Performanță și excelență în sport la IAŞI

Turneul de Volei pe Plajă “BRIZO Junior” și Campionatul Național de Volei pe Plajă BRIZO 2023

joi, 25 mai 2023, 06:00
4 MIN

Două evenimente sportive de anvergură vor avea loc la Iași în perioada următoare: Turneul de Volei pe Plajă la juniori “BRIZO Junior” și Campionatul Național de Volei pe Plajă BRIZO 2023 la seniori.

Turneul de Volei pe Plajă “Brizo Junior” va avea loc în perioada 6-9 iulie 2023, iar Campionatul Național de Volei pe Plajă BRIZO 2023 la seniori se va desfășura în perioada   17-20 august 2023.

În premieră națională, Turneul de Volei pe Plajă “BRIZO Junior” este primul turneu de tip Național TOUR pentru juniori cu participare internațională, ce se va desfășura în țara noastră. Competițiile vor avea loc în aceeași locație ca și până acum, respectiv la Baza Sportivă Brizo, iar intrarea la toate meciurile va fi liberă, așa cum a fost și la edițiile anterioare din 2021 și 2022.

Ambele competiții sportive sunt organizate de Asociația Club Sportiv Rudali Iași în parteneriat cu Federația Română de Volei, iar anvergura evenimentelor pune orașul Iași pe harta manifestărilor de interes în lumea sportului de la cel mai înalt nivel. Desemnarea Asociației Club Sportiv Rudali de către Federația Română de Volei ca organizatoare a Campionatului Național de Volei ediția 2023 vine atât ca o recunoaștere a calității actului sportiv, cât și a organizării impecabile de care a dat dovadă Asociația Club Sportiv Rudali în realizarea edițiilor anterioare.

Premiile acordate jucătorilor în ambele competiții anterioare de seniori au fost cele mai mari oferite vreodată la o competiție internă de profil. Astfel, în anul 2021 premiile au ajuns la o valoare cumulată de peste 4.200 Euro, iar în anul 2022 la 11.000 Euro – câte 5.500 Euro pentru fiecare gen. Anul acesta organizatorii au mărit valoarea premiilor, astfel încât se vor acorda premii în valoare totală de 13.000 Euro, respectiv 6.500 Euro/gen.

La inițiativa Federației Române de Volei (FRV), în luna august Baza sportivă Brizo va găzdui cantonamentul lotului Național de juniori la volei pe plajă, care va desfașura la Brizo antrenamentele de pregătire pentru sezonul 2023.

„Ne-am propus să punem Iașul pe harta marilor orașe care știu să oprească timpul în loc pentru a-l dedica sportului și nu doar. Ca antreprenor, cred că putem duce Iașul pe podiumul României în ceea ce privește evenimentele de anvergură, iar faptul că am reușit să avem în premieră un turneu de tip Național TOUR pentru juniori cu participare internațională este o validare a muncii și a perseverenței noastre", ne-a declarat Florin Dobrea, Președinte al Asociației Club Sportiv Rudali.

Înscrierile în cadrul Turneului de Volei pe Plajă “Brizo Junior” vor debuta în data de 01.06.2023, și se vor încheia în data de 30.06.2023. Sistemul competițional este de tipul unui tablou cu dublă eliminare cu 12/16 echipe în funcție de numărul de echipe înscrise. 4 locuri sunt rezervate echipelor din străinătate, 4 locuri pe tablou vor fi obținute prin meciuri de calificări sub forma sistemului de eliminare simplă, iar restul locurilor se vor ocupa pe baza coeficientului obținut la turneele la care au participat sportivii în anul 2022.

Înscrierile pentru Campionatul Național de Volei pe Plajă Brizo 2023 vor începe în data de 24.07.2023 și se vor încheia în data de 13.08.2023. Sistemul competițional este sub forma unui tablou de 12 echipe/gen cu dublă eliminare. În cadrul Campionatului cele mai bune echipe de la NIVEL NAȚIONAL vor lupta pentru medalia de campioni ai României.

Partenerul principal și sponsorul evenimentelor este compania RODOTEX, care a fost alături de toate competițiile sportive ce au avut loc la BRIZO încă de la deschiderea Bazei sportive în anul 2021.

Baza sportivă Brizo însumează o suprafață totală de peste 10.000 mp și este amenajată la cele mai înalte standarde, fiind cea mai modernă bază sportivă, care oferă un mix de activități sportiv – recreative, terenuri de volei pe nisip și sporturi de apă, într-unul din cele mai frumoase locuri din România. Baza sportivă BRIZO dispune de o arenă de beach volleyball dotată cu tribune, 2 terenuri de beach volleyball, 1 port cu rampă de lansare a bărcilor, centru de închiriere și magazin de articole și echipamente sportive, plajă cu nisip, zone de relaxare și multe alte facilități.

În luna aprilie a acestui an locația a câștigat locul III la categoria Parcuri de distracție și Aventură în cadrul competiției Destinația Anului 2023.

Mai multe informații pot fi obținute pe: www.brizo.ro, precum și pe paginile de Instagram și Facebook si pe https://frvolei.eu/volei-pe-plaja/calendarul-national-de-volei-pe-plaja-sezon-2023

 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii