COMUNICAT DE PRESA

ULTIMA ORA: Pandemia suspendă cursurile “faţă în faţă” la mai multe şcoli din Iaşi

marți, 22 septembrie 2020, 16:15
2 MIN
 ULTIMA ORA: Pandemia suspendă cursurile “faţă în faţă” la mai multe şcoli din Iaşi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași, constituit prin Ordinul nr. 192/17.07.2020 al Prefectului județului Iași, întrunit în ședință extraordinară în data de 22.09.2020 a decis suspendarea cursurilor “faţă în faţă” la mai multe şcoli din Iaşi.

HOTĂRÂRE:

Art.1 Începând cu data prezentei hotărâri, se suspendă cursurile școlare organizate în modalitatea ”față în față” la nivel de clasă, pentru o perioadă de 14 zile, în următoarele unități de învățământ:

1 Școala gimnazială, Grajduri, Structura Școala Primară Valea Satului – clasa I

2. Școala gimnazială "George Călinescu", Iaşi – clasa a V-a C

3. Colegiul tehnic "Ioan C. Ştefănescu", Iaşi – clasa a XII-a E

4. Școala gimnazială "Seven Hills International School", Iași – Stage 6

Art.2 Începând cu data prezentei hotărâri, se suspendă cursurile școlare organizate în modalitatea ”față în față” la nivel de unitate, pentru o perioadă de 14 zile, în Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani;

Art.3 Inspectoratul Școlar Județean Iași are obligația de a comunica prezenta hotărâre unităților de învățământ preuniversitar menționate în prezenta hotărâre, în vederea ducerii la îndeplinire. 

Art.4 Pentru situațiile prevăzute la articolele 1 si 2, Direcția de Sănătate Publică Iași are obligația de a efectua ancheta epidemiologică și va analiza situația în unitatea de învățământ împreună cu conducerea acesteia, urmând unul dintre scenariile prevăzute în acest sens în Ordinul  nr. 5487/1494/2020 din 31 august 2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Art.5 Inspectoratul pentru Situații de Urgentă ”Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași, prin Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași va transmite prezenta hotărâre membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii