Turcan: Coaliţia va merge mai departe, asta spun şi matematica, şi raţiunea
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Turcan: Coaliţia va merge mai departe, asta spun şi matematica, şi raţiunea

GALERIE
turcan
  • turcan
- +

Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte PNL, se arată convinsă că actuala coaliţie de guvernare va funcţiona şi în continuare, ea afirmând că oamenii nu sunt interesaţi de problemele interne ale partidelor care compun coaliţia. Turcan critică ieşirile fostului ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, spunând că afirmaţiile acestuia au dus la scăderea încrederii în campania de vaccinare.

"Coaliţia va merge mai departe, asta spun şi matematica, şi raţiunea, iar cine nu înţelege înseamnă că practic îşi ratează misiunea de om politic care a fost trimis în guvern să guverneze. Aş vrea să fie clar că acest guvern, practic, a primit încredere pentru a rezolva nişte probleme care trenează de ani de zile şi oamenii nu sunt interesaţi de meciurile din coaliţie, de replicile tăioase, ci vor să vadă rezultate”, a afirmat Raluca Turcan, marţi seară.

Prim-vicepreşedintele PNL consideră că "e momentul ca tot ceea ce a părut şi a fost conflict în ultimele zile să fie pus deoparte”, iar partidele să se concentreze "pe rezultate”.

Turcan consideră că pentru a funcţiona bine "o coaliţie are nevoie de calm şi de bună credinţă”, ea subliniind că oamenii "vor să vadă eficienţă”.

Turcan a criticat ieşirile fostului ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, despre care susţine că a făcut declaraţii care au scăzut încrederea în campania de vaccinare.

"Vă dau un exemplu de cât de mult rău a putut să facă ultimul scandal: toate informaţiile contradictorii lansate în spaţiul public de către fostul ministru al Sănătăţii a scăzut nu doar încrederea în oamenii politici, nu dar încrederea în Guvern, ci chiar şi în campania de vaccinare. România a început foarte bine această campanie de vaccinare şi din nefericire pentru faptul că actorii cheie din acest program, din această linie de guvernare au fost absorbiţi de alte elemente de detaliu au reuşit ca în spaţiul public discuţia să nu mai fie la fel de consistentă în privinţa necesităţii vaccinării. Or vaccinarea reprezintă uşa deschisă spre revenirea la normalitate”, a adăugat ministrul Muncii.

Turcan consideră că în această privinţă "trebuie resădită încredere”, lucru care poate fi făcut dacă miniştrii se aşază laolaltă şi colaborează.

Aflați amănunte de pe news.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

În atenția DIICOT

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.