Umbrărescu pregătește o nouă lovitură. Vrea să execute încă un segment de autostradă lângă Iași   

marți, 21 mai 2024, 11:25
1 MIN
 Umbrărescu pregătește o nouă lovitură. Vrea să execute încă un segment de autostradă lângă Iași   

Dorinel Umbrărescu, afaceristul cunoscut drept „Regele Asfaltului”, pregătește o nouă lovitură: antreprenorul român și-a anunțat participarea la licitațiile pentru continuarea Autostrăzii Moldovei (A7), de la Pașcani la Suceava și Siret.

De asemenea, neobositul „UMB” are în vedere și alte proiecte majore de infrastructură din regiunea Moldovei, a transmis Irinel Bucur, președintele asociației „Hai că se poate!”.

Pe A7, Umbrărescu are deja în lucru cele mai multe secțiuni de autostradă, mai precis zece loturi, cu o lungime totală de 250 km: „Pentru Autostrada Moldovei, A7 Ploiești-Pașcani, CNAIR nu a mai actualizat datele de la finalul lunii martie (harta CESTRIN) și nu putem prezenta un progres actualizat. Cert este că, toți constructorii își mențin termenele programate pentru acest an, ba mai mult, UMB va da două loturi în plus între Buzău și Focșani (loturile 2 și 3 de 67 km) și încearcă încă o bucată din loturile dintre Focșani și Bacău (zona Adjud). Mobilizarea a crescut și la nord de Focșani până la Pașcani. Vineri am avut discuții și cu UMB și da, vor participa și la următoarele licitații privind construirea infrastructurii în Moldova având peste 6.500 de angajați care au nevoie de continuitatea lucrărilor”, a declarat Irinel Bucur, potrivit Economedia.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii