EURO-2024

Punem punctul pe știi

UEFA îi laudă pe tricolori pentru cum au lăsat vestiarul la Munchen: “Oaspeţii perfecţi”

miercuri, 03 iulie 2024, 17:41
1 MIN
 UEFA îi laudă pe tricolori pentru cum au lăsat vestiarul la Munchen: “Oaspeţii perfecţi”

UEFA a notat, miercuri, pe Facebook, că tricolorii au fost “oaspeţii perfecţi” la Euro 2024, ei lăsând vestiarul impecabil după meciul cu Ţările de Jos, dar şi un mesaj scris pentru Germania.

“Oaspeţii perfecţi. După eliminarea din EURO 2024 de aseară, România a lăsat vestiarul din Munchen impecabil cu o scrisoare emoţionantă pentru gazdele lor germane”, se arată pe pagina de Facebook a UEFA.

Mesajul tricolorilor era următorul:

“UEFA EURO 2024 a fost una dintre cele mai importante experienţe fotbalistice din istoria noastră şi ne-a bucurat faptul că Germania a fost cea care a oferit scena. Fiecare meci, fiecare emoţie, fiecare experienţă ne-a unit în jurul magiei fotbalului.

Plecăm din Germania ştiind că am dat totul pentru România şi suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Vă mulţumim mult pentru că ne-aţi făcut să ne simţim ca acasă! Suntem recunoscători pentru toate facilităţile care au fost o mare parte din experienţa noastră pozitivă la EURO 2024.

Echipa naţională a României”.

CITESTE SI: De ce am pierdut cu Olanda? Fanii și norocul nu au fost de ajuns/ANALIZĂ ZdI

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii