Twinkle Star lansează CAMPANIA pentru DONARE DE PLASMĂ “2020-2021 will power: SHARE the LIGHT within!”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de Presă

Twinkle Star lansează CAMPANIA pentru DONARE DE PLASMĂ “2020-2021 will power: SHARE the LIGHT within!” (P)

GALERIE
Twinkle Star
  • Twinkle Star
- +

Twinkle Star, cel mai mare centru de pregătire lingvistică Cambridge din țară, lansează campania națională pentru donare de plasma sub emblema optimismului: “2020-2021 will power: SHARE the LIGHT within!”.

Centrul și profesorii acestuia au un mesaj pentru toți donatorii de plasmă convalescentă COVID 19: 

“Îți mulțumim pentru că donezi plasmă și îi ajuți pe cei aflați în momente dificile, care luptă acum în spital. Dorim să îți arătăm aprecierea noastră oferind în schimb un dar: un loc gratuit la Școala de Vară”. 

Acest beneficiu (curs limba engleză/ 20 h, în perioada iulie-august 2021, val. aprox. 375-500 lei, în funcție de nivelul de studiu) va fi acordat tuturor donatorilor de plasmă care doresc să se alăture campaniei până la finalul lunii decembrie, îi invităm să revendice voucherul, în baza documentelor care atestă donația. Voucherul nu este nominal, va putea fi utilizat și de o altă persoană.

“Prin această campanie ne manifestăm respectul și solidaritatea față de cei care își manifestă disponibilitatea și bunăvoința de a salva alte vieți, alături de medici, după ce ei înșiși au supraviețuit coronavirusului. În prezent terapia cu plasmă covalescentă este oferită pacienților COVID-19 în stare gravă, aflați la secțiile de Terapie Intensivă. Încurajăm pacienții vindecați să contacteze centrele de transfuzie sanguină în vederea programării pentru donare și înțelegem să le mulțumim în modalitate proprie, oferindu-le un voucher pentru participarea la un curs de limba engleză care se va desfășura în vara lui 2021. Demersul face parte dintr-un concept lansat de noi încă de pe 11 martie ‒ We go digital TOGETHER ‒ ne dorim să îndemnăm la solidaritate prin intermediul resurselor pe care le avem la îndemână, pentru a depăși împreună un moment dificil și pentru a nu spune „stop” educației chiar dacă #stămacasă. În pandemie un număr de peste 100 de copii ai cadrelor medicale aflate în prima linie au beneficiat gratuit de participarea la atelierele constituite special pentru ei”, a precizat Ruxandra Rață-Bucevschi, manager Twinkle Star. 

Cei care doresc să se alăture campaniei noastre ne pot contacta prin email sau telefonic: office@twinklestar.ro & 0371.504.305                                      

Să fim bine cu toții! 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Prognosis: negative

Cătălin ONOFREI

Prognosis: negative

Tratamentul se amână după moartea pacientului.

Filmuletul zilei

opinii

Visuri pietrificate

Briscan ZARA

Visuri pietrificate

Credem fără urmă de îndoială în ceva, chiar dacă nu are nici cea mai mică legătură cu realitatea, pentru că aşa am fost educaţi, pentru că toţi ceilalţi cred, pentru că nu există nimic care să contrazică această credinţă care ne dă confort, încredere, mulţumire, siguranţă, şi chiar dacă adevărul ni se revelează într-un mod logic sau evident, palpabil, implacabil, covârşitor de clar, noi tot nu îl recunoaştem, pentru că nu vrem.

Unirea ca axă a istoriei noastre

Mihai DORIN

Unirea ca axă a istoriei noastre

Unirea este incontestabil axa istoriei noastre moderne, întrucât de realizarea ei depindea existenţa naţională. Ea s-a construit pe existenţa unei premise - unitatea neamului şi a unei realităţi dramatice - risipirea neamului. Din îngemănarea acestora a rezultat metoda la care a recurs generaţia unirii, şi anume aceea de a pune istoria să lucreze astfel încât risipirea să fie înlocuită cu unitatea. 

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

… a fost atras nu de latura angelică, ci de latura demonică a lucrurilor, încercând să scoată la lumină o parte din întunericul ce sălăşluieşte-n om. Pe domnia sa nu l-au obsedat îngerii, ci demonii, creaturile diforme ce populează zi de zi, clipă de clipă, gândurile muritorilor, insuflându-le tot felul de patimi (pofte) şi vicii.

pulspulspuls

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Iată, stimaţi telespectatori, ce ne trimite un cetitor fidel înregimentat politic, pe poşta rubricuţei, cu Archibald Tănase la adrisant: poza de care se face cea mai mare panaramă în interiorul filialei partidoiului ieşean în ultimele zile! 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.