anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 03.07.2022

ADVERTORIAL

Tu ce poţi face pentru oraşul tău?

GALERIE
viorel blajut
 • viorel blajut
- +

Nu v-aţi săturat de promisiuni? Nu v-aţi săturat de candidaţii care în toate campaniile electorale se laudă cu proiecte viitoare de zeci de milioane de euro, dar nu sunt capabili să ducă la bun sfârşit nici măcar unul simplu. Oraşul nostru suferă enorm pentru că politicenii marilor partide nu se ţin de cuvânt.

Dar a venit vremea Iaşului! A venit vremea ieşenilor!

În anii trecuţi, am dovedit cât de puternică poate fi o comunitate unită. Atunci când ne-am mobilizat, am obligat administraţia locală să-şi asume şi să-şi îndrepte greşelile! Vă aduceţi aminte povestea teilor tăiaţi?

Eu cred că ieşenii pot schimba oraşul în bine mai repede decât o poate face administraţia locală. Ştim ce avem de făcut! Mi-aţi  transmis care sunt problemele cu care vă confruntaţi, mi-aţi vorbit despre proiectele care aţi vrea să prindă viaţă în cartierul dumneavoastră, mi-aţi oferit soluţii - acum haideţi să le punem împreună în practică!

Tu ce poţi face pentru oraşul tău? Alege proiectul tău preferat şi vino alături de mine!

Dacă vrea să aibă rezultate, administraţia locală trebuie să se bazeze de entuziasmul tinerilor, pe experienţa specialiştilor şi pe înţelepciunea seniorilor - nu doar pe lipsa de chef de muncă a unor funcţionari blazaţi. Comunitatea suntem noi! Oraşul suntem noi! Iar noi putem schimba administraţia locală în bine!

Votează o Viaţă Bună. Votează Viorel Blăjuţ!

Realizat si publicat de SC Grupul de Presa Medianet SRL la comanda lui Blajut Viorel - Ionel, cod CUI AEP 24160762

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.