Trupa „Implant pentru refuz”, la Rocanotheworld Iaşi: „Nu ştiu dacă publicul ieşean poate fi surprins cu ceva. Mai degrabă cred că el ne va surprinde”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 30.07.2021

Trupa „Implant pentru refuz”, la Rocanotheworld Iaşi: „Nu ştiu dacă publicul ieşean poate fi surprins cu ceva. Mai degrabă cred că el ne va surprinde”

GALERIE
Implant pentru refuz
  • Implant pentru refuz
- +

Începând cu data de 23 iunie, şi până pe 27 iunie, Rocanotheworld revine la Iaşi cu cea dea şasea ediţie, unde ieşenii vor avea parte de cele mai tari experienţe şi se vor bucura să asculte cea mai bună muzică cântată de cele mai tari trupe. Una dintre aceste trupe este Implant pentru refuz, care a oferit un scurt interviu reporterului Ziarului de Iaşi, pentru ca ieşenii să vadă o mică parte din ce îi va aştepta la festival.

Cum vă simţiţi acum că ştiţi că veţi concerta după un an de pandemie?

Ne simţim foarte bine, puţin prea bine, probabil încă nu realizăm că se va întâmpla acest lucru, cred că încă servim un ceai în vizuina iepurelui nebun pe un background sonor de rock progresiv.

Care credeţi că va fi piesa mult aşteptată de publicul ieşean la festival din albumul SubRadar?

Cred că piesa Peste ceas va fi o piesă aşteptată la Iaşi, o piesă a cărui video s-a lansat ultima oară la Iaşi, după care turneul SubRadar a fost întrerupt de pandemie.

Vor avea ocazia ieşenii să asculte piesa Între-Deschis, care acum are aproape un milion de view pe YouTube, cântată alături de Adrian Despot(Viţa de vie)?

Sigur vor avea ocazia să asculte piesa Între-Deschis, dacă Adrian mai rămâne în Iaşi până la recitalul nostru atunci şi cu Adrian, dacă nu, atunci voi cânta eu cu grijă părţile lui de voce împreună cu publicul din Iaşi.

Cum vi s-a părut ideea de a face această piesă împreună cu Adrian Despot, de la Viţa de vie?

Aşa am început călătoria acestui album, (SubRadar), cu piesa Între-Deschis, acest single extraordinar ne-a determinat să facem un album de colaborări cu oameni dragi şi care rezonează cu noi şi cu gusturile noastre muzicale.

Cu ce veţi surprinde publicul ieşean anul acesta la festivalul Rocantherword?

Nu ştiu dacă publicul ieşean, care este foarte apropiat de noi, poate fi surprins cu ceva, mai degrabă cred că el ne va surprinde.

(Mădălina ŢUCU)

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

În căutarea Secretarului General

Lucian DÎRDALA

În căutarea Secretarului General

În ceea ce priveşte dimensiunea geografică şi politică, ideea unui secretar general venit din Est pare, şi ea, atractivă. Pe fondul relaţiilor tensionate cu Moscova, ea ar transmite un mesaj de fermitate, date fiind încercările Rusiei de a submina stabilitatea unora dintre ţările din flancul răsăritean.

Filmuletul zilei

opinii

Ciudăţenii şi nu prea

Alexandru CĂLINESCU

Ciudăţenii şi nu prea

Digi anunţă, pentru această toamnă, un curs intensiv de jurnalism cu durata de trei luni. Prima obiecţie care îţi vine în minte este că trei luni înseamnă mult mai puţin decât trei ani de facultate (plus doi pentru un eventual master). Să admitem totuşi că e vorba de nişte cursuri intensive, cu rol de iniţiere în secretele meseriei. 

Drum fără pulbere (I)

Neculai SEGHEDIN

Drum fără pulbere (I)

Întrebat fiind de ce a încheiat pactul cu diavolul, pact care includea şi romanul Drum fără pulbere, scriitorul Petru Dumitriu ar fi răspuns sec: De foame! Judecând după averea pe care o adunase până la fuga sa în Republica Federală Germania, în februarie 1960, se pare că marele romancier era posesorul unei pofte de mâncare insaţiabile! 

Despre tinerii care nu învaţă, nu muncesc şi nu urmează o formă de pregătire profesională

Ciprian IFTIMOAEI

Despre tinerii care nu învaţă, nu muncesc şi nu urmează o formă de pregătire profesională

Avem o problemă cu forţa de muncă, o ştim cu toţii, în special cu lipsa oamenilor pregătiţi profesional/ calificaţi/ disponibili de a munci. Care sunt cauzele acestei probleme? 

pulspulspuls

Domn premare a plecat în concediu în străinătăţuri fără să spună lumii

PULS

Domn premare a plecat în concediu în străinătăţuri fără să spună lumii

Ieri dimineaţă, când se îngâna ziua cu noaptea, ghici cine se îndrepta spre aeroport, stimaţi telespectatori? Da, aţi ghicit, era dom’ premare în persoană. Nu, nu, nu era în drum spre vreo Brazilie, vreun Madagascar sau alt stat cu care nu avem acord de extrădare, nu, nu… Omul cică s-a îmbarcat efectiv ca tot omul, într-o cursă de Altalya, unde a plecat cu famiglia pentru relaxare timp de zece zile, din ce am înţeles. Du pă cum ştiţi, chiar cu o zi înainte de plecare în zona Antalyei au izbucnit masive incendii de vegetaţie şi păduri din cauza caniculei ucigătoare, şi zic unii că premarele a stat niţel la îndoială din cauza asta, a urmărit cu mare atenţie ştirile tematice, apoi a decis că musai să plece, ca să nu piadă banii pe bilete. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.