaborări cu oameni dragi şi care rezonează cu noi şi cu gusturile noastre muzicale.

Cu ce veţi surprinde publicul ieşean anul acesta la festivalul Rocantherword?

Nu ştiu dacă publicul ieşean, care este foarte apropiat de noi, poate fi surprins cu ceva, mai degrabă cred că el ne va surprinde.

(Mădălina ŢUCU)

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dincolo şi dincoace de Poarta Focşanilor (II)

Mihai CHIPER

Dincolo şi dincoace de Poarta Focşanilor (II)

A funcţionat vreodată Poarta Focşanilor conform raţiunii de securitate atribuite, aceea de apărare împotriva Rusiei? Nu!

opinii

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

Codrin Liviu CUȚITARU

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

The Closed Circle e romanul dezamăgirilor maturizării, urmărind, cu asiduitatea victorienilor Charles Dickens şi George Eliot (daca ar fi să fac două filiaţii culturale, tot în spaţiul anglofon), modul în care marile speranţe se transformă, ultimativ, în marile depresii. Dincolo de destinele protagoniştilor, The Closed Circle (...) studiază şi destinul comunitar.

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

George ŢURCĂNAŞU

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

Înaintea acestei serii de texte scurte pe care v-o propun astăzi, doresc să fac o precizare. Când critic Bucureştiul, nici pe departe nu îmi îndrept privirea către bucureştenii oneşti, ci doar către autorităţile centrale, ce asigură guvernanţa naţională. Dacă ar fi fost bună, nu aş fi avut decât cuvinte de laudă. Dar e rea, iar impactul negativ al politicilor regionale duc la descompunerea din ce în ce mai accelerată a teritorialităţii noastre regionale. 

Sculptură în fildeş. Despre îndrăgostire

Gabriel MURSA

Sculptură în fildeş. Despre îndrăgostire

Trăia o viaţă deşartă, anostă, lipsită de sens, o viaţă fără viaţă, cum ar spune O. Wilde. Îşi ducea traiul în singurătate, într-un trup părăsit de suflet, complet gol pe dinăuntru şi ros de rugina indiferenţei. Totul, inclusiv mângâierea blajină a soarelui de dimineaţă, îl apăsa ca o povară insuportabilă, iar înşiruirea monotonă a zilelor i se părea vânare de vânt, la fel ca Ecclesiastului, fiul regelui David. 

pulspulspuls

Primăvara astronomică a adus la Iaşi un vechi politician ieşean de care cam uitase lumea. Iaca unde a venit bob sosit!

Primăvara astronomică a adus la Iaşi un vechi politician ieşean de care cam uitase lumea. Iaca unde a venit bob sosit!

Primul uichend călduţ de la Iaşi, care de altfel a şi adus primăvara astronomică în târg, adicătelea cel care tocmai a trecut, cică ar fi adus, pe lângă boarea specifică trezirii naturii la viaţă şi ciripitul suav al păsărelelor, şi o vizită în oraş a unui dipotat de care sigur nu s-a mai auzit de multă vreme pe aici. 

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.