Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Uită de grija ratelor cu dobândă variabilă! Cumpără un apartament cu rate lunare fixe în ansamblul rezidențial DIMINEȚII (P)

GALERIE
cartier_diminetiicartier_diminetii_unucartier_diminetii_doi
  • cartier_diminetii
  • cartier_diminetii_unu
  • cartier_diminetii_doi
- +

Investiția într-o locuință poate fi o mare provocare prin prisma costurilor cu achiziția unui astfel de imobil. Din acest motiv, foarte multă lume apelează la rate lunare pe mai mulți ani. De multe ori, ratele lunare sunt o sursă de griji, datorită faptului că acestea pot crește de la o lună la alta. În ansamblul rezidențial DIMINEȚII poți achiziționa un apartament printr-o metodă unică oferită de dezvoltatorul imobiliar –achitarea până la 50 de rate lunare fixe.

Metodă unică de achitare a unei locuințe până la 50 de rate lunare fixe, fără implicarea băncii

Metoda propusă de dezvoltatorul imobiliar INAMSTRO pentru achiziționarea unui apartament în ansamblul rezidențial DIMINEȚII, încă din faza de construcție, este unică. Rata lunară fixă înseamnă că odată ce ai achiziționat un imobil în acest ansamblu rezidențial, vei achita exact atât cât este specificat în contractul semnat. Fără dobândă și fără majorarea ratei lunare din diferite motive, pe toată perioada contractată.

Rata lunară fixă pentru achitarea apartamentului nu poate fi influențată  de alți factori. Astfel, rata lunară pentru achitarea apartamentului achiziționat, rămâne neschimbată. Dacă în cazul altor proiecte imobiliare rata lunară poate crește periodic, devenind o presiune financiară pentru proprietarul locuinței, în cazul metodei propuse de INAMSTRO acest lucru nu se întâmplă.

Odată semnat antecontractul de vânzare-cumpărare la DIMINEȚII, poți să-ți faci un plan pe un termen de până la 50 de luni pentru a achita într-o manieră convenabilă ție. Nu vei avea de suportat costuri mai mari, indiferent de ceea ce se întâmplă din punct de vedere financiar pe piața imobiliară sau pe piața financiară. Factorii interni ai companiei sau factorii externi din domeniul imobiliar nu vor influența rata lunară pe care trebuie să o achiți din momentul în care ai semnat contractul prin care alegi să devii proprietarul unei locuințe.

Avantajele metodei de achitare cu rate lunare fixe

Dacă până acum frica ratelor te-a făcut să nu cumperi propria locuință, programul de rate fixe propus de compania INAMSTRO este exact de ce ai nevoie pentru a cumpăra apartamentul mult visat. Metoda de achitare direct de la dezvoltator, fără implicarea băncii, cu 0% dobândă este soluția pentru a deveni proprietarul apartamentului dorit, spațios și confortabil în ansamblul rezidențial DIMINEȚII, care corespunde cerințelor contemporane.

Există mai multe avantaje, care recomandă achitarea prețului unei locuințe prin metoda cu rate fixe lunare:

  • cunoști suma exactă și fixă, care trebuie achitată lunar pentru rată;
  • poți să faci o estimare a costurilor pe termen mediu și lung până la 50 de luni;
  • beneficiezi de o rată lunară cu dobândă 0% (zero);
  • stai fără grijă și frica ratelor, care pot crește de la o lună la alta;
  • rata lunară nu devine în timp o presiune financiară pentru familia ta;
  • te bucuri de flexibilitate în privința costurilor cu achiziționarea locuinței;
  • toate informațiile și condițiile privind achitarea locuinței sunt stipulate în contract încă din faza de construcție a imobilului;
  • nu este necesară adeverința de venit pentru metoda ratelor lunare fixe;
  • această metodă de achitare nu implică banca.

Profită de rata lunară fixă și investește într-un apartament DIMINEȚII

Împreună cu avantajele oferite de locația ansamblului rezidențial DIMINEȚII (în armonia și liniștea mediului înconjurător ale cartierului Frumoasa) și de compartimentarea planimetriilor bine gândite pentru un trai armonios, rata fixă lunară te cucerește  să ne vizitezi pentru a alege locuința potrivită. Devino proprietarul unui apartament într-un proiect imobiliar, care oferă tot confortul și toate facilitățile viitorilor rezidenți.

Prinde această oportunitatea și profită de avantajele ratei lunare fixe direct de la dezvoltator cu dobândă 0% (zero). Te așteptăm să ne vizitezi la biroul de vânzări DIMINEȚII deschis pe str. Dimineții nr. 32, unde vei simți liniștea cartierului Frumoasa, vei afla disponibilitatea planimetriilor, vei cunoaște toate beneficiile ansamblului rezidențial și tot aici vom pregăti documentele necesare pentru semnarea contractului. 

Pentru vizite prealabile sau pentru a primi ofertă personalizată online, îndrăznește să accesezi site-ul diminetii.ro sau să ne contactezi la numărul de telefon +40 33 222 81 32.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri