Turist german găsit mort pe insula grecească Creta. A plecat într-o excursie și s-a rătăcit

luni, 24 iunie 2024, 16:11
1 MIN
 Turist german găsit mort pe insula grecească Creta. A plecat într-o excursie și s-a rătăcit

Un turist german în vârstă de 67 de ani a murit pe insula grecească Creta după ce a plecat într-o excursie şi, probabil, s-a rătăcit, informează DPA şi Ekathimerini.com.

Bărbatul plecase duminică dimineaţa din satul Omalos, situat pe un platou în districtul regional Chania, a relatat luni postul public de radio şi televiziune din Grecia ERT, citând autorităţile. Destinaţia sa era satul de pescari Sougia, aflat la peste 30 de kilometri distanţă.

Soţia sa a raportat dispariţia bărbatului duminică după-amiază. Potrivit relatărilor din presă, acesta o sunase anterior şi îi spusese că nu se simte bine. Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o râpă din apropierea plajei Sentoni, pe o potecă care se îndreaptă spre defileul Trypti, potrivit ERT. Pompierii au localizat corpul turistului după ce au detectat semnalul telefonului său mobil.

Turistul german este al şaselea care moare în Grecia în ultimele săptămâni

Autorităţile presupun că acesta s-a rătăcit şi a luat-o pe un drum greşit. Bărbatul este al şaselea turist care moare în Grecia în ultimele săptămâni după ce a pornit într-o excursie. Alte trei persoane sunt date dispărute de peste o săptămână după ce au plecat în drumeţii.

Autorităţile şi localnicii au încercat să avertizeze turiştii să nu subestimeze căldura intensă din Grecia, mai ales la orele amiezii.

SURSA: Agerpres

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii